פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים תשלח מייל לPAYPAL, ותסביר להם את המקרה...שליחת כסף מחשבון לחשבון כרוכה בלא מעט עמלות...
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים תקשיב. PP תמיד יראה לך BALANCE של 0משהו בכרטיס שלך לא בסדר.אני מיעץ לך להרים טלפון לויזה ולשאול למה הוא לא מוכן לבצע את התשלוםויש לי שאלה:אני מבין שהכרטיס הזה הוא מהדוארהאם אחרי שיסתים לך הכסף אתה תוכל לטעון אותו מחדש או שיצתרכו להנפיק לך אחד חדש?
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים מחבר להנפיק חדש ועשיתי ככה כבר שלושה כרטיסים ומעל ל10 הזמנות אני ינסה לפתוח חשבון חדש אולי החשבון לא טוב לא נראה לי שיש בעיה בכרטיס הפרידה אמרה לי שהיא לא רואה שום בקשה לחיוב
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים להנפיק חדש ועשיתי ככה כבר שלושה כרטיסים ומעל ל10 הזמנות אני ינסה לפתוח חשבון חדש אולי החשבון לא טוב לא נראה לי שיש בעיה בכרטיס הפרידה אמרה לי שהיא לא רואה שום בקשה לחיובאתה יודע שיש אופציה של טעינת כרטיס, נכון? חחח
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים יש עמלת טעינה, זה ברור. אבל אם אני לא טועה, היא קצת נמוכה יותר מהנפקת כרטיס חדש. אתה מקסימום תמיד יכול לעשות עסקאות עם אנשים שמשום מה אין להם עמלות בהעברת כספים, כמוני
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים מחבר יש לי כרטיס אשראי ההזמנה הזאת היא לבוס שלי שלא חסר לו כסף אבל וויזה כן חחחחחחחח
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים אתה אומר שהיו לך המון כרטיסים.אתה בטוח שלא התבלבלת ובטעות אתה מנסה לחייב כרטיס ישן שכבר אין בו כסף?שם לב לאפשרות של ה PRIMERY בכרטיסי אשראי.
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים מחבר אתה אומר שהיו לך המון כרטיסים.אתה בטוח שלא התבלבלת ובטעות אתה מנסה לחייב כרטיס ישן שכבר אין בו כסף?שם לב לאפשרות של ה PRIMERY בכרטיסי אשראי.בטוח הבעיה הייתה בחשבון העברתי את הכרטיס לחשבון שלי והכל היה בסדר עד שראיתי שזה חשבון של אוסטרליה אז עצרתי את ההזמנה וניסתי להעביר לחשבון השלישי שהוא כתוב כישראל והם אמרו לי לפנות לתמיכה כדי להכניס את הכרטיס הזה פעם שלישית זין כמה בלאגן ההזמנה הזאת
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים זה עדיף מאשר הזין שאכלתי מהשירות לקוחות שלהם, אומרים דבר אחד ועושים דבר אחר.
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים אחרי זה תלחץ personal payments ואז תבחר others(דרך שלי כדי לא לשלם להם עמלות)כמה פעמים יצא לך להעביר ככה כסף בלי לשלם עמלה ? אני העברתי פעם אחת בלי ואח"כ כבר נדרשתי לשלם
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים כמה פעמים יצא לך להעביר ככה כסף בלי לשלם עמלה ? אני העברתי פעם אחת בלי ואח"כ כבר נדרשתי לשלםכנראה שזה תלוי בכמה כסף קנית עם PAYPAL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.