פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים זה תקין ?? יכול להיות שזה גם ביגלל הקבלים הנפוחים שליד המעבד? או ספק לא יציב? רוני[br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 00:09:02 עוד בדיקה עם תוכנה ארת. רוני
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים היי,קריאת מתחים באמצעות תוכנה שמוזנת מהלוח אינה אמינה מספיק.רכוש רב מודד פשוט ובדוק ישירות במוצאי אחד המחברים של ספק הכל לקבלת מתחים מדוייקים יותר.תוצאות קריאת מתח ה- 5+ גם היא "מוזרה" בלשון המעטה ולכן החיזוק לדבריי מעלה.אין כיום שימוש במתח 5-, ויצרנים רבים ביטלו אותו, ולכן הסר חשש מתוצאות קירה של מתח זה. המשך יום נעיםצביקה
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר היייכול להיות שזה כתוצאה מ2 קבלים נפוחים בלוח אם? , אני יבדוק עם רב מודד את המתחים. למה הכוונה מוזרה המתח של ה5 וולט? זה יכול לפגוע לי הכרטיס מסך ,או רכיבים אחרים?רוני
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים הטווח התקין של ה5V הוא +- 10% לרדת לרמה של 3.55 זה לא אפשרי... המחשב שלך לא היה אמור לעבוד בכלל באופן תקין
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים מחבר היי עוד בדיקה עם תוכנת CCCP , ה5 וולט פשוט החוסר יציבות משגע אותי , כל המתחים מראים קבוע את המתח , זה לא משתנה, ורק ה 5 וולט תמיד יורד או עולה כל הזמן , זה ביגלל הספק כח, או בגלל 2 הקבלים שנפוחים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.