עבור לתוכן

Radio-Remix משדר קבוע, ואני עוד מעט עולה לשידורר

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה חברה..מחר השידור ימשיך עם שירים שבחייםםם שלכם לא שמעתםםםם...

שידור מפציץ הולך להיות מחרררר!!!!...תבואו אהה..

אני ארשום פה מתי שאני אשדר ;)

• תגובות 76
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה חברה..מחר השידור ימשיך עם שירים שבחייםםם שלכם לא שמעתםםםם...

שידור מפציץ הולך להיות מחרררר!!!!...תבואו אהה..

אני ארשום פה מתי שאני אשדר ;)

רק שתדע שרדיו שעוצר את השידורים שלו לא יכול למשוך מאזינים

אתה חייב להשאיר את השידור חי עם שירים בפלייליסט לפחות אם אתה לא משדר

נראה לך שגלי צהל מפסיקים את השידור שלהם שאין שדרן?

פורסם
  • מחבר

אם ככה...הרדיו ממשיך לנגן חבריםם..תמידד...גם עכשיו..בליייבבב

פורסם

פשש יפה ,עכשיו את רציני

פורסם

קורס זריז בעברית

חחח אוקי ,את יכול לדבר ? כשפונים לזכר, אומרים אתה

בכל מיקרה אני שם את זה ברקע ,קצת מוזיקה לא מזיק אף פעם. מוזיקה זה מין נקבה, כלומר מוזיקה לא מזיקה.

כותבים מקרה

יאללה תודה גבר על ההשקעה ,אני יתחבר גם מחר . כשמדברים בגוף מדבר, בזמן עתיד, אומרים אתחבר

פשש יפה ,עכשיו את רציני כשפונים לזכר, אומרים אתה

וזהו להיום

פורסם

הוא היה יכול לתקן את עצמו אתה יודע...

פורסם
  • מחבר

כל אחד והטעויות שלו..ככה זה בחיים :xyxthumbs:

פורסם

קורס זריז בעברית

וזהו להיום

את ה"אתה" לזכר תמיד ידעתי אבל אף פעם לא ראיתי אף אחד פונה ככה אז גם אני לא השתמשתי בזה .

והיתחבר ,במקום אתחבר ,זה בדיוק אותו עיניין ,אני יודע את זה ,פשוט לא רואה אנשים כותבים ככך אז אני גם לא .

על המזיקה במקום מזיק ,זה אין לי מה להגיד ,טעות שלי .

יש לי עוד כמה בעייות ,למשל שאני מוסיף המון יודים (האות י' ) מיותרים ,זה פשוט רפלקס ,מפגר ,אבל בעייתי ,מזלי שזה רק קורה במקלדת ולא בכתב .

ולמה את נטפל בכוונה ,עשיתי לך משהוא ,זה אישי ? כי אני לא ראיתי אותך מתקן אף פעם אנשים אחרים , אולי משעמם לך עכשיו ?

בכל מיקרה אני כבר רגיל שלא סובלים רוסים במדינה הזות מ1001 סיבות ,זו יכולה להיות עוד אחת מהן (זה לא קולקטיבי כי אני מכיר המון רוסים שכותבים הרבה יותר טוב מרוב הצברים ).

פורסם
  • מחבר

את מי זה מעניין שיש לו שגיאות כתיב??? :screwy:

אז יש לו שגיאות..גם לאח שלי יש, ולאבא שלי...והם צברים .. ;)

לא צריך להיות רוסי או גרוזיני כדי שיהיו לך שגיאות כתיב..שגיאות כתיב זו בעיה מוכרת מאד ויש אותה לרוב האנשים בארץ.. :kopfpatsch:

ככה זה!!! :silly:

פורסם

שטויות חבר'ה אל תריבו,

הוא רק ניסה לעזור למקרה שלא ידעת.

פורסם

את ה"אתה" לזכר תמיד ידעתי אבל אף פעם לא ראיתי אף אחד פונה ככה אז גם אני לא השתמשתי בזה .

והיתחבר ,במקום אתחבר ,זה בדיוק אותו עיניין ,אני יודע את זה ,פשוט לא רואה אנשים כותבים ככך אז אני גם לא .

על המזיקה במקום מזיק ,זה אין לי מה להגיד ,טעות שלי .

יש לי עוד כמה בעייות ,למשל שאני מוסיף המון יודים (האות י' ) מיותרים ,זה פשוט רפלקס ,מפגר ,אבל בעייתי ,מזלי שזה רק קורה במקלדת ולא בכתב .

ולמה את נטפל בכוונה ,עשיתי לך משהוא ,זה אישי ? כי אני לא ראיתי אותך מתקן אף פעם אנשים אחרים , אולי משעמם לך עכשיו ?

בכל מיקרה אני כבר רגיל שלא סובלים רוסים במדינה הזות מ1001 סיבות ,זו יכולה להיות עוד אחת מהן (זה לא קולקטיבי כי אני מכיר המון רוסים שכותבים הרבה יותר טוב מרוב הצברים ).

אני מתקן מידי פעם, כמו אחרים בפורום הזה, כשמתחילים עם יותר מידי שגיאות כתיב.

מה זה השטויות האלה שאף אחד לא כותב "אתה"???

אתה יודע שיש מילה קישור שנקראת "את" ויש פנייה לאנשים כגון "אתה ואת", אלו דברים שונים לגמרי, ואין פה אדם אחד אפילו חוץ מאלו עם השגיאות כתיב התמידיות שכותב "את" כשהוא רוצה לפנות למישהו.

וכנ"ל גם כתיבה בגוף מדבר בזמן עתיד.

הפורום הזה לא FXP, והוא לא צריך לרדת לרמה שלו.

פורסם

אתה גם תעשן כי כולם מעשנים?

וגם תזריק סמים כי כולם מזריקים סמים?

מה זה השטויות האלה "אני לא רואה אנשים כותבים כך אז גם אני לא"? :screwy:

לכתוב בצורה נכונה זה לא לכתוב איך שכולם כותבים, זה לכתוב לפי חוקי השפה.

אגב, יש 1,000,000 רדיואים אינטרנטיים כאלה...חשבתי כבר אתה משדר ברדיו אמיתי. ::)

פורסם

קורס זריז בעברית:

אני מתקן מידי פעם בעברית רושמים "מדי פעם", כמו אחרים בפורום הזה, כשמתחילים עם יותר מידי שגיאות כתיב.

מה זה השטויות האלה שאף אחד לא כותב "אתה"???

אתה יודע שיש מילה קישור בעברית רושמים "מילת קישור" שנקראת "את" ויש פנייה לאנשים כגון "אתה ואת", אלו דברים שונים לגמרי, ואין פה אדם אחד אפילו חוץ מאלו עם השגיאות כתיב התמידיות שכותב "את" כשהוא רוצה לפנות למישהו. בעברית תקנית היית צריך לתחום את המילים: חוץ עד התמידיות בפסיקים או סוגריים בכדי לשמור על ההקשר וכנ"ל גם כתיבה בגוף מדבר בזמן עתיד.

הפורום הזה לא FXP, והוא לא צריך לרדת לרמה שלו.

וזהו להיום...

טוב לא שמה שרשמת באמת הפריע לי אבל סתם רציתי לתת את התחושה הלא נעימה כשמתקנים בצורה שעלולה להתפרש כטיפה מתנשאת (ואני בטוח שזו לא היתה כוונתך) מישהו שכתב דברים עם כוונות טובות, זה לא שהוא התווכח עם מישהו וצריך להיכנס בו, הוא סה"כ רצה לעשות טוב לכולם והתרד שלו התנהל בסבבה. צריך להזהר כפליים בצורה שבה מתקנים אנשים כשמדובר באדם שנולד במקום עם שפת אם אחרת. תמיד יש גישה לתקן בן אדם בצורה נעימה.

גם לי יש בעיה של הוספת יודים מיותרת (בכמויות), גם לי מתבלבלות אותיות במקלדת וגם לי יש מקלדת של 30 ש"ח שבה כפתור ה"א" לא תמיד נילחץ :), מצד שני אני מסכים שזה מצב קצת בעייתי כשיותר מחצי מהפורום כותב תמידית: "אני יכתוב" במקום "אני אכתוב", אבל יש גישות לתקן ולהעיר על זה - כל בן אדם וכל תוכן כתוב והגישה המתאימה לו.

פורסם

טוב לא שמה שרשמת באמת הפריע לי אבל סתם רציתי לתת את התחושה הלא נעימה כשמתקנים בצורה טיפה מתנשאת מישהו שכתב דברים עם כוונות טובות, זה לא שהוא התווכח עם מישהו וצריך להיכנס בו, הוא סה"כ רצה לעשות טוב לכולם והתרד שלו התנהל בסבבה. צריך להזהר כפליים בצורה שבה מתקנים אנשים כשמדובר באדם שנולד במקום עם שפת אם אחרת. תמיד יש גישה לתקן בן אדם בצורה נעימה.

גם לי יש בעיה של הוספת יודים מיותרת (בכמויות), גם לי מתבלבלות אותיות במקלדת וגם לי יש מקלדת של 30 ש"ח שבה כפתור ה"א" לא תמיד נילחץ :), מצד שני אני מסכים שזה מצב קצת בעייתי כשיותר מחצי מהפורום כותב תמידית: "אני יכתוב" במקום "אני אכתוב", אבל יש גישות לתקן ולהעיר על זה - כל בן אדם וכל תוכן כתוב והגישה המתאימה לו.

בגלל זה משקיעים דקה בכדי לקרוא את ההודעה ולבדוק קודם כל:

-האם היא מנוסחת בצורה הגיונית

-האם העברת את המסר שהיה לך בראש לצורה כתובה (יותר נכון אלקטרונית)

-האם שמרת על חוקי השפה, וקריאה של ההודעה שלך לא תגרור BSOD

כולה דקה תמנע הערות אודות השפה ונסיונות העלבה \ מה שזה לא יהיה.

פורסם

נכון מאוד, רק זה קצת מוגזם להורות לכל העולם איך להתנהל לא ? :) אתה מודע לזה שלחלק מהאנשים, הדרישה הזו שלך אומרת לבזבז משהו כמו 100 שעות ויותר מהחיים שלהם על בדיקות כתיב והבעה ... (זה ממש "חלקלק" או "טריק שיווקי" להציג את זה כדקה מסכנה ... :lol: ).

אני אישית נוהג לקרוא כמעט כל פוסט אחרי ששלחתי ולתקן אם צריך, אבל תמיד, ותמיד מפספסים דברים. חבל...

וכמו שרשמתי בהתחלה, אתה בטח לא מצפה מעולה חדש לדעת לבדוק ולתקן את עצמו לרמה תקינה, רמה כזו ששני שלישים מהאזרחים במדינה לא מגיעים אליה (ושוב - חבל...).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים