עבור לתוכן

שרוכים מגומי לנעל צבאי זה חוקי?

Featured Replies

פורסם

שברתי את היד ואני חושב שיהיה לי יותר קל לנעול את הנעל עם שרוכים מגומי,האם זה חוקי?

• תגובות 61
  • צפיות 11.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי מה שאני יודע - לא.

פורסם

מי אמור לשים לב? :s05:

פורסם

אני הייתי משתמש בשרוכי גומי תקופה די ארוכה ולא אמרו לי כלום..

פורסם

זה משהו שיחסית קשה לשים לב אליו, כי שרוכי גומי מאוד דומים לשרוכים רגילים.

השאלה היא לא האם "ישימו לב", כי רוב הסיכויים שלא ישימו לב, השאלה היא אם זה "חוקי" לפי דרישות הצבא - והתשובה במקרה זה, לפי מה שאני יודע, היא לא.

פורסם

סתם שאלה תמימה, למה זה לא חוקי?

פורסם

הסיכוי שיתפסו אותך נמוך אבל זה בעייתי במחשבה שניה (חשבתי פעם גם לשים שרוך גומי שמוכרים בשק"ם) כי כשאתה רוצה לרוץ לרכבת/ אוטובוס זה לא תופס טוב את הרגל וזה כמו נעל סקייט רופפת שכזו ולכן זה בעייתי.

בסופו של דבר זה כיפי להוריד את הנעל מבלי לפתוח שרוכים ובלגנים, אלא פשוט טראח לתלוש את הנעל ככה בקלות בערב ולהשחיל בבוקר.

פורסם

עזוב אותך חוקי לא חוקי אני כל השירות שלי הייתי איתם זה פשוט כיף לתלוש את הנעליים האלה מהרגל בכל ערב

פורסם

הסיכוי שיתפסו אותך נמוך אבל זה בעייתי במחשבה שניה (חשבתי פעם גם לשים שרוך גומי שמוכרים בשק"ם) כי כשאתה רוצה לרוץ לרכבת/ אוטובוס זה לא תופס טוב את הרגל וזה כמו נעל סקייט רופפת שכזו ולכן זה בעייתי.

בסופו של דבר זה כיפי להוריד את הנעל מבלי לפתוח שרוכים ובלגנים, אלא פשוט טראח לתלוש את הנעל ככה בקלות בערב ולהשחיל בבוקר.

:kopfpatsch:

אלה לא הריצות שהצבא מודאג בגללן...

פורסם

תאמין לי שאם הוא ג'ובניק אלו הם ה-ריצות שהוא צריך לדאוג מהם. מתי אתה שומע על ג'ובניק שזז מהמשרד שלו?

אני אישית שקלתי להחליף ובסוף ויתרתי.

סה"כ לא נראה לי יתפסו אותך- תקנה בשק"ם בבסיס שלך, זה עולה בערך 15 שקל לשתי נעליים ושים לאורך שבוע- נוח? תשאיר! לא נוח? אל תשאיר! סיימת סיפור.. :P

פורסם

חוקי וחצי

והדבר הקטן הזה חסך לי אלפי שעות בבוקר

פורסם

אני משתמש בשרוכים מגומי!!

וזה לא מפריע לריצות ולא כלום אולי בהתחלה קשה להוריד את הנעל ולנעול אותה אבל לאחר תקופה הגומי נהיה גמיש וזה תענוג!

אני לא יודע אם זה תיקני או לא וממש לא איכפת לי!

הרי אף אחד לא יודע בוודאות אם זה תקני או לא

ומה שאני יודע הרוכסן הזה שקונים בריקושט לא תיקני!

פורסם

תאמת ניסיתי והיה לי אפילו פחות נוח

חזרתי לשרוכים רגילים, גם ככה אחרי שנתיים יכלתי לקשור אותם מתוך שינה במהירות שיא

פורסם

תאמין לי שאם הוא ג'ובניק אלו הם ה-ריצות שהוא צריך לדאוג מהם. מתי אתה שומע על ג'ובניק שזז מהמשרד שלו?

אני אישית שקלתי להחליף ובסוף ויתרתי.

סה"כ לא נראה לי יתפסו אותך- תקנה בשק"ם בבסיס שלך, זה עולה בערך 15 שקל לשתי נעליים ושים לאורך שבוע- נוח? תשאיר! לא נוח? אל תשאיר! סיימת סיפור.. :P

לך תדחוף משהו לתחת

אם הג'ובניקים שאתה מכיר הם פדלאות אתה לא חייב להכליל את כולנו

פורסם

בשיא הרצינות מה נסגר איתכם?!

לקנות שפצורים בשקם ב 15 ש"ח!?

אין חלפ"ס ישן בשום מקום?

אין ברזנטים לכיסוי ציוד וכלי רכב?! אין נשקיות? אין מאיפה להשיג מיתר גומי בבסיס צבאי?!

מה העצלנות הזאת? לוקח בן 7 ל 15 שניות לשקוך נעל צבאית

ג'ובניק, לא ג'ובניק זה לא משנה. אתה חייל. צריכה להיות לך צורה של חייל.

הזרקנות הזאת פשוט נהייתה בזיון. אני לא אומר שצריך ללכת עם המכנס עד הפטמה, אבל הדברים הבסיסיים כמו גומיות, חולצה במכנסיים, סיכות, תגים וכומתה צריכים להיות במקומם וכמו שהם אמורים להיות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים