פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים תצלם לנו את המארז.אם יש אפשרות למאוורר בחלק הקדמי של המארז אז תשים שהוא יכניס.אם יש באחורי אז תעשה שהוא יוציא.
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים אוקיי,באחורי יש בטוח מקום למאוורר.הכרטיס שלך מוציא חום מהצד?אם כן שים מאוורר בצד שיוציא אוויר וזה שמתחתיו יכניס אוויר.באחורי שים אחד שיכניס אוויר.וקח עוד מאוורר ותקמבן אותו ליד הארדיסק כי אני חושב שהוא בטמפרטורה דיי גבוהה.תעדכן אותנו ותראה לנו אם יש שיפור.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מקדימה אחד מכניס,מאחורה אחד מוציא,ועוד 2 מכניסים על הדלת!הכי טוב!תקנה את ה אס פלקס שהציעו לך פה..!סירקולציה הכי טוב (:סידור כבלים התבצע אצלך במארז?
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים כמובן...להוציא את שרוול האווירר ולשים במקומו מאוורר 80MM..וגם למטה עוד אחד...
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים איכ שרוול...צריך לחסל את הדבר הזהולשים 2 מאווררים 120 בקומבינה (לעשות חורים בדלת)
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים פותח התרד גם המאווררים של AC יספיקו בהחלט..כמו כן RPM ניסת לעלות לקירור ?
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים מחבר בסוף ניקיתי את המאוורר של הכרטיס מסך ואת המאוורר שמאחורה וירד לי ל ל 70.קניתי גם עוד שני מאווררים אחד D1225C12B4AP-14 של Scythe והשני SFF80C גם של Scythe, עלות 135 ש"ח וירד לי ל 65 - במצב סרק.השאלה היא האם עדיף לקנות שני מאוורים או לקנות מאוור מיוחד שיושב על הכרטיס מסך בערך באותו מחיר???
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים תקנה קירור יעודי אם אתה רוצה טמפ' יותר נמוכה!הייתי ממליץ לך על AC Accelero S1או שאם אתה רוצה יותר ביצועים, קח AC Accelero Twin Turbo
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.