עבור לתוכן

התאמת ACCELERO S1 על 4890

Featured Replies

פורסם

זאת טמפ' "נרומלית" בטמפ' של היום..מה הטמפ' במאמץ זה יותר חשוב..

• תגובות 35
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כרגע אין לי איך לבדוק את זה, לא מתוקנים אצלי משחקים על המחשב.

אעדכן בהמשך.

פורסם

אתה לא צריך משחקים בשביל לאמת את הכרטיס מסך..תוריד OCCT ותריץ בדיקת GPU..במקביל מדוד את הטמפ'..

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז הטמפ' לא הכי נורמאלית, שמתי את המאוורר על AUTO (הגיע עד ל-55%) והכרטיס נכבה, זאת אומרת שהוא הגיע ל 100 מעלות.

לא הספקתי לצלם מסך.

-מכל זה אני מבין שמאוד כדאי להחליף את הקרור, או שאני טועה?

-עוד משהו, איפה ניתן להשיג את הדבק הטרמי? יש לי את ההיטסינקם הקטנים האלה לזכרונות, אבל אין עליהם דבק...מה אפשר לעשות בלי לפגוע בכרטיס?

פורסם

שמעתי ש-S1 וה-TWINTURBO לא מצליחים להתמודד עם ה-4890.... אבל אני לא זוכר איפה שמעתי....

פורסם

מאיפה הבאת את זה ? ה4890 דווקא לא מתחמם כמו ה4870..ובכל מקרה אין שום סיבה שהוא לא יתמודד איתם..

פותח התרד ניסת לנקות אבק מההיטסינק או לעלות RPM ?

פורסם

הם מדברים על הקירור של הVRM כמו בכל קירור אחר זאת בעיה ידועה בכלל הכרטיסים (גם בGTX 260 שלי :smile1:)..

אם הוא יתקין צלעות קירור יעודיות..זה לא צריך להפריע ממש..

פורסם

אחד מהם היה צריך לעשות קצת מודינג לגוף קירור כדי שההיט סינק של הVRM יכנס כמו שצריך.

פורסם

מצאתי...:

http://forums.techpowerup.com/showthread.php?p=1451119

עריכה: אה.... עכשיו אני רואה שמצאתם

עידן, לא מדובר רק על הזיכרונות... אלא גם על הליבה. הבחור פה אומר שהליבה מגיעה ל-110...

פותח הת'רד, אולי כדאי שתקנה קירור זלמן (או משהו בסגנון) ל-VRM.

פורסם

יש לי גם את הכרטיס הזה על 50% ב ide על 40-57 בfull ניראה לי 64 אני יבדוק לך עכשיו

פורסם

ומה לגבי ה-VRM שלו?... הוא יכול ללכת לך... כדאי שתחזור לסטוק או שתקנה קירור טוב יותר ל-VRM.

פורסם
  • מחבר

ד''א, שכחתי לומר שהכרטיס נקנה אתמול.

החלפתי לו הרגע משחה טרמית, קודם לכן מאוורר ב100% ליבה הייתה על 54 מעלות, עכשיו זה 46.

אין צורך בניקוי אבק כי הכרטיס חדש לגמרי.

אני מתכוון לקנות לו את הHEATSINK של זלמן...מקווה למצוא אותו באחת מהחנויות פה בנתניה..

לא עניתם לי בקשר לדבק טרמי הזה שיש על כל היטסינק...

פורסם

למה הוא על 100 אחוז?...זה לא רועש מדי בשבילך?

פורסם

שמעתי ש-S1 וה-TWINTURBO לא מצליחים להתמודד עם ה-4890.... אבל אני לא זוכר איפה שמעתי....

4890 זה 4870 עם אקסטרה BOOST,

והוא בטח שלא מחמם יותר ממנו.

---

אם קירור סטוק עובד עליו יפה אז עדיף לא נדבר על קירור צד שלישי(S1 וכו...)

באמת מעניין איפה שמעת את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים