עבור לתוכן

צריך עזרה לגבי שידרוג סאונד!

Featured Replies

פורסם

שלום,

שידרגתי השבוע את כ.המסך במחשב ל:

http://skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-ACT-XT~8~0.htm

לכרטיס יש יציאת HDMI ולכן חיברתי את המחשב בחדר בכבל HDMI-HDMI ל-LCD בסלון מסוג: TOSHIBA 37 אינץ' דגם XV550 וקיבלתי גם סאונד וגם תמונה (המטרה היתה להעביר כבל 1 בין החדרים במקום 2 לאודיו ווידאו).

ועכשיו לשאלה:

בשלב הבא אני רוצה להוסיף מערכת רמקולים +מגבר לסלון כדי לשפר את הסאונד, מה אני אמור לעשות?

האם להעביר עוד כבל בין החדרים מהיציאת סאונד במחשב ל- מגבר או אם המגבר מתחבר לטלויזיה ומשם יעבור סאונד?

בקיצור- איך אני משפר סאונד במחיר לא יקר ועם כמה שפחות חוטים???

פורסם

בהנחה שכרטיס המסך שלך מסוגל להעביר אודיו דרך HDMI, אם תרכוש רסיבר קולנוע ביתי, תצטרך למתוח רק חוט אחד בין המחשב לסלון (HDMI, כאמור).

הכבל מתחבר לרסיבר והרסיבר מתחר ל-LCD גם כן ב-HDMI.

"מחיר לא יקר" הוא מושג יחסי. מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

אכן הכרטיס מסך מעביר אודיו+וידאו דרך HDMI (זו אחת הסיבות שבחרתי בדגם הנ"ל)

אז אתה אומר שהמגבר יכול לקבל ב-HDMI סאונד+וידאו ולהעביר את הוידאו לטלויזיה (דרך עוד HDMI) והסאונד לרמקולים? או שלא הבנתי נכון

התקציב אגב הוא 1500 ש"ח

פורסם

הבנת נכון, אלא שבסכום הזה לא תוכל לקנות אפילו רסיבר קולנוע ביתי פשוט. ההמלצה במקרה כזה היא על יד שניה, אבל אני לא בטוח בכמה נמוך אפשר לקנות רסיבר שתומך ב-HDMI. מה שכן, במחיר הזה אני מתאר לעצמי שאפשר למצוא מערכת רמקולים חדשה שמגיעה עם יחידת הגברה מובנית, אתה רק צריך לוודא עם המוכר שהיא יכולה לשמש כיחידת מיתוג (תסביר לו שאתה צריך שהמערכת תדע גם לקבל וגם להוציא HDMI). אני לא יודע יותר מידי על מערכות כאלו, אבל כל עוד אתה סומך על האוזן שלך ונמנע מחברות מדבקה, אני לא רואה איפה אפשר ליפול (פשוט, גם ככה זו רמת הכניסה, כך שאין הרבה סיכוי שתמצא את עצמך קונה משהו נחות משמעותית מהאחר, במידה ואתה מתעקש על חדש).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, עזרת לי מאד !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים