עבור לתוכן

מאיפה לקנות מחשב? שאלה לגבי אמינות של 2 חנויות

Featured Replies

פורסם

^^^

אז איפה בסופו של דבר החסכון בא לידי תועלת?

אוקי, אם היתי קונה את המחשב בב"ש לצורך העיניין היתי אמור לנסוע ולבזבז דלק בשווי של אממממממ, 70 ש"ח לפחות, משלוח של UPS עלה לי 40 ש"ח. אז....

• תגובות 32
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוקי, אם היתי קונה את המחשב בב"ש לצורך העיניין היתי אמור לנסוע ולבזבז דלק בשווי של אממממממ, 70 ש"ח לפחות, משלוח של UPS עלה לי 40 ש"ח. אז....

במקרה שלך זה נכון כי אתה גר בחור...

אבל פותח הדיון כבר גר בבאר שבע, ולכן אין סיבה שיקנה ממקום רחוק כל כך...

שלא לדבר על כך שUPS, יכול לקחת כ3 ימי עסקים לכל כיוון בנוסף לזמן במעבדה...

וLEV-27, אתה ממשיך עם התגובות של השתול שלך, נורא כיף לשמוע אותם בכל מקום.

פורסם

תראה אני גר בירושלים. וגם פה אין ממש חנויות ממולצות. שלחתי שאלה ל-TMS FOX וזה מה שהם ענו לי:

"

אנחנו עדיין רוצים לפתוח סניף בירושליים אך הדבר מתעכב כרגע בגלל כל מיני סיבות שלא אוכל לפרט לך כרגע,

אנו מקווים שבחודשים הקרובים (ככל הנראה עד סוף השנה) תהיה חנות בירושליים אך אין לנו תאריך יעד קבוע עדיין.

לגבי נסיעה בכל תקלה, יש סניף בראשון שאליו הנסיעה תהיה קצרה יחסית או אפשרות של משלוחים ב UPS בתשלום כל עוד אתה שומר את הקופסא המקורית של מארז המחשב (וקלקלרים בפנים).

קח בחשבון שתקלות במחשבים אינן דבר נפוץ שכן אנו מבצעים סדרה שלמה של בדיקות חומרה לפני שחרור המחשב, ולמרות שתמיד יכולה להיות תקלה, אחוז התקלות בשנה הראשונה של מחשבים עומד על פחות מ2% נכון להיום אצלינו.

בברכה,

צוות TMS FOX

"

פורסם

וLEV-27, אתה ממשיך עם התגובות של השתול שלך, נורא כיף לשמוע אותם בכל מקום.

למה אתה יותר טוב? גור פנדה חמוד שכמוך ::)

ובקשר לדילמה, אז אם אתה יודע להרכיב מחשב לבד (או מעוניין ללמוד) לדעתי תקנה את החלקים בKSP, ותרכיב לבד.. יוצא הכי משתלם.. ואתה יודע בדיוק מה קיבלת ויש לך את כל הקופסאות..

פורסם

יש לזה רק חיסרון אחד.

אם למשל החלק שהוא קיבל תקול , והוא בא לממש אחריות יגידו לו שהוא דפק אותו כשהרכיב את המחשב או משהו כזה. (שמעתי כבר על הרבה מקרים כאלה) ולכן עדיף שהחנות תרכיב לך...

פורסם

יואו... אני נשבע ביקר לי שכאשר ראיתי את הנושא וקראתי את תוכן הכתבה אמרתי לעצמי שמר. יצוץ משום מקום lev-27 יגנה את IQPC וידחף ישר לפנים את KSP.

לי עשו את אותו הקטע ב-IQPC.

בגדול כולם אותו חרא. תקנה בחנות הכי זולה והכי קרובה לבית כדי שתוכל להגיע לחנות לצעוק במקרה הצורך. אל תקנה בחנויות רחוקות שמסתתרות מאחורי האינטרנט ואת כל הבירורים תצטרך לעשות דרך הטלפון.

רק להבהיר משהו - IQPC טובים פי 10 מKSP ואין לך על מה לדון בכלל.

ולגבי אמינות IQPC - קניתי מהם שלושה מחשבים במהלך השנים, אף בעיה לא היתה לי.

*במפרט האחרון שקניתי מהם גרמתי לנזק בטעות לצורב דיוידי (שברתי את השן שבתוך חריץ הSATA מאחורה), הלכתי עם המוצר לחנות אמרתי להם שזה עושה לי בעיות ובתוך 3 דקות הביא לי מוצר חדש באריזה- בלי תחקירים וזיוניום בשכל.

תאמין לי המרחק מב"ש לאשדוד שווה את המחשב שתקבל.

משפט חוכמה ישן :"על זול משלמים".

peace

פורסם

חחח "הם טובים פי 10" תגיד שאתה אוהב את החנות וזהו

פורסם

חחח "הם טובים פי 10" תגיד שאתה אוהב את החנות וזהו

כן אנחנו עומדים להתחתן בספטמבר.

חנות טובה= עדיפה

קניתי חומרה עד עכשיו מאייבורי , tms-fox וRSM (אני גר באשדוד ונסעתי עד לסניף בעפולה כדי לקנות כרטיס מסך שרציתי)!

פורסם
  • מחבר

החברים פה צודקים, חנות רחוקה יכולה לצאת מאוד לא משתלמת.

אשדוד לא כזו רחוקה, במקרה הכי גרוע אני מגיע לשם באוטובוס...

תודה.

פורסם

יואו... אני נשבע ביקר לי שכאשר ראיתי את הנושא וקראתי את תוכן הכתבה אמרתי לעצמי שמר. יצוץ משום מקום lev-27 יגנה את IQPC וידחף ישר לפנים את KSP.

רק להבהיר משהו - IQPC טובים פי 10 מKSP ואין לך על מה לדון בכלל. אתם כולכם צבועים מגעילים. אחד מחנויות "הגיימרים" שלכם מפשלת ואומרת ללקוח בפנים לך תזדיין שבור את הראש מול היצרן והכל בן זונה. הלקוח אשם. אני בטוח שאם היה נפתח דיון דומה על

peace

היחיד שהזכיר כאן את KSP זה אתה. אני אמרתי תקנה הכי קרוב לבית. כנראה שכחת לקחת את הכדורים. [br]פורסם בתאריך: 7.08.2009 בשעה 19:22:58

החברים פה צודקים, חנות רחוקה יכולה לצאת מאוד לא משתלמת.

אשדוד לא כזו רחוקה, במקרה הכי גרוע אני מגיע לשם באוטובוס...

תודה.

הם יושבים בחור באזור התעשיה הכבדה. בלי רכב יהיה לך מאד קשה להגיע. [br]פורסם בתאריך: 7.08.2009 בשעה 19:24:02

קניתי חומרה עד עכשיו מאייבורי , tms-fox וRSM (אני גר באשדוד ונסעתי עד לסניף בעפולה כדי לקנות כרטיס מסך שרציתי)!

גם אני לפני הרבה שנים נסעתי לכל מיני חורים בארץ כדי לקנות דווקא בחנויות "סופר דופר מתמחות" עד שכל אחת מאותן חנויות ירקה לי בפרצוף. היום אני קונה בחנויות שנמצאות חמש דקות מהבית. הכל אותו חרא. לפחות אני מבזבז פחות כסף.

פורסם

תזכיר לנו איזה סניף של איזה חנות נמצא בדיוק חמש דקות מהבית שלך lev? (הוגנות, אל תיתן לי לחפש פוסט מת'ראד ישן כדי להזכיר לך).

פורסם

KSP. במיוחד אחרי שפתחו את המחלף החדש.

פורסם

זה רק אני או שכל הfanboys של KSP הם רוסים ?

רומן גרוס וLev

נקודה למחשבה :hi:

אה , וKSP לא רצו להחליף לי לוח תקול כי יש סדק על הפלסטיק שמכסה את הparallel port

ולקח להם להחליף זיכרונות דפוקים חודשיים :x

על IQPC לא שמעתי דברים רעים

פורסם

למה אתה יותר טוב? גור פנדה חמוד שכמוך ::)

ראית איפשהו שאני המלצתי על פנדה בדיון הזה?

ויודע מה, עכשיו אני אמליץ, אם כבר התחלת.

אם פותח הדיון גר בב"ש ולא יכול להגיע למקומות אחרים, מומלץ שיקנה בפנדה.

אם הוא מגיע הרבה פעמים לאשדוד אין בעיה שיקנה גם בIQPC.

אני את הHTPC של אבא שלי, אקנה בTMSFOX או בSKYPC, כי הם בראשון וזה קרוב אליו...

אין טעם לקנות בחנות רחוקה ממך, כי אם יתחילו תקלות ותצטרך להתחיל לשלוח את המחשב לתיקון, זה עלול לקחת הרבה זמן וכסף.

פורסם

ראית איפשהו שאני המלצתי על פנדה בדיון הזה?

ויודע מה, עכשיו אני אמליץ, אם כבר התחלת.

אם פותח הדיון גר בב"ש ולא יכול להגיע למקומות אחרים, מומלץ שיקנה בפנדה.

אם הוא מגיע הרבה פעמים לאשדוד אין בעיה שיקנה גם בIQPC.

אני את הHTPC של אבא שלי, אקנה בTMSFOX או בSKYPC, כי הם בראשון וזה קרוב אליו...

אין טעם לקנות בחנות רחוקה ממך, כי אם יתחילו תקלות ותצטרך להתחיל לשלוח את המחשב לתיקון, זה עלול לקחת הרבה זמן וכסף.

אתה ממליץ על פנדה כאילו עוד שנייה אתה לוקח את המנכ"ל למחסן ומוצץ את השמוק שלו כמו סיגר קובני משובח. [br]פורסם בתאריך: 8.08.2009 בשעה 08:32:09

זה רק אני או שכל הfanboys של KSP הם רוסים ?

רומן גרוס וLev

נקודה למחשבה :hi:

אה , וKSP לא רצו להחליף לי לוח תקול כי יש סדק על הפלסטיק שמכסה את הparallel port

ולקח להם להחליף זיכרונות דפוקים חודשיים :x

על IQPC לא שמעתי דברים רעים

זה רק אני או שכל ה-fanboys של חנויות גיימרים הם ילדים שלא עבדו יום אחד בחיים וחסרי כל ניסיון בחיים? נקודה למחשבה. :hi:

אה, ופנדה לא רצו להחליף לי לוח תקול סוקט 462 כי אחת השיניים מסביב לסוקט נשברה חצי שנה לפני שנשרף הלוח. ועוד לחשוב שאני אשכרה נסעתי אישית חצי מדינה לסניף פנדה בצפון כי חשבתי שהם כאלה תותחים ומקצועיים. תקופת הנאיביות היפה...

המשפט האחרון מוכיח כמה אתה חסר הבנה. על IQPC לא שמעת דברים רעים כי קצת קשה לשמוע על חנות שמסתתרת מאחורי האינטרנט באזור התעשייה הכבדה ומוכרת אולי חמש מחשבים בשבוע לקהילה מצומצמת מאד שעוד איכשהו מבינה במחשבים ומפרטים. ביום שיהיה ל-IQPC או פנדה או TMSFOX או כל חנות "גיימרים" אחרת מספר סניפים ובסיס לקוחות כמו אייבורי/KSP והם יפנו "לכל העם" גם עליהם תשמע הרבה דברים רעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים