פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים היי HWZoneאני מחפש סרט שראיתי,די ישן,בערך בשנים 1999-2005[אני יודע שזה לא כזה עוזר]בכל מקה,הסרט מספר על נערים , בנים ובנות שהולכים ל כמו סאמר קאמפ כזה, קייטנה לגדולים,שהילדים שם הם אלה שמלמדים..איכשהו הדברים שם משתבשים כלומר בהתחלה הכל נורמלי ואז ההורים עוזבים את המקום...והרבה סמים סקס ואלכוהול מתערבבים..כן אני לא זוכר הרבה מהעלילה[בעיקרון כלום]בכל מקרה,אם מישהו מכיר...אשמח לדעת את השםתודה מראש
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים מחבר אמריקן פאי 4?לא אחי סרט יותר ישן מזה בטוח,והם לא בקולג' או משהו כזה, מקסימום תיכוןואני לא חושב שהוא היה מוכר ברמות
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים אתה זוכר שם של שחקן כולשהו משם או יכול להביא תמונה שלו או פרט אחר של משהו מהסרט ?הילדים הפעילו איזה מחנה קיץ למבוגרים או מה ?
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים מחבר אתה זוכר שם של שחקן כולשהו משם או יכול להביא תמונה שלו או פרט אחר של משהו מהסרט ?הילדים הפעילו איזה מחנה קיץ למבוגרים או מה ?לא זוכר שחקנים וכו',אני זוכר שזה היה ביער כזה או שלפחות היה שם הרבה דשא\עצים וכו' , ויש סצנה של נערה שהיא עירומה[אחת מהשחקניות הראשיות] וצבועה בצבעי גוף...האלה של האומנות..והיא מפתה ילד ככה
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים ראיתי פעם סרט איום ונורא בשם Happy Campers שמתאים לתיאור הזה למיטב זכרוני.
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים וואי, טיגי זה אחלה סרט של הילד ההוא ששיחק בילדותו ב"הלקוח" Brad Renfro ומת לפני זמן קצר ממנת יתר של הרואין ת.נ.צ.ב.ה :-\ הנה סצינה מהסרט. זה מה שראית חבר ?
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים וואי, טיגי זה אחלה סרט של הילד ההוא ששיחק בילדותו ב"הלקוח" Brad Renfro ומת לפני זמן קצר ממנת יתר של הרואין ת.נ.צ.ב.ה :-\הנה סצינה מהסרט. זה מה שראית חבר ?http://www.youtube.com/watch?v=KpVqCzfTiPM&feature=relatedשתוק כבר חפרת בשכל יותר מידי .
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים מחבר את הסצינה שאלכס הביא אני לא מזהה,והילדים נראים לי קצת קטנים מדיבכל מקרה אני יבדוק בכל מקרה אם זה הסרט הזה,רוב הסיכויים שלא בגלל הגיל של הילדים והכל נראה שם קצת יותר מדי "שמח"...בסרט שראיתי הייתה אווירה יותר...מתונה..איך להגיד
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים הילדים נראים לי קצת קטנים מדי אם היו יותר גדולים הם כבר לא היו ילדים ;D יש פה עוד קטע שאולי יעזור: אל תדאגו, alexpir הוא אדם מת מהלך.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים ניקיתי את הנושא.אבי, יש לי את הסרט שטיגי דיברה עליו, יש שם קטע עם בחורה ערומה וצבעי גוף כמו שהזכרת, אני בטוח שזה הסרט שאתה מחפש.
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים מחבר ניקיתי את הנושא.אבי, יש לי את הסרט שטיגי דיברה עליו, יש שם קטע עם בחורה ערומה וצבעי גוף כמו שהזכרת, אני בטוח שזה הסרט שאתה מחפש.אז שם הסרט זה happy campers??פשוט זה לא נראה ככה לפי הסרטונים שהראת לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.