פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים אני מזמין כל הזמן מאיביי ודיל אקסטרים אבל הפעם אני לא מצליחאז ככה פתחתי חשבון חדש בשביל הבוס שלי הוא רוצה שאני יזמין לו משו עשינו כרטיס וויזה נטען בדואר רשמתי אותו לפיפאל ואישרתי אותו הכל מוכן להזמנהאני מזמין באתר מה שאני רוצה ואז בא לעבור לעמוד של האישור בפיפאל מכניס מייל וסיסמא ואז הוא רושם לי שאין לי מספיק כסף ושאני צריך להוסיף לבלאנס שליכרגע הוא עומד על 0 אבל עד היום עשיתי בדיוק ככה וזה הלך ישר לכרטיס אני לא יודע למה הפעם זה לא עובד אם תמונת מסך תעזור לכם אני יביאבבקשה תעזרו לי מהר זה דחוף ליום ראשון בעקרון השאלה היא איך אני מרוקן את הוויזה לתוך החשבון פייפאל שלי?
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים מחבר כן הם חייבו אותי בדולר ו95 סנט וקיבלתי קוד אישרתי מה עוד צריך לעשות?לפי מה שהבנתי אני צריך להוסיף כסף לבלאנס שלי איך אני מעביר לשם נגיד 100 דולר מהכרטיס?זה יד דחוף אז תעזרו לי
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים אתה לא מעביר כסף לבלאנס...מי שרוצה להעביר לשם כסף בעקרון צריך חשבון בארה"ב, או לקבל כסף ממישהו...משהו מוזר שזה לא עובד לך...
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים מחבר דנדן אתה יכול להביא לי את הפלא שלך בפרטי? שאני ידבר איתך ויסביר לך בדיוק מה הוא רושם לי אני
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים הרבה יותר יעזור אם תגיד בדיוק מה כתוב לך כשאתה מנסה להזמין, ולא איזה תרגום צולע בעברית, תעתיק בדיוק מה שכתוב!
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים אולי תנסה לשלוח כסף מהחשבון שלך לחשבון הזה עם הכרטיס החדש!אתה לא חייב לאמת את הכרטיס
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים כמה עולה מה שאתה מנסה להזמין?נסה להזמין משהו ממש זול, נגיד מתחת לדולר, אתה עדיין מקבל את ההודעה הזו?
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים מחבר ניסיתי להזמין משו שעולה 80 סנט וזה עובד אבל משו ב 90 דולר לא עובד למרות שהכרטיס טעון ב 420 שקל למה זה?עריכה אולי כי הבלאנס שלי הוא 1.95 דולר? אני פשוט צריך שתסבירו לי איך אני מעביר כסף מהכרטיס לבלאנס
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים אי אפשר להעביר כסף מהכרטיס לבלאנס...ודרך אגב, אם קנית משהו ב80 סנט אז למה זה לא ירד מהבלאנס?
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים מחבר לא קניתי אבל הגעתי לשלב הסופי של ההזמנה מה שאני לא מצליח עם קנייה של 90 דולרעלה לי רעיון אני יכול לשלוח נגיד מהחשבון הזה שהוא דפוק 100 דולר לחשבון השני שלי שעבד לי פיקס ?אם כן איך
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים לא קניתי אבל הגעתי לשלב הסופי של ההזמנה מה שאני לא מצליח עם קנייה של 90 דולרעלה לי רעיון אני יכול לשלוח נגיד מהחשבון הזה שהוא דפוק 100 דולר לחשבון השני שלי שעבד לי פיקס ?אם כן איךזה מה שהתכוונתי אבל הפוך מהחשבון שלך לחשבון החדש עם הכרטיס שהטענתהתראה יש לך אפשרות send money ותשלח למשתמש(אימייל) שאתה רוצה להעביר אליו כסף ותבחר סכום ומטבעאחרי זה תלחץ personal payments ואז תבחר others(דרך שלי כדי לא לשלם להם עמלות)
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים מחבר הקטע שאצלי אין כסףבכל מקרה הבנתי כבר מה הבעיה רק איך לפתור אותה אני לר יודעאז ככה שמאשרים את הכרטיס פיפאל לוקחים לך דולר ו95 סנט ואז מחזירים כשהם מחזירים הוא עובד לבלאנס ניסיתי להעביר לחשבון שלי 2 דולר לא הולך לעומת זה דולר כן וכנ"ל לגבי הזמנה מ DX משו ב 80 סנט קיבל אישור ומשו ב 2 לא קיבל איך אני מעלה את הבלאנס החרא הזה?<
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.