עבור לתוכן

למה יצרניות הסלולר מזלזלות באייפון ?

Featured Replies

פורסם

לגבי הרמקולים שרשמת - מעניין למי יש רמקולים ודיבורית גרועים יותר: לאייפון או לדיאמונד :).

בתור אחד שהיה לו את שניהם, באמת בחירה קשה :)

• תגובות 58
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אגב WINDOWS CE 6.0 (שעליו תבוסס WM.7)

האמת שראיתי את המכשיר ב-DX והוא היה מבוסס שם על WIN CE 5.0

פורסם

מי שאומר שהמולטיטאסקינט בסימביאן איטי הוא או שקרן או שהוא עבד על טלפון דפוק\קושחה דפוקה. אפילו עם ה-E51 שהוא יחסית חלש, אני יכול להפעיל גם 20 תוכנות וזה עדיין עובד חלק.

בלי קשר, לא אוהב איפון מכל הסיבות שציינו, פלוס, אין אפשרות של תקיות בתפריט הכל זרוק במקום אחד. ובכללי לא אוהב מסך מגע. ובגלל זה אעדיף את ה-N97 על האיפון, כי יש גם מקלדת מלאה.

פורסם

מי שאומר שהמולטיטאסקינט בסימביאן איטי הוא או שקרן או שהוא עבד על טלפון דפוק\קושחה דפוקה. אפילו עם ה-E51 שהוא יחסית חלש, אני יכול להפעיל גם 20 תוכנות וזה עדיין עובד חלק.

בלי קשר, לא אוהב איפון מכל הסיבות שציינו, פלוס, אין אפשרות של תקיות בתפריט הכל זרוק במקום אחד. ובכללי לא אוהב מסך מגע. ובגלל זה אעדיף את ה-N97 על האיפון, כי יש גם מקלדת מלאה.

יש גם תוכנה לזה

פורסם

בתור חובב אייפון אני לא מצליח להבין איך אפשר לגעת במסך מגע אחר

הפטנט של אפל, בנוסף למולטי-טאץ' הופכים את המסך הזה לחוויה מסוג אחר לגמרי.

בנוסף, לדעתי להגיד ש"העברת קבצים ב BT" זה דבר הכרחי בטלפון זה כמו להגיד שלהתקין לינוקס זה קונצנזוס

כמה אנשים באמת מעבירים מידע ב BT?

אל תשכחו דבר אחד, אפל עשו מהפכה בחוקיות המידע, ובארה"ב החנות מוזיקה שלהם היא המובילה בתחומה,

ומה לעשות, ששיר (או רינגטון) עולה 99 סנט, זה פתאום נראה אחרת.

פורסם

בנוסף, לדעתי להגיד ש"העברת קבצים ב BT" זה דבר הכרחי בטלפון זה כמו להגיד שלהתקין לינוקס זה קונצנזוס

כמה אנשים באמת מעבירים מידע ב BT?

זה כבר דיבורים של מקיסטים...

"מי צריך משחקים? אני אוהב את המק שלי בובובובובו"

פורסם

categories עובדת חרא,

זה סה"כ חלוניות אפליקציה קטנות שמקשרות לתוכנות אחרות,

הזמני טעינה שלהם (והיציבות) זה כמו לטעון אפליקציית צד שלישי לכל דבר.

נכון שזה "עושה את העבודה", אבל ממש לא באותה צורה כמו תיקיות במערכת הפעלה עצמה.

בדיוק אותו דבר מבחינתי כמו המולטיטסקינג, פעיל, שמיש, אבל לא באותה רמה כמו מה שמובנה במערכות הפעלה אחרות.

מה גם ששתיהם דורשות ג'ייל ברייק, אז מן הסתם שזה כבר מוריד לך גם את הביצועים וגם את היציבות של המכשיר.

וגם מבחינת כמות המשתמשים שבכלל יכולים להשתמש באופציות האלה, כרגע בארץ זה אחוז גדול כי אין פה יבוא מסודר אז לרוב המשתמשים יש מכשיר פרוץ, אבל ברגע שהאייפון יגיע לרשתות הסלולר, אני מאמין שיהיה פחות מחצי שיסתובבו עם ג'ייל ברייק.

