פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים שלום,אני מעוניין לקנות את המסך Samsung P2370, גודל המסך 23 אינץ'ואני לא בטוח שהמסך יתאים לכרטיס מסך שלי כי הכרטיס מסך שלי מאודחלש, הדגם הוא ATI Radeon X550, מה שאני הולך לראות במסךזה רק סרטים(ביניהם סרטי FHD), טלוויזיה ואינטרנט, מידי פעם אניישחק CS וGTA SA, בקיצור אני רוצה שתגידו לי האם המסך ינצלאת כל הביצועים שלו והאם אני יוכל לראות סרטי FHD על רזולוציהשל 1920X1080, תודה לעוזרים ויום/לילה טוב.
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים הכרטיס תומך זה דבר אחד,מצד שני אם אני לא טועה הכרטיס יצא הרבה לפני שATI התחילה לתקוע בליבות שלה אפשרות לצפייה בתכני HD למיניהם... אם יש לך מעבד מספיק חזק אז לא יהיו קרטועים רבים (לפי דעתי)
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מחבר הכרטיס תומך זה דבר אחד,מצד שני אם אני לא טועה הכרטיס יצא הרבה לפני שATI התחילה לתקוע בליבות שלה אפשרות לצפייה בתכני HD למיניהם... אם יש לך מעבד מספיק חזק אז לא יהיו קרטועים רבים (לפי דעתי)יש לי core 2 dou e6300, וקניתי את המחשב לפני 3 שנים.
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מחבר זה יספיק תהנה תודה רבה לך על העזרה ושוב אם אני יקנה את המסך אז אני יוכל לראות סרטים בFHD ללא שום בעיות? וגם אני יוכל לשחק, לראות טלוויזיה ולהיות באינטרנט?
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מחבר כן כן וכן,אבל ניראה לי שבמשחקים מסויימים תצטרך להתפשר מעט עם ההגדרותטוב בסדר אז זה בסדר לא נורא, תודה רבה לך על העזרה.אפשר לנעול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.