פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מחבר ומה אני יכול לעשות בנידון כרגע שזה אפילו לא מסיים אם הrepair ואין לי אפשרות לעשות שום דבר
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מחבר ברדע שהמחשב עולה אני יכול להגיע או ל BIOSאו ללת לו להמשיך לעלות והוא מגיע לsetup is restarting..........הכוונה לrepair
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים יהיה לך שם לשונית boot אם אני לא טועה, תחליף אותו לכונן cd תפעיל מחדש ואז תכניס את הדיסק של הווינדוס ובידיוק שיופיע לך boot from cd אתה לוחץ אנטר
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מחבר הצלחתי להגיע לעמוד של הפירמוט,כרגע ההרד דיסק הוא של 80 גיגהויש בוא 50 גיגה פנוייםיש אפשרות שאני יחלק את הכונן למחצה נוסף שבוא אני יתקין את הוינדוס?
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מחבר כרגע יש ליC: Partition1 [ntfs] 76309MB(49783 MB free)ויש לי את האפשריות למטה שלenter=install d=delete partition f3=quitאם אני עושה Dזה ימחוק לי גם את הקבצים שיש לי על המחשב?
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים תשמע, תגבה את כל הקבצים החשובים שלך.אחריי זה פשוט תמחק את המחיצות את כולם ואז יהיה לך שורה אחת, תלחץ C בשביל ליצור מחיצה חדשה ואז בשורה שלחצת C היא תירד למטה בגלל שכונן C שיצרת למעלה אז אתה תירד למטה ואז תלחץ שוב C ותיצור את מחיצה D ואז תתקין את הווינדוס ב-C
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מחבר איך אני יכול לגבות אם המחשב לא עולה לי?אני יכול להגיע למסך הזה של הפירמוט או למסך של הREPAIR
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים אז איך אתה מדבר איתי עכשיו?טוב לא חשוב, אתה חייב להחליט אם לפרמט ולאבד את כל המידע או להשאר תקוע עם מחשב שקורס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.