פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים יש לי את המפרט הבא:i7 920 - hiper 680w - p69 - mugen2 - 6 giga 1600 mhz 9-9-9-27 - gtx 295 - nzxt tempest case - 500giga wdאני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ולזכרונות (עם הכרטיס מסך כבר הסתדרתי)אני אשמח לקבל עזרה ממישהו עם נסיון בOC למעבד הזה כי הבנתי שזה קצת שונה ואני לא רוצה להרוס שום דבר...
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים אני יכיד לך משהו לי יש מערכת כמו שלך פחות או יותר אני יושב עכשיו על 3.2 אבל לא קשה להגיע ל 4 אבל זה מסוכן עם mugen 2 גם לי יש אותו אני גם הייתי כמוך תאמין לי תתקין את התוכנה של asus six-engin משהו כזהשם אותה על auto זה קטלני ותגדיר את ה טורבו ל 11%תאמין לי זה הכי טוב המחשב שלך לא חם כל היום רק שאתה עובד איתו ממש אז הוא משנה לך ל 3ועל מצב רגיל אתה על 2.8 ואם אתה לא יושב בכלל על המחשב היא מורידה את הפעילות עוד יותר אני קניתי מחשב חדש התחלתי לעשות oc ל 4 אבל באמת חבל שזה יהרוס לך את המעבד אז זה מפשר את המחשב נכון אבל המעבד כל כך חזק שאתה לא צריך את זה
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים פותח התרד תריץ חיפוש בפורום יש המון נשואים שעוסקים בOC למערכות CORE I7...כמו כן תלמד את המושגים הבסיסים..והאפשרויות השונות בלוח האם שלך..אם משהו לא ברור..שאל כאן..
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים מחבר אני יכיד לך משהו לי יש מערכת כמו שלך פחות או יותר אני יושב עכשיו על 3.2 אבל לא קשה להגיע ל 4 אבל זה מסוכן עם mugen 2 גם לי יש אותו אני גם הייתי כמוך תאמין לי תתקין את התוכנה של asus six-engin משהו כזהשם אותה על auto זה קטלני ותגדיר את ה טורבו ל 11%תאמין לי זה הכי טוב המחשב שלך לא חם כל היום רק שאתה עובד איתו ממש אז הוא משנה לך ל 3ועל מצב רגיל אתה על 2.8 ואם אתה לא יושב בכלל על המחשב היא מורידה את הפעילות עוד יותר אני קניתי מחשב חדש התחלתי לעשות oc ל 4 אבל באמת חבל שזה יהרוס לך את המעבד אז זה מפשר את המחשב נכון אבל המעבד כל כך חזק שאתה לא צריך את זה אני אנסה באמת את מה שאתה מציע רק לעשות את הטורבו מוד ל 11% אני לא יודע לעשות איך אני עושה את זה בדיוק?
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים מחבר שלי קורס גם ב-11%גם עכשיו המחשב שלי OC ועל המוד הרגיל הוא ניתקע לי משום מה אחרי בערך 24 שעות ללא מאמץמשהו פה לא מסתדר לי :s05:
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים לא יודע לי זה לא קרה מה שקרה לי ש ב 12 המחשב שלי לא זז ברגע שלחצתי על טורבו אבל לא אחרי כמה זמן אם אתה רוצה הסבר לביוס דבר איתי אני יגיד לך מה לעשות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.