BT מבחינתי זה הכרחי, אין לי מושג עם מי אתה מסתובב, אבל אנחנו משתמשים המון המון המון בהעברת קבצים בין מכשירים, והאייפון הזה מגביל ברמות קשות.

אם היתה תוכנה שעובדת בצורה עילגת זה לפחות היה נסבל, אבל ה-ibluetooth עובדת באולי 10% מהמקרים (וגם כאן אני מרגיש נדיב כי אין לי מושג כמה בדיוק).

פורסם

יש גם תוכנה לזה

תגיד בשביל ספר טלפונים ולהתקשר צריך גם תוכנה?

פורסם

צביעות

כאילו בסימביאן הכל מובנה ולא צריך לפרוץ את המכשיר בשביל להתקין תוכנות לא חתומות כדי שהוא יהיה באמת שווה משהו

אפילו תוכנת מייל נורמלית לא מגיעה מובנית עם סימביאן

פורסם

התוכנת מייל שיש מתפקדת בסדר גמור, היא אומנם קצת בסיסית, אבל היא קיימת ואפשר להשתמש איתה.

את סימביאן צריך לפרוץ כדי להתקין תוכנות לא חתומות, אבל זה לא בגלל שתוכנות חתומות מוגבלות בגישה שלהן למע' הפעלה (בהנחה שיש להן את החתימה המתאימה).

פורסם

לא טענתי שאין, טענתי שאין אחת נורמלית.

זה לא משנה מה הסיבה שצריך לפרוץ, התוצאה הסופית זהה

רק שבאייפון הרבה יותר קל למצוא ולהתקין תוכנות (חתומות או לא)

(מדהים איך שאפל סגרו פער של שנים רבות מול סימביאן תוך שנה).

כמובן שהאייפון רחוק מלהיות מושלם, אבל להשוות את המערכת שלו לסימביאן זאת פשוט בדיחה.

פורסם

הנקודה שלי בכלל לא היתה מה יותר טוב, למרות כל הטענות שלי נגד האייפון, עדיין לא העפתי אותו כי בשבילי אין עדיין חלופה טובה יותר.

הנקודה שלי זה שזה ממש ממש לא מכשיר לכל אחד,

מי שאוהב להתעסק הרבה עם השטויות האלה ויש לו ראש להשקיע קצת יותר מעבודה רגילה עם פלאפון, סבבה לו.

סתם בן אדם שפוי שמחפש מכשיר שבא לקראתו ולא שהוא יצטרך לבוא לקראת המכשיר, לא הייתי ממליץ לו על האייפון בחיים.

פורסם

לא טענתי שאין, טענתי שאין אחת נורמלית.

זה לא משנה מה הסיבה שצריך לפרוץ, התוצאה הסופית זהה

רק שבאייפון הרבה יותר קל למצוא ולהתקין תוכנות (חתומות או לא)

(מדהים איך שאפל סגרו פער של שנים רבות מול סימביאן תוך שנה).

כמובן שהאייפון רחוק מלהיות מושלם, אבל להשוות את המערכת שלו לסימביאן זאת פשוט בדיחה.

חוץ מזה אתה משווה תוכנה מייל, שקיימת, אבל לא מספיק טובה לטענתך, לדברים בסיסיים, כמו תיקיות, מולטי-טסקינג, שליחת קבצים על BT ועד לא מזמן העתק-הדבק. אה כן וגם אין flash.

פורסם

תיקיות זה אולי הכרח בסימביאן, באייפון מעולם לא השתמשתי בזה כי יש ריבוי מסכים מצויין

ונכון, היה חסר העתק הדבק המון זמן והBT עדיין חסום רשמית

ועדיין יש למערכת הזאת כ"כ הרבה יתרונות על פני סימביאן המזדקנת שזה שווה את זה

(רוצה לומר שאם הייתי צריך לבחור בין N97 ל3GS שקרוב לוודאי יתומחרו דומה בארץ הבחירה היתה קלה מאוד וגם הביקורות מסכימות איתי)

פורסם

האמת שראיתי את המכשיר ב-DX והוא היה מבוסס שם על WIN CE 5.0

כנראה מדובר בטעות ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים