פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים ואי אני מקווה שאתם צודקים!חח רשמתי להם fuck you! you think im stuped? חחח למרות שאם זה לא אמיתי יצאתי מטומטם גמור! ואני מקווה שאני כזה.קראת אותי מצחוק...
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים באמת אמרת להם את זה? חחח תוך כמה ימים הם יבואו אליך הבית עם נבוטים ואז הם יתחילו לצעוק... where is my fucking money?
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מחבר באמת אמרת להם את זה? חחח תוך כמה ימים הם יבואו אליך הבית עם נבוטים ואז הם יתחילו לצעוק... where is my fucking money? חחחחחחחחח אבל אמרתם שזה חרטא!!!!!!! חח אם הם באים אליי אני תובע אתכם!
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים חחח אבל לא היית צריך לקלל, איזה קטע אם הם מקללים בחזרה אתה ישר פונה אליי! אני ייתן לך את המילים ואתה תכתוב! :bash: :bash:
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים בחברות כאלו הם מחזיקים דוברמנים מאולפים ואנשי ביטחון שמתמחים בעינויים.... עלק !מה יעשו לך ? איך יעשו לך ?
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מחבר חח תחשבו על זה ילדים בדרך כלל נכנסים לאתרים כאלה והם מפחדים שההורים ידעו אז הם משלמים מהכסף שלהם חח נבלות!!!!!!
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים הכי טוב היה אם היית שולח לך שהם חייבים לך כסף על סירטון שהם קנו ממך ועדיין לא שילמו,היית רושם 1000 יורו ואז היית רואה מה הם רשמו.או...שהיית אומר שאתה מהמאפייה היאקוזה חחח
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים חח תחשבו על זה ילדים בדרך כלל נכנסים לאתרים כאלה והם מפחדים שההורים ידעו אז הם משלמים מהכסף שלהם חח נבלות!!!!!!חחח לילדים חחחחחחחח בדרך חחחחחח כלל חחחחח אין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חשבון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משל עצמם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים ^^כ"כ נכון...and what is that mean? your age is 12?שיש הרבה פה בגילאי 15-18. ושמעטים מאוד פה מעל 40.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.