עבור לתוכן

|בעיה| באנטי וירוס - בידוד כל ה-exe

Featured Replies

פורסם

לפני כשהתקנתי אנטי וירוס nod32 באתי לעשות סריקה, והוא העיף את כל הקבצים לבידוד חשבתי שזה בגלל הנוד

אבל לא כך הדבר לפני כמה שעות התקנתי אנטי וירוס חינמי "אוירה" גם הוא במפתיע העיף את כל הקבצים לבידוד

פעם שהיה לי את האנטי וירוס של סימנטק הוא פשוט היה מוחק רק את הוירוסים ואת הקבצים היה משאיר

איזה סיבה יש ש-2 אנטי וירוס שמומלצים ידפקו את כל הדברים למרות שכביכול אני התקנתי וגם משתמש בהם ?

ואיך ניתן לפתור את הבעיה

כי כבר יש לי פוביה מאנטי וירוס :\

פורסם

חחח מן הסתם אולי הוא זיהה אותם בתור וירוסים אז הוא שלח אותם לבידוד.. (שזה אותו דבר כמו למחוק אותם רק

שיש לך את האפשרות לשחזר אותם לאחר מכן)

פורסם
  • מחבר

חחח מן הסתם אולי הוא זיהה אותם בתור וירוסים אז הוא שלח אותם לבידוד.. (שזה אותו דבר כמו למחוק אותם רק

שיש לך את האפשרות לשחזר אותם לאחר מכן)

שאני יבין מה אתה מצפה שאני יבין מהתגובה שלך?

אתה הרי לא מחדש לי פה כלום..

חבל שאתה שולח סתם תגובות שלא עוזרות..

יש מקרים שהשתיקה יפה להם..

פורסם

שתי אפשרויות עולות לי בראש. הראשונה, אפשרות ברירת המחדל של האנטי וירוס היא להכניס את הקבצים להסגר. השנייה, הוא מגלה וירוסים שהוא לא מצליח להסיר ולכן מעביר את כל הקובץ להסגר. לדעתי הראשונה מעט יותר הגיונית.

אם עדיין מותקן אצלך Avira, כנס ל-Configuration בפאנל השמאלי ותסמן את התיבה Expert mode. בתפריטים שמתחת ל-Expert mode תבחר ב-Scanner > Scan> Action for concerning files. תוכל לבחור ב-Interactive כדי לבחור ידנית את הפעולה עבור כל קובץ, או Automatic ושם תבחר ב-repair ולא ב-quarantine.

פורסם
  • מחבר

שתי אפשרויות עולות לי בראש. הראשונה, אפשרות ברירת המחדל של האנטי וירוס היא להכניס את הקבצים להסגר. השנייה, הוא מגלה וירוסים שהוא לא מצליח להסיר ולכן מעביר את כל הקובץ להסגר. לדעתי הראשונה מעט יותר הגיונית.

אם עדיין מותקן אצלך Avira, כנס ל-Configuration בפאנל השמאלי ותסמן את התיבה Expert mode. בתפריטים שמתחת ל-Expert mode תבחר ב-Scanner > Scan> Action for concerning files. תוכל לבחור ב-Interactive כדי לבחור ידנית את הפעולה עבור כל קובץ, או Automatic ושם תבחר ב-repair ולא ב-quarantine.

ואללה לא חשבתי על הרעיון זה נשמע רעיון מעולה מה דעתך עשיתי אופציה שקודם יתקן ואז אם הוא לא מצליח אז שיעיף לבידוד

נשמע הגיוני?

או שעדיף לעשות אופציה אחרת?

פורסם

מה שעשית הוא טוב, אבל לאחר סיום הסריקה תבדוק את יומן התוצאות כדי לוודא שהוא אכן הסיר את הוירוסים (או כדי לגלות איזה קבצים העביר להסגר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים