עבור לתוכן

מאיפה לקנות מחשב? שאלה לגבי אמינות של 2 חנויות

Featured Replies

פורסם

את המחשב הרכיבו לי בפורום דרך IQPC ויש להם כ.מסך שהפסיקו לייצר שואין אותו ברוב שאר חנויות המחשבים אז אני שוקל להזמין את המחשב דרך שם (בגלל הסיבה הזו ובגלל שהמחירים שלהם זולים לפי ההשוואה בקטנה שעשיתי). הם נמצאים באשדוד ואני גר בב"ש ככה שזה לא רחוק מדי.

למישהו יש ניסיון אתם?

האופציה השניה היא ksp שנראה שהם באמת הכי זולים...

קניתי מהם מספר חלקים בודדים בעבר, בין היתר צורב שעשה בעיות מההתחלה ונשאר אצלי עד היום. הוא נדפק לגמרי כשנגמרה האחריות.

עם שאר החלקים לא היו בעיות.

הבנתי שהם לא ממש מומלצים, למה?

תודה, ואם יש לכם המלצות על חנויות אחרות בסביבה או שעושים משלוחים לכל הארץ - זה יעזור.

• תגובות 32
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

IQPC.

שירות טוב, ומחירים סבירים.

עדיף בכמה רמות של KSP.

פורסם

בלי לצאת בהצהרות, ובלי לפגוע באף אחד

KSP עשו לי קטע מסריח בזה שהם לא היו מוכנים לפתוח את המחשב ולהראות לי את החלקים שהם שמו בתוכו, הם אמרו שאין להם זמן לזה, ואם אני רוצה שאני אסתכל בבית ואחזור

כמובן שבמקביל היה שם שלט שכתב שברגע שהמחשב יוצא מהחנות - כאילו הסכמתי שהוא הורכב כהלכה.

אם יש לך כח למתחים הללו, תקנה מהם

פורסם

אתה בכוונה מתעלם מ-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=423447.0?

דיון שלם על פנדס, עם הרבה דעות חיוביות ויש להם סניף בביג בב"ש.

ובכל מקרה, בין IQPC ל-KSP אני הייתי ממליץ מאד מאד מאד להתרחק מ-KSP, כי הם זוועה, וההכרות שלי איתם היא בעיקר מהסניף בב"ש.

פורסם
  • מחבר

לא התעלמתי, קראתי בערך חצי מהאשכול, פשוט הם קצת יותר יקרים ואין להם חלק שאני רוצה...

עוד דעות יעזרו :)

עריכה:

בקשר ל-ksp, אחת הסיבות להתרחק מהם היא שהם מוכרים חלקים בלי הקופסא המקורית ואני יודע שזה לא בדיוק חדש חדש תמיד ולפעמים יש דפקטים (קרה לי עם הצורב), כן?...

פורסם

תן בבקשה את המפרט.

פורסם
  • מחבר

מעבד:

(אחד מהשניים הבאים)

AMD PHENOM II X3 710

AMD PHENOM II X3 720

לוח אם:

GIGABYTE GA-MA78GM-US2H

כרטיס מסך:

PALIT HD4870 SONIC 512MB GDDR5

דיסק קשיח:

SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ

צורב:

SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK

זיכרון:

G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT

מארז:

RAIDMAX APEX w/o PSU - זמין במלאי ¤176

ספק כוח

Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production

פורסם

^

איזה חלק אין בדיוק? :nixweiss:

ד"א, TMS חנות מומלצת, עשוים משלוחים עד הבית, הזמנתי מארז השבוע הגיע לי תוך יום. ממש טובים וגם אחלה מחירים. תבדוק,

המארז שהזמנתי יצא מהסניף בראשון ואני גר בדימונה, הם עובדים עם UPS ככה שזה מהיר.

פורסם
  • מחבר

תודה.

LL@SS תוך כמה זמן הגיע אליך המחשב? והחלק שאין בכל חנות זה הכרטיס מסך

פורסם

30 שעות

פורסם

ומה אתה אמור לעשות אם אתה צריך לממש אחריות?

איך המחשב יגיע למעבדה?

פורסם

או לשלוח את המארז ב -UPS בתשלום עם הקופסא המקורית של המארז . או לעשות מאמץ ולנסוע אליהם.

פורסם

^^^

אז איפה בסופו של דבר החסכון בא לידי תועלת?

פורסם

בלי לצאת בהצהרות, ובלי לפגוע באף אחד

KSP עשו לי קטע מסריח בזה שהם לא היו מוכנים לפתוח את המחשב ולהראות לי את החלקים שהם שמו בתוכו, הם אמרו שאין להם זמן לזה, ואם אני רוצה שאני אסתכל בבית ואחזור

כמובן שבמקביל היה שם שלט שכתב שברגע שהמחשב יוצא מהחנות - כאילו הסכמתי שהוא הורכב כהלכה.

אם יש לך כח למתחים הללו, תקנה מהם

לי עשו את אותו הקטע ב-IQPC.

בגדול כולם אותו חרא. תקנה בחנות הכי זולה והכי קרובה לבית כדי שתוכל להגיע לחנות לצעוק במקרה הצורך. אל תקנה בחנויות רחוקות שמסתתרות מאחורי האינטרנט ואת כל הבירורים תצטרך לעשות דרך הטלפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים