עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על הלוח DFI LANPARTY X38 DK T2 RB תקציב עד 700 ש"ח ללא חריגה

Featured Replies

פורסם

בעיקר רוצה לדעת עד כמה אוברקלוק הוא מסוגל - זאת אומרת שאני מחפש לוח אם שלא יגביל אותי בכלל , שהדבר שיגביל אותי בOC יהיה טמפרטורה או פקטור אחר... הלוח שלי פשוט גרוע לOC ..

הOC יתבצע לE8400

הזכרונות גם יוחלפו ל1066

פורסם

אין לו בעיה להגיע לבאס של 500+-..אתה רוכש אותו יד שניה או חדש ? אם אתה פתוח להצעות תוסיף את התקציב לכותרת..תודה..

כמו כן מה שאר המפרט כולל קירור ?

פורסם
  • מחבר

כמובן שיש קירור - TRUE 120 עם מאוורר של SLIPSTREAM 1600

500 באס זה בסדר או יותר מדי בשביל 24/7? שכחתי לצין שהOC יהיה חד פעמי לצורך שבירת שיא אישי , וכל השאר בשביל עבודה שותפת 24/7.

ד"א אחרי 500 באס הלוח מגביל? כמו כן אני פתוח להצעות אבל רק מSKYPC כי אני קונה משם לוח + זכרונות + קירור לכרטיס מסך , על הדרך - איך הAccelero twin trubo בשביל ה4870?

עוד דבר- זה נכון שעם זכרונות 1066 עד 533 FSB אין לי צורך לגעת במתחים / מחלקים / תזמונים של הזכרונות ?

פורסם

באס זה לא העניין... טמפ' זה העניין. אם הטמפ' טובות, אז זה בסדר ל-24/7... אם הטמפ' גבוההות (שזה יכול לקרות גם בבאס 400) אז זה לא מתאים ל-24/7.

הלוח יגיע (ואני רק משער) ל-530 בערך... תחפש ביקורות בכל מקרה. זה לוח של DFI הוא צריך להיות מצויין ל-OC.

לגבי הזיכרונות, כן. לזיכרונות יש מכפלה של 2 ולכן, 1066 זה 533... ז"א שהם בסטוק. אבל כן צריך לשנות את המחלק FSB-זיכרונות.

TWINTURBO יהיה מצויין על 4870. מניסיון, זהו קירור פשוט תותח! הוא מאוד(!) שקט ומביא ביצועים ממש גבוהים! 65% מאוורר, לא שומעים אותו והוא יביא לך ביצועים מצויינים. אני בכוונה אומר 65% כי גיליתי שזה ה SWEET SPOT שלהם.

פורסם
  • מחבר

אצלי בסטוק הSWEET SPOT היא 30 % חחח

תודה רבה על התגובות , המוכר בSKYPC אמר שיש הרבה בעיות אם DFI ובקש ממני לשקול מחדש את קנית הלוח , אומר שיש כל מיני קריסות ובעיות אם עדכוני ביוס וכו' ... הוא לא נשמע כמו אחד שינסה לדחוף לי משהו יותר יקר בהרבה ... בכל מקרה יש כאן מישהו אם ניסיון בלוחות DFI?

לגבי הזכרונות , אם אני קונה 1066 - מה אני אצטרך לשנות בדיוק ולמה?

תודה רבה

אגב הסתכלתי על הX48 DS5 כמו שלך BASH והוא במחיר מאוד אטרקטיבי בSKY , גם צ'יפסט X48 וגם CF 16*16 שדי עונה על הדרישות שלי - האם אתה מרוצה ממנו? מה הבאס המקסימלי שאוכל לסחוט ממנו? ואין איתו בעיות ?

פורסם

אני אומר לך ממש בכנות - זה חרא של לוח. ממש לא ל-OC.

ממש עצוב לשמוע שוב שטויות מהחנות SKYPC... הם נהיים גרועים יותר ויותר... אל תקשיב לזיוני מוח האלו. יש לי ניסיון על DFI והם מצויינים! אוברקלוקרים מלידה!

עריכה: תעשה לעצמך טובה ותקנה את הלוח הזה:

http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3882

לוח פשוט תותח ל-OC! (אולי יותר מהDFI הזה...)

לגבי ה-CF, אל תדאג. אחד המנהלים\מומחים (שאני לא זוכר את שמו) עשה השוואה בין P45 ל-X48 עם שני 4890(!) ולא היו בכלל הבדלים. אל תקשיב ל"ביקורות" CF האלו... כנראה זה הכל אינטרסים.

פורסם

אם עובדי מפעל DFI לא מקעקעים על הישבן שלהם את האותיות OC אני לא יודע מה כי הלוחות שלהם מפוצצים בפיצ'רים לאוברקלוק.

הייתרון של הP45XE הוא הפשטות, הביוס שלו פשוט (לא פשוט מדיי) ומספק למדיי.

הייתרונות הבולטים של הלוח הזה זה היחס בין תדר למתח (תדר גבוהה יחסית עם תדר מסויים על פני לוחות אחרים),

ניתן להגיע לבאס יחסית גבוהה (מעל ל500)

ופיצ'רים כמו פורק חשמל סטטי, בוט מהיר CF, כמות חיבורים ואפשרות לRAID

אגב אם אתה הולך על DFI כדאי לך מאוד לשקול את הP45-TR2S PLUS, הלוח הזה פסיכי וקטף כמות אליפויות לא קטנה.

פורסם

^ מחזק. P45-TR2S PLUS יהפוך צ'יוואווה לאמסטף* (אני מאמין שזה מתאים יותר...). פשוט לוח חולני...

פורסם

נכון ;D ;D

פורסם

^ זה השובב שדיברתי עליו עם שני ה4890.... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חברים תענו דחוף בבקשה ! אני ממש לפני קניה ואני לא יודע על מה ללכת

P45-TR2S PLUS

או הDFI LANPARTY X38 DK T2 RB

הP45 יותר יקר ויש לו CF 16*8

הX38 יותר זול ויש לו 16*16

אני רוצה לשמוע שהX38 לא יגביל אותי בOC ואני כנראה אלך עליו , אלא אם כן הP45 הרבה הרבה יותר טוב .

תודה@

פורסם

תוסיף עוד 50 שקל ותיקח את הלוח GA-P45-UD3P , זה הלוח הטוב ביותר בעולם . סגרתי איתו על 4.2 וזה כל מה שהמעבד שלי יכול ... הלוח יכול יותר.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=205525

פורסם

תדר סופי זה נחמד... אבל אתה לא יודע כמה הלוח עוד מסוגל להמשיך אם בכלל... בראש התבלה ללוחות 775 עומד ה T2RS... ולא הג'יגה בייט...

פורסם
תדר סופי זה נחמד... אבל אתה לא יודע כמה הלוח עוד מסוגל להמשיך אם בכלל... בראש התבלה ללוחות 775 עומד ה T2RS... ולא הג'יגה בייט...

זה כי הג'יגה בייט הרבה יותר חדש בשוק לעומת ה T2RS ... וכבר שבר את כל השיאים באוברקלוק לזכרונות (1800 DDR2 ) ומעבדים מרובעי ליבה.

פורסם

לך על הP45-TR2S PLUS ,מנסיון אישי ,הלוח פשוט חלום בקטע של o.c ,ולא עושה שום בעייה מיוחדת בcf ,פשוט תעשה את זה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים