פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים יש הרבה טובים ששמעתי עליהם כמו GRID.DIRT,BURNOUT PARADISE,Project Gotham Racing 4,PUREאני לא יכול לשחק בכולם אני צריך המלצות למשחק או שניים טובים בג'נר הזה.,
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר xbox 360 מה זה מרוצי מכוניות ומה זה ארקיידים מה ההבדל?....אבל מבין אילו שציינתי למעלה במה הכי כדאי לשחק מבחינת משחק כולל?
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים נתת משחקים מז'אנרים שוניםיש ז'אנר של סימולטו מירוצים(כמו שיותר דומה למציאות)שהכי טוב שבהם(ממה שאתה הצעת)זה GRIDישנו ז'אנר של משחקי ארקייד(לא ממש דומה למציאות)שהכי טוב שבהםזה BURNOUT PARADISE
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר חח כל אחד אומר פה משהו אחר GRID אחד הטובים או אחד הגרועים? תאכלס burnout נראה מהיר מדי ובכלל לא מציאותי מה זה ספינת חלל?ממה שראיתי grid ו dirt נראו יפים אבל אני מעדיף לחכות ל dirt 2 ולא לשחק ב 1....עד שיצא forza 3 אני ישחק או ב grid או ב pgr 4 ....
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים אז אתה אוהב סימולטור מרוצים. וגם לי יש XBOX360 וגם אני מחכה ל FORZA 3 נצטרך לחכות לDIRT 2 ואז לדובדבן שבקצפת,FORZA 3
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים שיחקתי בכולם , אני חובב גדול של משחקי מירוצים.מהרשימה (למרות שכנאמר הם שונים) אני הייתי מדרג ככה:GRID.DIRT,BURNOUT PARADISE,Project Gotham Racing 4,PUREBURNOUT PARADISEGRIDDIRTPGRPURE(ומי שאמר - TDU - בערך חצי קילומטר למטה - ביחד עם PURE שמזעזע)ליביו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.