עבור לתוכן

למה יצרניות הסלולר מזלזלות באייפון ?

Featured Replies

פורסם

לא משנה איזה מכשיר ננסה לדחוף לכם עכשיו, אנחנו יודעים שאתם מחכים לאייפון

http://www.room404.net/?p=20377

• תגובות 58
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כנראה מדובר בטעות ;D

גם באתר הרשמי מצויין CE5.

בכלאופן, לא יודע מה איתכם אבל אני מחכה לאנדרואיד.

פורסם

PALM PRE הוא התשובה הטובה ביותר שנתנו לאפל. גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר (200 דולר+ חבילה כמו לאייפון)

ויש לו גם מקלדת מלאה...

פורסם

אני גם הייתי חם על ה PRE

אבל לצערי מהביקורות שקראתי מתברר שזה מכשיר שמרגיש זול ביד, והמקלדת המלאה שלו לא נוחה ...

פורסם

כי אייפון יותר טוב,והוא זול יותר

פורסם

אני גם הייתי חם על ה PRE

אבל לצערי מהביקורות שקראתי מתברר שזה מכשיר שמרגיש זול ביד, והמקלדת המלאה שלו לא נוחה ...

קשה לי להבין איך מקלדת מלאה ברוחב כזה יכולה להיות נוחה, גם בסמסונג\נוקיה\בלקברי שדוחפים מקלדת QWERTY במאונך.

HTC וה-N97 שיש להם מקלדת פיזית לרוחב, נראה לי הכי נוח.

מקלדת רוחבית וירטואלית (כמו שיש ב-3.0 ומעלה) לדעתי פחות נוח כי אין לך פידבק של הכפתור ואתה לא יכול להרגיש איפה נגמר ואיפה מתחיל כפתור אחר, אז יש יותר פאשלות בהקלדה מאשר עם מקלדת פיזית - אבל לפחות במקרה הזה אתה מרוויח מימדים טובים יותר (בעיקר עובי), אז זה מתקזז.

פורסם

גם באתר הרשמי מצויין CE5.

בכלאופן, לא יודע מה איתכם אבל אני מחכה לאנדרואיד.

אתה עושה צחוק נכון?

הנה באתר הרשמי של המוצר: Mymobile (Based on Windows CE6.0)

זה Windows CE 6.0, הנה לינק:

http://en.meizu.com/m/m8.html

כנס לSPECS ותמצא את מבוקשך :D

מדובר במכשיר מתקדם בעל מערכת הWindows העדכנית ביוצר, עליה תתבסס הWindows Mobile 7 ;D

פורסם

WINCE בשונה מWINM היא מערכת זמ"א, היא לא ממש מיועדת למכשירים כאלה, במיוחד אם רוצים MT נורמאלי...

פורסם

....

צודק. טעות שלי

פורסם

כל החסרונות שצויינו בשירשור על האייפון כבר בעלי פתרון.

האייפון מכשיר מדהים, אני לא יודע מה אתה מחפש ממכשיר אבל המשחקים שלו בעלי גרפיקה מדהימה (כמובן ביחס למשחקים לסלולר)

הקהילה שלו בארץ מאוד גדולה ורחבה מה שמקל עליך למצוא פתרון לכל בעיה ולמצוא כל תוכנה שתחפוץ בה ( תודות לרוסים ;) )

אם בכל זאת אתה מחפש מכשיר אחר , אז יצא לי לראות את HTD diamond והמכשיר יפה יש לו עברית כי זה עם מערכת WM. סביר להניח2 HTD diamond טוב יותר

http://www.htc.com/www/product/touchdiamond2/specification.html

פורסם

כולם זורקים ומשווים נתונים טכניים ומפספסים בכך את העיקר, הסיבה היחידה שהאייפון ככ מוצלח היא אך ורק ואני מדגיש, אך ורק בגלל הממשק שלו שמספק חווית שימוש שאף מכשיר אחר לא מספק. אז למה עד עכשיו לא צצו מכשירים דומים? פשוט מכיוון שהממשק הזה מוגן באינספור פטנטים ומי שיעתיק אותו צפוי לתביעת ענק מאפל..

פורסם

כולם זורקים ומשווים נתונים טכניים ומפספסים בכך את העיקר, הסיבה היחידה שהאייפון ככ מוצלח היא אך ורק ואני מדגיש, אך ורק בגלל הממשק שלו שמספק חווית שימוש שאף מכשיר אחר לא מספק. אז למה עד עכשיו לא צצו מכשירים דומים? פשוט מכיוון שהממשק הזה מוגן באינספור פטנטים ומי שיעתיק אותו צפוי לתביעת ענק מאפל..

מילים כדורבנות. אבל זה לא משנה את העובדה ששונאי אייפון/אפל (סתם כי זה כיף לשנוא אותו/ה) יבואו ויעיפו לך איזו תשובה הזויה.

אני רכשתי את האייפון בדיוק בגלל שהוא ענה לי על הדרישות הבסיסיות שהיו לי מטלפון סלולרי. כן, ויתרתי על מצלמה קדמית, אני לא עושה שיחות וידאו.

כן, נאלצתי להמתין בסבלנות שתגיע תמיכה רשמית בשליחת קבצים דרך BT ויישומים אחרים, שבמקביל, היו קיימים ממפתחי צד שלישי.

ובכל זאת, זה היה שווה את זה כי הטלפון התאים לי בול למה שאני צריך. זה לא מתאים לכל אחד, ואני לא מבין מה הויכוח פה.

מי שמתאים לו אייפון, שיבושם לו. מי שרוצה לשנוא אותו סתם כי בא לו, שיבושם לו. אני אמשיך להשתמש בו עד שיגיע משהו אחר שמתאים לי.

ולא, אין לי בעיה לזרוק את האייפון ולשדרג לטלפון מכל חברה אחרת, אם הוא יתאים לי, אבל אני לא רואה את זה קורא בתקופה הקרובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים