עבור לתוכן

שיר Dance רוסי חדש והפארודיה שלו. סופ"ש נעים :)

Featured Replies

פורסם

דובי :lol:

מה את חושב שאנחנו משתלטים ?אנחנו חלק מהעם בדיוק כמוך .

• תגובות 30
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דובי :lol:

מה את חושב שאנחנו משתלטים ?אנחנו חלק מהעם בדיוק כמוך .

כשאדם מפרסם שיר רוסי ופארודיה רוסית שמצחיקה רק רוסים - והוא יודע שהוא יגיע ליותר מחצי מהפורום , כן זה מטריד

פורסם
  • מחבר

דובי זובי, יש לך אזהרה רביעית על גזענות (על ההערה נגד התימנים מתחת לתמונה). תהיה חזק. :nono:

*Agentz, פינת הידעת ?

רוסית היא אחת משלושת השפות הרשמיות של מדינת ישראל עם 1.5 מיליון רוסים מתוך 5 מיליון יהודים במדינה.

אם מישהו רוצה להביא שירים מצחיקים כאמור בכל שפה אחרת, הוא מוזמן כמו שרשמתי בהודעה הראשונה.

פורסם

Красная плесень זה באמת נוסטלגיה

אלכס, אני שם לב שאתה הפכת עכשיו ל"יורי" לדעתי התמונה הקודמת הייתה יותר רוסית ומפחידה :lol:

פורסם

דובי זובי, יש לך אזהרה רביעית על גזענות (על ההערה נגד התימנים מתחת לתמונה). תהיה חזק. :nono:

*Agentz, פינת הידעת ?

רוסית היא אחת משלושת השפות הרשמיות של מדינת ישראל עם 1.5 מיליון רוסים מתוך 5 מיליון יהודים במדינה.

אם מישהו רוצה להביא שירים מצחיקים כאמור בכל שפה אחרת, הוא מוזמן כמו שרשמתי בהודעה הראשונה.

האמת שלא...

מדינת ישראל

תעודת זהות: שם רשמי: מדינת ישראל

צורת משטר: דמוקרטיה פרלמנטרית

בירה: ירושלים

שטח: 22,072 קמ"ר

אוכלוסייה: 7.24 מיליון נפש

חלוקה דתית: 75.6% יהודים, 16.6% מוסלמים, 1.6% נוצרים, 1.6% דרוזים, 3.9% ללא סיווג דתי

שפות רשמיות: עברית, ערבית

מטבע: שקל חדש

תמ"ג: 179 מיליארד דולר

תמ"ג לנפש: 27,300 דולר (בחישוב לפי כוח קניה) * מדד איכות החיים: מקום 24 בעולם

קידומת טלפון בינלאומית:

פורסם

דובי... תודה שהבאת לידיעתנו את הטעות בWIKI

אלכס, לטיפולך המיידי והמסור אודה ;D

וגם השיר הכי רוסי שיכול להיות, רק שהוא לא רוסי

פורסם

דובי זובי פשוט לא יכול לפרגן קצת על זה שאלקס פתח דיון מיוחד לאוכלוסייה הרוסית של הפורום...

בשביל שיהיה לך יותר קל צריך להפתח דיון לאוכלוסייה הישראלית של הפורום ;D

מישהו מכיר אילו שהם רימייקים של любэ?

בידיוק יש הופעה שלהם בטלוויזיה חשבתי לשלב[br]פורסם בתאריך: 8.08.2009 בשעה 18:43:06

וגם השיר הכי רוסי שיכול להיות, רק שהוא לא רוסי

השיר משקף את הסטיגמה שהודבקה לרוסים (ולצערי לא לשווא)

השיר הזה משקף את המיקום הגיאוגראפי-

http://www.youtube.com/watch?v=-2nH-Nqfmpw

אגב לחברה הישראלים אני גם ממליץ לשמוע, עזבו ת'מילים, המנגינה ניפלאה

פורסם

אוקי... רוסי קלאסי באמת

הם היו אמורים להופיע גם בארץ אבל ביטלו... חבל

פורסם

o rly ?

http://www.tourism.gov.il/tourism_heb2/Tourist+Information/General+Information/Languages.htm

ואגב , אלכס , גם אם יש 1.5 מיליון רוסים בארץ עדיין תרבות המיינסטרים היא בעברית ועל כן זה מטריד כאשר המיינסטרים מתחיל לפנות רק לבעלי זיקה רוסית .

לדוגמא , אתה לא רואה את שחר חסון / אורי חזקיה / הכנס שם של בדרן ידוע / מדברים בשפת המקור שלהם (ערבית / יידיש / וואטאבר) . עוד משהו , לא ברור לי מאיפה הבאת את הנתונים על 1.5 מיליון דוברי רוסית ? לפי אתר הממשלה יש בארצנו פחות ממיליון דוברי רוסית .

לסיכום , אם אתה מתגורר בארץ ישראל פנה אל המיינסטרים בעברית , את התרבות הזרה שהבאת הינך מוזמן לשמור בתוך תחומי הקהילה הרוסית (לא התכוונתי לפגוע באפחד בפוסט הנ"ל ויש להתייחס אליו כאל דעה בלבד , חוץ מהעובדות המצויינות בפוסט)

פורסם
  • מחבר

האמת /שאני טעיתי במקרה זהה. התבססתי על הצעת חוק בנושא שהוגשה וחשבתי שהיא כבר אושרה עקב המספרים שציינתי. סליחה.

הנתונים שלי ממרשם אוכלוסין של שנים עברו לגבי ה1.5 מיליון ואגב גם בין מנהלי האתר השליש רוסים כמו בהרבה מקומות אחרים.

זה לא המקום לגזענות וכאמור אנו מכבדים את כל האוכלוסיות, היו מספיק דיונים על נושאים "צבריים" ויש מקום לכולם.

פורסם

אני מצטער אם נשמעתי גזען לא באתי להעליב אפחד ... פשוט רציתי להסביר למה זה די מטריד שמפרסמים כזה דבר בפורום מיינסטרים , שוב סליחה אם מישהו נפגע מדבריי

פורסם

מישהו אולי יכול להעלות לינק להורדה של כול האלבומים .

שלהם מאז ועד היום יכול להיות

אחלה ! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ביטבוי, זו בקשה לתוכן לא חוקי, קרא חוקי פורום. דיבור נוסף בנושא יגרור אזהרה. :nono:

אתה יודע איפה לקנות את האלבומים שלהם.

פורסם

הורדת של שירים זה דבר רע?

אם כבר לא היו מפרסמים אותם בחבילות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים