פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים הייזה תקין , כך לעבוד עם 2 קבלים נפוחים ? כך נאמר בחנות למחשבים , שבו קניתי את כל המחשב.רוני
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים אני לא בטוח בזה אבל אם הכל עובד תקין אז אין סיבה לדאגה ואם יש בעיה או שתיבצר אחת אז יש אחריות בשביל זה
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים לוח אם בעל קבלים נפוחים הוא בהגדרה לא תקין, אין שום סיבה שבעולם לחנות לא לממש עבורך את האחריות.
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מחבר הייזו הבעיה, שבעל החנות לא רוצה להחליף את הלוח , כי לפי גבריו זה תקין לחלוטין.
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים זה ממש לא תקין, ואין שום סיכוי שבעולם שבעל החנות כאדם שמתעסק בחומרה לא ידע את זה, סביר שהוא רוצה למרוח אותך עד תום תקופת האחריות.אני סתם סקרן, באיזו חנות מדובר?
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים גם עם הוא פועל הוא יכול לקרוס בכל רגע ולקחת איתו עוד כמה רכיבים לקבר .תממש אחריות מייד ,עם לא תעשה הליך משפטי לבעל החנות .
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מחבר זה ממש לא תקין, ואין שום סיכוי שבעולם שבעל החנות כאדם שמתעסק בחומרה לא ידע את זה, סביר שהוא רוצה למרוח אותך עד תום תקופת האחריות.אני סתם סקרן, באיזו חנות מדובר?מדובר בחנות בשם פורמנט בצומת צבר בקריות ממש ליד קיוסק בצומת שלכיוון חיפה http://www.formnet.co.il/net1/site/item.asp?mode=6רוני
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מחבר כן , אני יצלם על איכות גבוהה. רוני[br]פורסם בתאריך: 6.08.2009 בשעה 19:56:12 הנה התמונות של הקבלים
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים בעל החנות ראה את הקבלים? (הבאת את המחשב לחנות?)איך המחשב מתפקד? (אתה מקבל מסכים כחולים?)עוד כמה זמן נשארה לך אחריות על הלוח?
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מחבר הייכן, בעל החנות ראה את הקבל הראשון , לפניי שנה , השני קרה השבוע, אין לי בכלל מסכים כחולים, אני מריץ DMARK06 ועוד תוכנות שממש מחממות את המערכת , שום תקלה.רוני
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים אני מזהה את הלוח ,יש מצב שזה לוח לסוקט 939 ,של חברת gigabyte ?כי עם כן לי היה בזמנו לוח כזה ,ולא מזמן גם בו התחילו להיות קבלים נפוחים .
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מחבר הייכן, זה 939 פין , AMD1 הראשון , לא לוח חדש של AMD2 עם זיכרונות DDR2, מה קרה ללוח שלך לאחר שהקבלים התנפחו?רוני
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים פעל חודש ,קצת בצורה פחות יציבה ,ולפעמים לא עשה boot ,אחרי זה התחיל לתת מסכים כחולים ואז מת ,ולקח יחד את הכרטיס מסך איתו .עם אני לא טועה יש לך את הלוח k8t890 ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.