עבור לתוכן

מסך חדש ל-Dell בגודל 24" מבוסס IPS

Featured Replies

פורסם

FHD, sRGB, רכזת USB, שתי כניסות DVI-D (עם HDCP), כניסת VGA, כניסת DisplayPort, כניסת HDMI, כניסת Component ואפילו כניסת Composite. בנוסף, חריץ לכרטיסי זיכרון.

מבחינה חיצונית, ה-U2410 דומה מאד ל-2209WA ומתופעל באמצעות כפתורי מגע.

אני מתאר לעצמי שהוא מבוסס על פאנל ה-H-IPS, כמו ה-LP2475w של HP. על כל פנים, עבור השוק הישראלי זו נחמה, כי לא ברור אם ה-LP2475w בכלל משווק כאן וגם אם כן, מה מדיניות המחיר לגביו בהשוואה לזו של Dell.

בכל מקרה, מעניין.

http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&js=y&u=http://www1.jp.dell.com/jp/ja/business/peripherals/monitor-dell-u2410/pd.aspx%3Frefid%3Dmonitor-dell-u2410%26s%3Dbsd%26cs%3Djpbsd1&sl=ja&tl=en&history_state0=

פורסם

רק למען ההשוואה, במה הוא שונה מ2408? [חוץ מהפאנל].

המחיר של U2410 יהיה יותר נוח לכיס ביחס ל24" איכותיים אחרים?

פורסם

שם החנות נשמע מרתיע, ממש כמו גיבור מחשבים וכל שאר החנויות המוזרות שלפתע נסגרו ופשטו רגל :-\

בכל מקרה, המחיר נורא גבוה, לא נראה לך?

פורסם

נראה חביב ביותר.

נחכה להתפתחויות.

למרות שהייתי מעדיף 23" באותה רזולוציה - שיהיה קרוב יותר בגובה וב-PPI ל-2007FP שאני רגיל אליו.

פורסם

מה שמסוכן זה מרחב הצבע הגדול שלו.

מה שעלול לעלות בחוסר דיוק בעבודה ב- sRGB.

הכי חשוב שיהיה מכוייל ל- sRGB מהמפעל :-).

פורסם

לרגע קיוויתי שהוא ימשיך את מסורת המחירים של ה2209, אבל מי יודע...

כשיש 22 IPS ב 1400 ש"ח, אז לא ברור למה האופצייה הבאה בתור עולה יותר מ פי 2 (24 IPS או 24 PVA), או יותר נכון - לא ברור למה המצב הזה צריך להמשיך כך לאורך זמן (גם כשמסכי 17 עלו 2000 ש"ח אז מסכי 19 לא עלו 4000 ש"ח).

פורסם

מה שמפריע לי יותר זה הכפתורי מגע...זה נראה לא נוח כל כך.

פורסם

עדיין יקר, מה שכן, רשימת הפיצ'רים מכובדת מאד!

נראה לי כשידוך הולך לתחנת העגינה שלי כשהמחיר ירד קצת...

פורסם

ה-2408 נמכר כעת בחו"ל סביב 470 דולר. המסך הזה עולה יותר מפי 1.5...

פורסם

אל תשכחו שלמסך22 של דל יש פאנל E IPS שמוזיל משמעותית את היצור.אם יש פה פאנל H IPS בגודל 24 אז אל תצפו למחיר זול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים