עבור לתוכן

VPU RECOVER

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך X1950 pro של GIGABYTE, אני מנסה להריץ COD 4 על האיכות הכי נמוכה והרזולוציה הכי נמוכה ואז המחשב נתקע, מופיע לי מסך שחור ואחרי כמה שניות מופיע הDEXTOP עם הודעה של VPU RECOVER.

עדכנתי לדרייברים הכי חדשים מהאתר של ATI AMD, פירקתי את הקירור של הכרטיס מסך, חדשתי את המשחה הטרמית ועדיין לא עזר (אני לא הצלחתי למדוד טמפ' בכרטיס מסך, ניסיתי את כל התוכנות האפשריות, אני חושב שאין לכרטיס מסך טרמומטר..).

מפרט מלא:

E6750 @ 2667mhz

2gb 667mhz

P35DS3R

segate 250gb

אני רק רוצה ליהיות בטוח שהבעיה היא הכרטיס מסך כי אם כן אני אקנה איזה 4870 או 4890..

תודה.

פורסם

אם אתה מפעיל פילטרים תפסיק אותם...אם עשית אוברקלוק תחזיר לdefault , אם זה לא יפתור לך לגמרי את הבעיה זה יתן לך חלון זמן ארוך יותר בין נפילה לנפילה הבאה של הכרטיס , גם לי היה את זה .

לא קשור לחום של הכרטיס תמיד.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מפעיל פילטרים תפסיק אותם...אם עשית אוברקלוק תחזיר לdefault , אם זה לא יפתור לך לגמרי את הבעיה זה יתן לך חלון זמן ארוך יותר בין נפילה לנפילה הבאה של הכרטיס , גם לי היה את זה .

לא קשור לחום של הכרטיס תמיד.

אני לא הפעלתי פילטרים, אין OC לא על המעבד ולא על הכרטיס מסך.

פורסם

X1950 ידועה כסדרת כרטיסים בעייתית הסובלת מבעיות חום לאחר זמן רב, אתה לפחות האדם ה25 שפתח פה דיון כזה אז אין לך ממה לחשוש

כמה אפשרויות בפניך, אתה אומר שאין באפשרותך לצפות בטמפ' הכרטיס, ניסית להעלות את אחוזי המאורר דרך CCC?

אם הכרטיס עדיין באחריות אני מציע לך ללכת לחנות ולממש את האחריות, סביר להניח שהמוכר יעשה לך פרצוף של "עוד X1950 תקול", ואין סיבה שלא יחליפו לך

אפשרות שלישית זה אם במידה ואתה ממש לא מרוצה מהביצועים גם ככה תמיד אפשר לקנות כרטיס חדש, במידה ויש לך תקציב מוגדר.

פורסם
  • מחבר

X1950 ידועה כסדרת כרטיסים בעייתית הסובלת מבעיות חום לאחר זמן רב, אתה לפחות האדם ה25 שפתח פה דיון כזה אז אין לך ממה לחשוש

כמה אפשרויות בפניך, אתה אומר שאין באפשרותך לצפות בטמפ' הכרטיס, ניסית להעלות את אחוזי המאורר דרך CCC?

אם הכרטיס עדיין באחריות אני מציע לך ללכת לחנות ולממש את האחריות, סביר להניח שהמוכר יעשה לך פרצוף של "עוד X1950 תקול", ואין סיבה שלא יחליפו לך

אפשרות שלישית זה אם במידה ואתה ממש לא מרוצה מהביצועים גם ככה תמיד אפשר לקנות כרטיס חדש, במידה ויש לך תקציב מוגדר.

קודם כל תודה על התשובה :)

עכשיו בCCC אין לי אפשרות לשלוט על המאוורר.. אולי בגלל שהקירור של ZALMAN?, אחריות כבר אין לי הרבה זמן, אבל אני חושב שאני יקנה בארה"ב 4870 ב150$ זה יספק אותי :)

פורסם

גם לי יש את הכרטיס הזה.

שזה הגיע למצב כמו שלך שממש כל רגע זה הופיע לי אז החנות החליפה לי אותו בלי בעיות.

עכשיו זה קורה פעם בחודש, אפילו לא.

פורסם
  • מחבר

גם לי יש את הכרטיס הזה.

שזה הגיע למצב כמו שלך שממש כל רגע זה הופיע לי אז החנות החליפה לי אותו בלי בעיות.

עכשיו זה קורה פעם בחודש, אפילו לא.

אם הכרטיס הנוכחי כבר נדפק אני מעדיף לקנות חדש..

עוד שאלה קטנה, ב4870/90 ברזולוציה של 1680X1050 יש שינוי משמועתי בין 512MB ל1GB?

פורסם

אם הכרטיס הנוכחי כבר נדפק אני מעדיף לקנות חדש..

כן... עדיף. רק רציתי להבהיר לך שזה הכרטיס ולא משהו אחר. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים