עבור לתוכן

שאלה|אמינות חנות

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לבצע קניה בת 700 ש"ח בksp סניף נתניה...

אני רוצה לדעת על האמינות של החנות מבחינת שרות,אחריות,סיפוק הסחורה,יחסי אנוש וכו"

אני מאוד יודה לכם עם תגיבו עד השעה 12 בצהריים היום

פורסם

יש המון אנשים שקנו ב-ksp ולא היו בעיות.

אף פעם לא קניתי משם אבל אפשר להגיד שהלקוחות שלהם מרוצים מהשירות.

אה ועוד משהו... אל תקנה מאייבורי זה בטוח. יש המון אנשים שרוצים לשרוף אותם, בגלל השירות, גם בגלל הסחורה הדפוקה וגם בגלל מימוש אחריות שלא תמיד הולך כהוגן.

פורסם

זה ממש לא נכון!

אני דווקה יכול להמליץ על איבורי מאשר KSP מבחינת שירות!

KSP יותר קשים והתנאי קניה שלהם טיפשיים להחריד! קניתי בשתי החברות,

באיבורי קניתי פעם 1TB של סמסונג והייתה לו בעיה שהוא הזדהה כ 33MB, סיפור שלא הצלחתי לסדר עם שום תוכנה..

החלטתי שזה לא בעיה שלי ואני לא צריך להתמודד עם בעיות זיהוי בגלל דגם בעייתי שלהם (כפי שנכתב באנטרנט במספר מקומות)

הלכתי אליהם ניסו להגיד לא ואי אפשר וכו' אבל בלי יותר מידי מאמץ החזירו לי את הכסף

בKSP זה לא היה קורה.. ובכלל אנשים דפוקים שם לפחות בסניף פ"ת.. אני מוצא את עצמי מסביר למוכר דברים ואני לא כזה גאון.

(מה ההבדל בין המאוורר הזה והשני? 20 שקלים.. מה יותר טוב? לא יודע.. אני יכול לראות את המוצר? את הקופסה? לא.. אז בשביל מה אתם חנות?! היית אומר לי הייתי מזמין באנטרנט! - פרצוף כועס של המוכר..:kopfpatsch:)

עזבו את זה שצריך לחכות בתור בשביל הנציג שמוכר ואז שוב לחכות בתור בשביל הנציג שנותן את המוצר! זה ממש מעצבן..

באיבורי לפחות אתה מחכה רק פעם אחת בתור .. עם זאת שהתור שם לא כזה קטן ..

שורה תחתונה אני לא אקנה KSP או באייבורי חלקים חשובים למחשב עם אחריות גרועה בד"כ וחלקים שאתה לאיודע מאיפה באו..

לוח אמ , כרטיס מסך, מעבדים, ובקיצור כל דבר שהוא קצת מורכב (דוגמה HDD שקניתי) אני מעדיף לשלם קצת יותר במקומות עם אחריות נורמלית.

פורסם

:hizuk:

תתרחק מKSP.

מהניסיון שלי, אייבורי הרבה יותר אמינים והם גם מחליפים לך במקרה של תקלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים