עבור לתוכן

SkyPC הורידו מהאתר את כל לוחות האם של DFI

Featured Replies

פורסם

נראה לי קצת חשוד ???

קניתי את הX38 ואם תשימו לב עכשיו אין בכלל DFI בלוחות אם אצלהם באתר

• תגובות 32
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

ימים פופולריים

פורסם

מה בדיוק חשוד?

פורסם

קודם כל מהכותרת שלך הייתי בטוח שהם הורידו את המחיר של הלוחות...

אבל אם הם הורידו ממכירה... יכולות להיות 1001 סיבות,

אם אתה כזה לחוץ , תרים אליהם טלפון ואל תיכנס לסרט תוך כדי גלישה בפורום באינטרנט :jump:

פורסם
  • מחבר

אוף , אני התקשרתי אליהם ואמרו שאי אפשר להשיג אותם עכשיו בארץ ! אני לא מאמין .. והזמנתי את זה ביום חמישי ....

פורסם

מה אכפת לך אם יש בארץ, כבר קיבלת אותו לא?

פורסם

לא הבנתי... בררת עם החנות ואמרו לך שאין להם אפשרות לספק את מה שהזמנת?

פורסם

כמו משחק ניחושים מה שהולך כאן..

פורסם

מה הבעיה בדיוק? קיבלת אותו לא?

פורסם

זה ידוע שהיבוא של DFI לארץ הוא יבוא לא סדיר ולפעמים גם אפור.. זה למה אם כבר אני קונה DFI אני אקנה מארה"ב.. גם ייצא לי יותר זול וגם האחריות תהיה אותו דבר...

פורסם

זה ידוע שהיבוא של DFI לארץ הוא יבוא לא סדיר ולפעמים גם אפור.. זה למה אם כבר אני קונה DFI אני אקנה מארה"ב.. גם ייצא לי יותר זול וגם האחריות תהיה אותו דבר...

כן בטח, נסה לממש אחריות כאן בארץ ללוח שקנית בחו"ל... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

לא קיבלתי אותו , והייתי צריך לנחש שאין להם אותו :bash:

פורסם

ועדיין אני לא מבין איפה אתה עומד כרגע. ביטלת את ההזמנה? החלפת ללוח אחר? אם החנות אפשרה לך לעשות את אחד משני הדברים הללו (לבחירתך וללא "דמי ביטול" כלשהם), הרי שאני לא מבין מה הבעיה. אם אתה תקוע עם הזמנה שהחנות לא יכולה לספק זה כבר סיפור אחר...

פורסם

ועדיין אני לא מבין איפה אתה עומד כרגע. ביטלת את ההזמנה? החלפת ללוח אחר? אם החנות אפשרה לך לעשות את אחד משני הדברים הללו (לבחירתך וללא "דמי ביטול" כלשהם), הרי שאני לא מבין מה הבעיה. אם אתה תקוע עם הזמנה שהחנות לא יכולה לספק זה כבר סיפור אחר...

הוא הזמין.

הוא לא יקבל.

ולא דאגו מהחנות לעדכן אותו שאי אפשר להשיג.

פורסם

הבנאדם הזמין ביום חמישי (לא ברור באיזו שעה). החנות עובדת ביום שישי במקרה הכי טוב חצי יום. יום ראשון על הבוקר כבר עדכנו אותו שאין אפשרות לספק את ההזמנה - יום עבודה אחד אחרי שהוא הזמין.

שוב אני שואל: איפה הבעיה?

פורסם

שוב אני שואל: איפה הבעיה?

גם אני לא הצלחתי להבין.

ובכל מקרה אין הרבה שאנחנו יכולים לעשות בנידון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים