עבור לתוכן

לאיזה כרטיס מסך משתווה המאיץ התלת מימדי ב XBOX

Featured Replies

פורסם

התכוונתי לזה שינסו לעשות השוואה כמו שעשו פה רק עם קונסולות אחרות, באותה מתכונת כמו שעשו עם ה360.

• תגובות 38
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה360 והPS3 מאוד קרובות ביכולות הגרפיות שלהן

הWII הרבה יותר חלשה

שלא לדבר על הPS2\DS\וPSP

ככה שאין טעם להשוות לקונסולות אחרות כרגע לפחות לא עד שיצא דור חדש

פורסם

הXBOX חזקה מהPS3 כמו שהGTX260 216 SHADES חזק מהHD4870 512 MB

פורסם
  • מחבר

אלקס מצאתי לך את הסקירה של גימספוט מ2008 כבר אז מחשב משחקים הציג גרפיקה טובה יותר -

http://www.gamespot.com/features/6202552/index.html

ותזכור שזה מ2008

אני חושב שהרבה מתבלבלים בגלל שימוש בטלוויזיות HDR ולא FHD ששם היתרון של המחשב ברור

וחלק פשוט משווים צפיה מרחוק מה שנהוג בקונסולות מול צפיה צמוד למסך כמו שנהוג בPC

ראיתי עכשיו את ההשוואה, נראה לי כל החושך מהקונסולות כי הגדרות הבהירות שלהם היו דפוקות. אצלי הכל מואר ונראה בול כמו על ה2209WA של המחשב שלי.

לגבי הגרפיקה עצמה, אין שום הבדל גם בתמונות שמה. זה לא שעל המחשב כאילו רואים הכל VERY HIGH ובקונסולה LOW. אותה גרפיקה ממה שראיתי.

פורסם

החושך יכול לנבוע מכמה סיבות שונות

אם זה FO3 אז זה יכול לנבוע גם מהזמן של לקיחת התמונה וכו'

אבל בכל מקרה, לשבבים הגראפיים של ATI יש נטייה להפיק צבעים כהים יותר מכרטיסי NVIDIA (או ההיפך)

פורסם

Alex קשה להם להעביר את איכות התמונה ברשת ועוד למסכי מחשב ובתמונה לא זזה

תראה את מה שהם כתבו בסיכומים ולהזכיר לך זה עוד מ2008

פורסם

אין מה לעשות מחשב זה לא משהו שמיועד ספציפית למשחקים, קונסולות כן לכן הן מריצות משחקים הרבה יותר טוב. זה לא קשור למעבד הגרפי כל ההנדסה של מכונת משחקים וכל התכנון שלה עושים אותה להרבה יותר טובה לכל המשחקים מאשר כל מחשב שאחרי3 שנים לא יוכל להריץ שום דבר.

פורסם

ראיתי עכשיו את ההשוואה, נראה לי כל החושך מהקונסולות כי הגדרות הבהירות שלהם היו דפוקות. אצלי הכל מואר ונראה בול כמו על ה2209WA של המחשב שלי.

לגבי הגרפיקה עצמה, אין שום הבדל גם בתמונות שמה. זה לא שעל המחשב כאילו רואים הכל VERY HIGH ובקונסולה LOW. אותה גרפיקה ממה שראיתי.

אתה כנראה רואה את מה שאתה רוצה לראות... :kopfpatsch:

באמת, עשיתי השוואה בעצמי, ויש הבדלים! בקונסולות AF בקושי מגיע לרמה של X4 זה אומר שהטקסטורות מקבלות MIP ממרחק של כמה מטרים-

כתוצאה מכך הטקסטורות ממש נמרחות ומאבדות מהחדות שלהם.

במחשב AF מגיע בקלות לרמה של 8-16X, הטקסטורות נראות חדות ממרחק רב.

רוב המשחקים בקונסולות לא עוברות את מחסום 30FPS.

AA כמעט ולא קיים בכלל, לי אישית זה מפריע.

ולמי ששאל על הכרטיס ב-X360, מדובר בשיפור של כרטיס X1900XTX שנות אור מכרטיס 8800GT.

ל-PS3 כרטיס שהוא הכלאה של 6800 ל-7800GT.

אגב, במשחק GTA IV משקף יפה מאוד את כוחו של המחשב ביחס לקונסולות, בכלל... GTA IV נראה רע על PS3.

מניסיון קצר על ה-Wii שלי, לדעתי היכולת הגראפית שלו היא משהו כמו: גיימקיוב משופר.

פורסם

אין מה לעשות מחשב זה לא משהו שמיועד ספציפית למשחקים, קונסולות כן לכן הן מריצות משחקים הרבה יותר טוב. זה לא קשור למעבד הגרפי כל ההנדסה של מכונת משחקים וכל התכנון שלה עושים אותה להרבה יותר טובה לכל המשחקים מאשר כל מחשב שאחרי3 שנים לא יוכל להריץ שום דבר.

הן לא מריצות יותר טוב וזה כבר נבדק כל מחשב משחקים חדש היום מריץ משחקים בגרפיקה יותר טובה מה360\PS3

ובנוגע ל3 שנים זה גם טלוי עד כמה אתה מתפשר בהגדרות אבל בקונסולות גם ככה אתה מתפשר בהגדרות

לדוגמה COD5 ב360\PS3 אפילו לא מגיע ל720P שבמחשב אתה יכול להריץ אותו ב1080P ואם הגדרות גבוהות יותר

מניסיון קצר על ה-Wii שלי, לדעתי היכולת הגראפית שלו היא משהו כמו: גיימקיוב משופר.

חומרתית זה בדיוק מה שהוא

פורסם

כל זה קטע ידוע ,הקונסולות תמיד מציגות גראפיקה מעולה יחסית לחומרה שבה הן משתמשות ,בגלל שקונסולה לא צריכה להחזיק מערכת הפעלה כבדה ועוד 1001 תהליכי צד.

הדוגמה הכי טובה זה כמובן הps2 שהשתמש במעבד של 300mhz עם איזה כולה 10 מיליון טרנזסטורים וכרטיס מסך 150 mhz עם 16 צנורות עיבוד , ועדיין הצליח לספק גרפיקה מעולה (יחסית לחומר ולתקופה ).

פורסם

alexbmw אתה שוכח שהקונסולות מהדור הקודם והיום הWII הריצו משחקים ברזולוציה שהיום נחשבת מאוד נמוכה

לא שזה היה בעיה כי שהPS2 הושק לא היו הרבה טלוויזיות שתמכו ברזולוציה גבוה

לאומת זאת מחשבים כבר עוד בדור ה32\64 ביט של הקונסולות הריצו משחקים ברזולוציה גבוה יותר משמעותית

וזה דורש הרבה משבים

פורסם

GEFORCE2MX

פורסם
  • מחבר

ולמי ששאל על הכרטיס ב-X360, מדובר בשיפור של כרטיס X1900XTX שנות אור מכרטיס 8800GT.

הבעייה שאני מציג פה היא שלמרות שצריך להשקיע כמה אלפי שקלים במחשב חדש בשביל לשחק ובכרטיס מסך שלרוב עולה כמו XBOX360 חדשה, הוא יספיק רק לשנה שנתיים ויחד עם כל ההשקעה, ההתקנות, המאמץ, החומרה שקונים מסביב ועוד, הוא לא מציג גרפיקה שנות אור מה-XBOX360.

למעשה אם לא נטפלים לקטנות עם משפטים טיפשיים לטעמי כמו "אוי, זה לא 1080P זה רק 720 בכמה משחקים שעושה upscaling", מקבליםפ ב-XBOX 360 פלטפורמת משחקים באותה רמה גרפית (מי שלא מאמין מוזמן פשוט לבוא אליי) כמו המחשב בהשקעה של 1000 ש"ח לטווח של כ5 שנים (אם נזכרים מתי יצאה ה-XBOX360 ומתי תוחלף).

פורסם

alexbmw אתה שוכח שהקונסולות מהדור הקודם והיום הWII הריצו משחקים ברזולוציה שהיום נחשבת מאוד נמוכה

לא שזאת היתה בעיה כי כשהPS2 הושק לא היו הרבה טלוויזיות שתמכו ברזולוציה גבוהה

לאומת זאת מחשבים כבר עוד בדור ה32\64 ביט של הקונסולות הריצו משחקים ברזולוציה גבוה יותר משמעותית

וזה דרש הרבה משבאים

לא רוצה להעליב, אבל תיקון איות קליל לא יזיק לך ::)

TOXIN2, למה ההודעה שלך קשורה?[br]פורסם בתאריך: 8.08.2009 בשעה 13:24:01

הבעייה שאני מציג פה היא שלמרות שצריך להשקיע כמה אלפי שקלים במחשב חדש בשביל לשחק ובכרטיס מסך שלרוב עולה כמו XBOX360 חדשה, הוא יספיק רק לשנה שנתיים ויחד עם כל ההשקעה, ההתקנות, המאמץ, החומרה שקונים מסביב ועוד, הוא לא מציג גרפיקה שנות אור מה-XBOX360.

למעשה אם לא נטפלים לקטנות עם משפטים טיפשיים לטעמי כמו "אוי, זה לא 1080P זה רק 720 בכמה משחקים שעושה upscaling", מקבליםפ בXBOX360 פלטפורמת משחקים באותה רמה גרפית (מי שלא מאמין מוזמן פשוט לבוא אליי) כמו המחשב בהשקעה של 1000 ש"ח לטווח של כ5 שנים (אם נזכרים מתי יצאה ה-XBOX360 ומתי תוחלף).

קודם אין הרבה משחקי מחשב שבאמת מעמיסים את כרטיס המסך. בשביל להשוות בין הגבולות הללו אני אתן לך משחק ש100 אחוז יש בו הבדלים.

CRYSIS.

כמו שאתה יודע יש את CRY ENGENE שעליו רץ הCRYSIS המקורי ויש את CE2 שפותח לקונסולות. שם אתה רואה כ"כ הרבה הבדלים, שנות אור לא יספיקו,

החל מכך שבשדה הראייה שלך לא תראה יותר מ3-4 שיחים וכלה באובייקטים שלא מטילים צל.

יש ווידיאו שמראה את ההבדלים בצורה יותר מפורטת, אני עכשיו אמצא אותו.

אחד מההבדלים הכי גדולים הוא שבקריסיס על המחשב אתה רואה את הצימחייה בקצה השני של האי כשבCE2 אתה רואה הר קרח.

פורסם

TOXINII נתן את ההערכה שלו לכח העיבוד הגרפי השוכן בPS2 והוא דיי צודק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים