עבור לתוכן

שרוכים מגומי לנעל צבאי זה חוקי?

Featured Replies

פורסם

בדיוק

האומנם לוקח לי כמה דקות אבל לבסוף אף מ.צ. לא מעיר לי אפילו

• תגובות 61
  • צפיות 11.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

א. בצורה רישמית, לא חוקי.

ב. כשהייתי בלבנון, דבר כזה היה חובה והציל את החיים שלי ושל חברים שלי יותר מפעם אחת (זה כמו שבמוצבים הקידמיים בלבנון בתקופתו היינו מוציאים את שומרת ההדק ע"מ להגיע למצב יותר מהר).

פורסם

דרך אגב אני קושר עם איקסים

אני לא סובל את הקשירת סולם הדפוקה הזאת

ומבחינת פתיחת נעל במצב חרום: משיכה בשני שרוכים ובצדדים של הנעל והיא בחוץ, לא צריך לחתוך אפילו

פורסם

אכפתיות מדיגום נובעת מכבוד עצמי ומאיכפתיות איך אתה נראה ונתפס בעייני אחרים.

פורסם

אתה בחיים לא תצא מהבית מלוכלך ומרושל נכון? למה במדים צריך להיות מצ'וקמק?

פורסם

זה מגיע רק מאנשים חסרי מוסר עבודה, חסר כבוד עצמי, וחסרי כל צורה.

פורסם

אין בי טיפת רעל, ליתר דיוק, אני ממורמר על הצבא ואני מתעב את המערכת הזאת, עם זאת בתור מישהו שאיכפת לו מהצורה שלו ובעל כבוד עצמי מינילי שלא רוצה להיתפס ע"י הסביבה כאפס שלא אכפת מאיך שהוא נראה (בדיוק כמו שאני לא אצא עם חולצה מקומטת מהבית או עם חגורה פתוחה) לא הרשתי לעצמי מעולם להיראות ככה.

מסכים איתך שלפעמים צריך להיות על חצי ב' ולפעמים טוחנים עבודות כלליות כלשהן ואתה מצ'תקמק אבל זה להיראות כמו אפס בכוונה? אפעם לא הבנתי את זה

פורסם

לדעתי צבא צריך להיות צבא מקצועי עם שכירים שאשכרה יודעים מה הם עושים ואכפת להם ומי שלא פשוט להעיף אותו לכל הרוחות

אנחנו לא ב48 שאין מספיק אנשים וכולם צריכים להתנדב ולאנשים כן יש מוסר עבודה

פורסם

פייטר אין לך מושג כמה אתה טועה (ההתייחסות שלי היא לגבי "אנחנו לא ב48 שאין מספיק אנשים וכולם צריכים להתנדב")

פורסם

סבבה

אז אין מה לעשות, תמשיכו לסבול מהטבח שלא שומר על הגיינה, מהאפסנאי שעושה בלאגן ומהתומך טכני שמפנה למחשוב סתם ככה ושלקח לי את התקן בתפקיד ואני מקווה שהוא יפול במדרגות על זה

פורסם

זה מה יש ועם זה ננצח

:nixweiss:

פורסם

ילדים להרגע ..

אתם קצת מגזימים !

פורסם

זה מגיע רק מאנשים חסרי מוסר עבודה, חסר כבוד עצמי, וחסרי כל צורה.

זה גם יכול לנבוע מעצלנות

לגבי השרוכי גומי, פשוט שים ואם יעירו לך תגיד שחשבת שמותר ותוריד...

ובכלל אם זה אסור למה מוכרים אותם זה בשק"ם ?!

פורסם

כי השקם (שק"ל ליתק דיוק) מופרט ועובד מען רווח ולא למען הצבא :nixweiss:

איך מעצלנות?! כאשר אתה עצמלן אתה יוצא מוזנח החוצה? לא! אתה מזונח כשאתה שם זין על עצמך ועל סביבתך.

פורסם

בשיא הרצינות מה נסגר איתכם?!

לקנות שפצורים בשקם ב 15 ש"ח!?

אין חלפ"ס ישן בשום מקום?

אין ברזנטים לכיסוי ציוד וכלי רכב?! אין נשקיות? אין מאיפה להשיג מיתר גומי בבסיס צבאי?!

מה העצלנות הזאת? לוקח בן 7 ל 15 שניות לשקוך נעל צבאית

ג'ובניק, לא ג'ובניק זה לא משנה. אתה חייל. צריכה להיות לך צורה של חייל.

הזרקנות הזאת פשוט נהייתה בזיון. אני לא אומר שצריך ללכת עם המכנס עד הפטמה, אבל הדברים הבסיסיים כמו גומיות, חולצה במכנסיים, סיכות, תגים וכומתה צריכים להיות במקומם וכמו שהם אמורים להיות

אתה מזה מדבר שטויות!!

אין כל קשר לעצלנות בזיון או זרקנות.. גם ככה אף אחד לא רואה הבדל בין שרוך גומי לרגיל וגם אם תרצה לראות הבדל לא תצליח בקלות

אישית אני לא חושב שהנעל הדיי מפגרת הזאת צריכה לגזול לי גם אם זה 2 דקות כל בוקר וערב

אני הייתי נהג בצבא ובהרבה מצבים מצאתי את עצמי קם ב4 בבוקר ומתחיל לשרוך נעליים.. למי יש כח??

אז אל תדבר כאילו אתה המצאת את הצבא ואתה מבין גדול בצבא כי זה ממש לא בזיון ולא בטיח זה הכל עניין של נוחות ובחירה (מהמעט בחירות שהצבא מאפשר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים