עבור לתוכן

שרוכים מגומי לנעל צבאי זה חוקי?

Featured Replies

פורסם

כל מי שמסתכל עליך ברחוב חושב שאתה סמרטוט.

וזה מעניין אותי כי?

מילא אם היית חייל קרבי והרגע ירדת מהמוצב ולא היה לך זמן להתלבש. אבל לא לשים חולצה במכנסיים כשאתה ג'ובניק שיוצא מהבית?

דווקא כשאתה קרבי יש לך יותר תחושה של שליחות ויותר אכפת לך מאיך שאתה נראה.

בשביל אנשים כמוך המציאו את מבצעי המלביש למיניהם.

בדרך לבסיס (רכבות, אוטובסים, תחנות מרכזיות וכו) אין מ"צ ....

;)

וסתם שיהיה לך לידע כללי, בשנתיים הראשונות של השירות שלי הייתי בכלל קרבי.

(בשנה האחרונה עברתי לג'וב בגלל בעיות ת"ש :'()

• תגובות 61
  • צפיות 11.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא קשור לקרבי

גם אני תמיד מקפיד שהלבוש יראה טוב

לדעתי רוב החיילים שהולכים ככה עם החולצה בחוץ באים מבתים הרוסים או שמשהו לא בסדר עם ההורים

אבל, מה לעזאזל אתם עושים, חיילים עם חולצה בחוץ? זה מה שאתם רואים?

לי דווקא יצא יותר לראות חיילות מורידות חולצה ונשארות בגופיה ומכנסי ב'(ואני לא אציין את גודל הבלונים)

פורסם

לדעתי רוב החיילים שהולכים ככה עם החולצה בחוץ באים מבתים הרוסים או שמשהו לא בסדר עם ההורים

קלעת בול :screwy:

פורסם

לפי דעתי צריך לתת אישור לקצינים לתת תלונות על עברות משמעת בלי קשר לחיל\ יחידה של הקצין ושל החייל. הייתי בכיף מרוקן פינקס בכול נסיעה שלי מ\אל הבסיס

פורסם

וזה מעניין אותי כי?

דווקא כשאתה קרבי יש לך יותר תחושה של שליחות ויותר אכפת לך מאיך שאתה נראה.

;)

וסתם שיהיה לך לידע כללי, בשנתיים הראשונות של השירות שלי הייתי בכלל קרבי.

(בשנה האחרונה עברתי לג'וב בגלל בעיות ת"ש :'()

כי זאת אחת הדרכים לחזק משמעת, וגם כי אתה "שגריר" של הצבא באזור אזרחי, וכשאנשים רואים חייל מוזנח שנראה כמו סמרטוט זה לא בדיוק עושה לאנשים חשק להתגייס לצבא.
פורסם

לפי דעתי צריך לתת אישור לקצינים לתת תלונות על עברות משמעת בלי קשר לחיל\ יחידה של הקצין ושל החייל. הייתי בכיף מרוקן פינקס בכול נסיעה שלי מ\אל הבסיס

ואז אתה נותן סמכות לכל ה"עאלק" קצינים, סג"ם\סגן שלפני שנה שהיו בי"ב זרקו שקיות מים על היודניקים, לתת תלונות גם ככה שיש לילדים האלה קצת סמכות הם מאבדים את הצפון. אז תודה אבל לא תודה.

פורסם

כן אחי?

אתה חושב שכולם באמת שמים לב לזה לפני שהם מתגייסים? לדעתי רק אלה ששרופים על קרבי או אלה שהחברים שלהם בצבא וזה הנושא העיקרי שהם מדברים עליו בזמן האחרון

לפני שהתגייסתי לא ידעתי בגרוש על הצבא, לא ידעתי מזה חיל הים, לא ידעתי שיש כזה דבר חיל האוויר (ימח שמו) ושהייתי נוסע באוטבוס בחיים לא הייתי שם לב שיש שם חיילים

היום כשאני נכנס לאוטובוס הדבר הראשון שאני רואה זה שרוב הנוסעים באוטובוס רוב הזמן הם חיילים

מה שכן גרוע בקטע של הלבוש זה שאתה דופק את הלוחמה הפסיכולוגית של צה"ל באוייבים בזה שאתה הולך מוזנח

פורסם

:lol: :lol: narrow minded idiot

פורסם

אני לא חושב שזה מה שקובע את החשק של המלש"בים להתגייס... אם לחייל באוטובוס הייתה חולצה בפנים או בחוץ. אם כבר רוצים להעלות את אחוזי הגיוס צריך לדבר על החשיבות של גיוס בבתי הספר, ולא כשהאנשים אמורים עוד שנה להתגייס. לדעתי אפשר כבר מתחילת התיכון להכניס את זה לחומר הלימוד.

לגבי הדיגום, כדי שיותר חיילים ילכו מדוגמים צריך שחיילים סמויים יסתובבו בכל הארץ, גם ברכבות ובאוטובוסים, ויחלקו דוחות (למרות שאין סיכוי שזה יקרה). זה ירתיע בדיוק כמו הקטע עם הטרמפים שחיילים מפחדים לעצור טרמפים כדי שלא יעצור להם סמוי ואז הם יקבלו כלא.

פורסם

ואז אתה נותן סמכות לכל ה"עאלק" קצינים, סג"ם\סגן שלפני שנה שהיו בי"ב זרקו שקיות מים על היודניקים, לתת תלונות גם ככה שיש לילדים האלה קצת סמכות הם מאבדים את הצפון. אז תודה אבל לא תודה.

דבר ראשון, אותם מוכי סג"מת הם אחלה התרעה

דבר שני, אפשר להגביל את זה לקצינים בקבע

פורסם

עדיין, פשוט לא. בשביל זה יש מ"צ.

אנשים פה חיים בסרט שהם בצבא הרוסי זה צבא העם, של העם, בידי העם, למען העם ולא צבא של שכירי חרב "קשוחים".

פורסם

מה הקשר?

בגלל שזה צבא העם אז חיילים צריכים להסתובב איך שבא להם? :kopfpatsch:

פורסם

לא, אבל לא לקחת את זה לקיצוניות השנייה, זה לא צבא הצאר ולא איזה צבא ספרטני.

פורסם

לא, אבל לא לקחת את זה לקיצוניות השנייה, זה לא צבא הצאר ולא איזה צבא ספרטני.

להסתובב עם חולצה בתוך המכנסיים וכיוב' זה קיצוני?
פורסם

עדיין, פשוט לא. בשביל זה יש מ"צ.

אנשים פה חיים בסרט שהם בצבא הרוסי זה צבא העם, של העם, בידי העם, למען העם ולא צבא של שכירי חרב "קשוחים".

אבא שלי היה סרן בצבא הרוסי, דווקא שם הסתובבו איך שבא להם (אין ביגוד חורף אחי, אין סטנדרט הנעלה, נשקי מזכרות על ימין ועל שמאל שלא נדבר על זה שהם ניסרו גאז סתם ככה על דעת עצמם כדי שיראה כמו וויליס) חוץ מהפעמים שהם עלו על מדים טקסיים, על מדים טקסיים היו שולקים לך את האשכים אם היו רואים אותך מג'ייף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים