פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים רכשתי מחשב נייד של HP DV6 - 1299EA ושהפעלתי היתה התקנה של ה-Vista והלכתי לפי ההוראות, בחרתי ישראל, עברית-ישראל וכל דבר שהיה ישראל/עברית. סיימתי להתקין ועלה לי המחשב אחרי כל ההתקנות ואין עברית... עברתי פה בחיפושים ולא ממש הבנתי כי חלק הפנו לסטיקי ושם לא ממש הבנתי כי אני קצת קשה הבנה, חלק מההודעות ראיתי שלא ניתן לשנות (וזה מוזר לדעתי) וחלק מההודעות אמרו שכן אפשר לשנות במערכת הזאת. אפשר בבקשה את עזרתכם וייעוץ איך עושים אבל להסביר בדרך קלילה כי אני כולי בהלם מזה עכשיו תודה ושבת שלום
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים קנית מחשב אתמול, ואתה מנסה לשבור את הראש בלתקן בעיות בעצמך? למה?קח אותו לחנות שממנה רכשת אותו, ותדרוש הסברים.
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים מחבר קנית מחשב אתמול, ואתה מנסה לשבור את הראש בלתקן בעיות בעצמך? למה?קח אותו לחנות שממנה רכשת אותו, ותדרוש הסברים.אז זהו שהייתי בחנות ושם כתוב וגם באתרים של HP שהמחשב הזה בגלל שהוא 64 ביט הוא נמכר אך ורק בשפה האנגלית.המוכר שם אחלה בנאדם, ניסה לעזור לי והיו קצת בעיות והוא אמר שהוא יברר לי, אבל חדשות טובות ניסיתי את הדרך שהוא ניסה משהו עם ויסטהלייזטור - ואני כן הצלחתי בניגוד אליו שכל פעם עלתה הודעת שגיאה.השאלה יכול להיות שזה מאט את המחשב או שבגלל שעכשיו זה שימוש ראשוני בזה אז זה קצת קצת קצת נכה ?
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים מחבר אז שינית שפת ממשק עם vistalizator ואתה מרגיש שיש בעיית ביצועים מאז?כן אבל נראה לי זה היה רק ב-5 דקות הראשונות אחרי ההפעלת מחשב מחדש... כי אחרי זה הכל זרם מעולה.אז ככה שנראה לי שזה כבר לא יהיה ככה (אמן).אבל סתם שאלה - זה אמור להאט ? :s05: לא, נכון ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.