פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים שלום, אני מנסה לעשות משהו באקסל בערך חצי שעה ואני לא כל כך מצליח. 2 דברים: 1) אם מישהו יודע אם יש פונקציה שממירה שקל ל$. (לפי השער של היום) אני אשמח לקבל איך אני עושה את זה. 2) אני רוצה לעשות שרשימה של משבצות בכל משבצת תהיה נוסחה של השורה שלה. (אני יודע שזה לא מובן לכן הנה דוגמא נגיד שאלו המשבצות באקסל: A1 A2 A3 A4 B1 B2 B3 B4 C1 C2 C3 C4 D1 D2 D3 D3 אני לסמן את כל העמודה של ה1 (באקסל זה הפוך המספרים בצד והאותיות למעלה אבל הבנתם את העיקרון) ושנגיד יהיה נוסחה: A1 = A2-A3 ואוטומטי הוא יבין שגם B1=B2-B3 ו C1=C2-C3 וכו'. מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים 1. אפשר לעשות את זה בקלות ע"י חישוב מטמטי למשל=A1*3.9כאשר A1 מכיל את השאר של הדולר למשל והתא של הנוסחא מבצע הכפלה לפי השאר במידה ודולר אחד שווה 3.9 ש"ח.2. אתה כותה פעם אחת את הנוסחה=A2-A3ופשוט גורר אותה למטה עם הנקודה המרבועת הקטנה כדי שאקסל ימשיך את הסדרה וכל הסדרה ובכך הוא בעצם ימשיך את הסדרה ל BCDFEFG וכו'.
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים מחבר בעניין הדולר חשבתי האם יש דרך שהוא יעדכן את זה לפי שער הדולר הנוכחי להיום. אבל לא חשוב אני יסתדר עם זה.והשני פתרת לי תודה רבה רבה !סופשבוע טוב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.