פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים אז ככה, לא עשיתי פורמט כבר שנתיים בערך, תעזרו לי לזכור מה צריך לשמור.מה ששמרתי עד עכשיו:* סיריאלים של תוכנות \ משחקים* שמירות של משחקים* את תקיית המסמכים* כל המדיות לסוגיהן* סימניות והגדרות בדפדפן* דרייבריםמה שכחתי?
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים הגדרות ווינדוס.אני אוהב לגבות גם קבצי EXE של תוכנות אם יש (למרות שבד"כ אין לי).
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים מחבר שחכת לשלם על התוכנות \ משחקים שאתה מגבה סיריאלים שלהם.האמת שאני מגבה דווקא את אלה שזכרתי.
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים הרבה פעמים לא משתלם לבצע גיבוי לתוכנות מסוימות כי הם פשוט מתעדכנות בלי סוף- לדוגמה פיירפוקס ודומים.. חוץ מזה תמונות, שירים, סרטים ודברים שאתה אהבת/ הישתמשת בהם.. אלו הם ה-דברים העיקריים לגבות כי תאמין לי שאם תאבד תמונות מהבר מיצווה של אחיך (סתם לשם דוגמה), אז אתה תאכל את עצמך עמוק עמוק..
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים הרבה פעמים לא משתלם לבצע גיבוי לתוכנות מסוימות כי הם פשוט מתעדכנות בלי סוף- לדוגמה פיירפוקס ודומים.. חוץ מזה תמונות, שירים, סרטים ודברים שאתה אהבת/ הישתמשת בהם.. אלו הם ה-דברים העיקריים לגבות כי תאמין לי שאם תאבד תמונות מהבר מיצווה של אחיך (סתם לשם דוגמה), אז אתה תאכל את עצמך עמוק עמוק.. ואני מבין שזה קרה לך ? אני גם מתכנן לעשות פירמוט בקרוב , אבל אני הלכתי על שיטה אחרת בגיבוי אפליקציות : אני כותב רשימה של האפליקציות שאני צריך (יש לי רק תוכנה אחת בתשלום במחשב - וינדוס ) ואז מוריד את כל התוכנות (בגרסא האחרונה שלהם)... ואגב , לפותח הדיון , אתה גם הכתב של ויגיימס לא ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.