פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים מחבר הייזה קורה בדרך כלל מאיכות של קבלים ירודה, גם מספק כח גנרי ולא תקין , וגם מאורך חיים קצר שלהם .רוני
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים הייזה קורה בדרך כלל מאיכות של קבלים ירודה, גם מספק כח גנרי ולא תקין , וגם מאורך חיים קצר שלהם .רוניכתובת יש לך טלפון ? למה זה גם שם של ספק חומרה ... :-X
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים מחבר הייאני לא זוכר , אני יתן ביום ראשון את הטלפון , החנות מוכרת רק רכיבים של אלקטרוניקה בלבד, לא חומרת מחשבים.למה ניראה לך נמוך מאוד 3 ש" ח , זה אומר שהקבלים מאיכות ירודה?רוני
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים הייאני לא זוכר , אני יתן ביום ראשון את הטלפון , החנות מוכרת רק רכיבים של אלקטרוניקה בלבד, לא חומרת מחשבים.למה ניראה לך נמוך מאוד 3 ש" ח , זה אומר שהקבלים מאיכות ירודה?רוניקניתה את אותו הערך גם אותו זרם וגודל ?
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים מחבר אותו הערך כן 3600 MF , אבל במקור זה 6.3 וולט ואני קניתי של 10 וולט.הקבלים שקניתי נמוכים יותר ב20% בערך מהמקורים , לא יודע אם זה תקין ביותר, אבל המחשב עובד מעולה, הרצתי לשעה תןכנת CCCT ו3DMARK06 , לא קיבלתי שום טעות , גם החלפתי קירור למעבד , עכשיו חום המעבד בעומס מרבי לא עובר את ה50 מעלות.רוני
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים אותו הערך כן 3600 MF , אבל במקור זה 6.3 וולט ואני קניתי של 10 וולט.הקבלים שקניתי נמוכים יותר ב20% בערך מהמקורים , לא יודע אם זה תקין ביותר, אבל המחשב עובד מעולה, הרצתי לשעה תןכנת CCCT ו3DMARK06 , לא קיבלתי שום טעות , גם החלפתי קירור למעבד , עכשיו חום המעבד בעומס מרבי לא עובר את ה50 מעלות.רוניהווולט לא משנה .רק שלא יהיה נמוך יותר מהמקור !. עם העובי אותו עובי עם זה כן מצויין ! הגובה גם משפיע אבל לא תמיד .. יותר נמוך זה גם אחלה !כול הבעיה שאין הרבה מקומות שיש להם גדלים דומים ובדיוק אותו הערך בגלל זה שאלתי !
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים קבלים מיוצרים היום בייצור סופר-המוני, שגורם לתוצר להיות מאוד זול, ועם הטכנולוגיה שיש היום - גם איכותי, למרות עלות הייצור. אין ממש ממה להתפלא. שמח שפתרת את הבעיה
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים מחבר תודה :D זה חסך לי מאות שקלים . ניזהרתי מאוד בפירוק של לוח האם מהמארז, נוכחתי לראות שזה לא בעיה ביכלל להרכיב את הלוח למארז+ כל הכבלים , רוני
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים תודה :D זה חסך לי מאות שקלים . ניזהרתי מאוד בפירוק של לוח האם מהמארז, נוכחתי לראות שזה לא בעיה ביכלל להרכיב את הלוח למארז+ כל הכבלים , רוני כן זה יחסית זול ... יש אנשים שמכורים כאלה קבלים גם ב10 שקל כי הם יודעים שזה ללוח אם ! ואתה חייב אותם אז אתה תקנה אותם !
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים מחבר הדבר היחיד שמציק לי הוא אם עשו לי הלחמות באמת טובות וחלילה מגע אחד של הקבלים לא מולחם טוב, לפי ראות עיניי זה לא הלחמות ממש יפות :-\ :-\ :-\
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים הדבר היחיד שמציק לי הוא אם עשו לי הלחמות באמת טובות וחלילה מגע אחד של הקבלים לא מולחם טוב, לפי ראות עיניי זה לא הלחמות ממש יפות :-\ :-\ :-\את זה אתה לא תדע בוודאות ! עם הבחור חימם טוב את ההלחמה אז היא הייתה צריכה לצאת טוב !עם זה עובד אז על תיגע !
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים מחבר כתובת יש לך טלפון ? למה זה גם שם של ספק חומרה ... :-Xשם החנות היפרטרוניקס - טלפון 04-8711121 קרית מוצקין שדרות משה גושן 8רוני
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים שם החנות היפרטרוניקס - טלפון 04-8711121 קרית מוצקין שדרות משה גושן 8 רוני תודה אחי ! סתם מעניין של איזה חברה הקבלים .?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.