פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים אני צריך המלצות לכל משחק DS ששווה לשחק אותו.אשמח אם תסדרו את זה לשתי קטגוריות:-משחקים שחובה לשחק מייד, האהובים עליכם ביותר.-משחק טוביםיש לציין שלא שיחקתי בשום משחק לDS חוץ מדמו למטרויד פריים.
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים רציתי לציין שאני משחק בphantom hourglass וזה משחק מסריח ברמות, הכל עם טאץ'! אי אפשר להשתמש בכפתורים כדי לשחקועוד אומרים שספיריט טראקס הולך להיות גם כזהלמה להרוס את הסדרה למה?!
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים אפשר לזרוק הרבה אבל אתה לא ספציפי חוץ מזה יש לך אתרים גדולים אם ביקורות מה זה יעזור אם נזרוק שמות כמו יושי 2 \נינגה גיידן\דרגון קווסט וכו ובמיוחד שאתה יכול לחפש באתרים כמו גימספוט לפי סגנונות שמעניינים אותך
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים מחבר אין לי ממש סגנון, אני אוהב את כל המשחקים בתנאי שהם טובים.אין לי בעיה עם קווסטים, פאזלים, פלטפורמות, אסטרטגיה, יריות או מכות כל עוד המשחק טוב.
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים אז בבקשה http://www.gamespot.com/games.html?type=games&platform=1026&mode=all&sort=score&dlx_type=all&sortdir=asc&official=all
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים נו באמת קרירין.משחקים טובים :Dragon Quest 5Yoshi's IslandMario KartPokemon Diamond/Pearl/PlatinumAdvance WarsFinal Fantasy 4Elite Beat Agentsזה ככה בשלוף ממה שאני רואה מולי.ליביו
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים מה עם הרמייק של chrono triggerאותו אתם לא ציינתםמה שאני ממליץ לפותח הדיון זה ללכת לגיים ספוט לקטגוריה של הDSולהיכנס לall games of nintendo dsואז לעשות דירוג לפי רייטינג לפי זמן(חצי שנה מאז היציאה,שנה או כל הזמן) וז'אנר שמעניין אותך (פעולה, הרפתקאות, RPG, אטטרטגיה)וכשאתה מוצא משחק מעניין, תסתכל בצד, יהיו עד 5 שמות של כותרים עם תמונות שיהיו ממש דומים למשחק שאתה בודק ויכול להיות שגם אותם אתה תאהבאני לא יודע למה באינטרנט זה נראה שרשת IGN הם הכי טובים בתחום של המשחקים אבל לדעתי גיים ספוט הכי טובים היום
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים מחבר תודה ליביו.יש לי שאלה, האם יש הבדל בין משחקי הפוקימון, אני לא רוצה להגיד סתם אבל ממה שקראת חוץ מהפוקומונים עצמם אין הרבה שינויים, אם יש אשמח לדעת אותם.
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים ההמלצות שלי:* GTA: Chinatown Wars* Front Mission* Civilzation Revolution* Dementium: The Ward* Professor Layton and the Curious Village* Trauma Center - Under The Knife
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים אכן רשימה מצויינת מאיר.ואכן הרימייק של כרונו גם נראה מצוין.לגבי משחקי הפוקימון - דיאמונד ופרל - זהים עד כדי הבדל פוקימונים , פלאטינום אמור ליהיות עם כמה שיפורים.ליביו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.