עבור לתוכן

יש פה אנשים שמעונינים לנסות לקנות מושאן פלוס (Wii Motion Plus ) בקניה קבוצתית ?

Featured Replies

פורסם

למי שלא יודע לא מזמן יצא לWII תוסף שמשפר מאוד את הזיהוי תנועה במשחקים שתומכים בו

התוסף עולה 20$ בארצות הברית אבל הרבה יותר יקר בארץ

התוסף מתחבר לשלת של הWII וניראה ככה -

wii-motion-plus.jpg

wii-motion-plus.jpg

יש כבר כמה משחקים חדשים שתומכים בו

כמו משחק הגולף של EA משחק הטניס של EA משחק הטניס של סגה

ומשחק המשך לWII ספורט של נינטנדו אבל חוץ מזה מתוכננים גם משחקים גדולים כמו ראד סטיל 2 לדוגמה שגם יחיב את זה

ובטח הרבה משחקים יתמכו בתוסף בעתיד

בכל מקרה כרגע אני ומורן רוצים לראות אם יש מספיק אנשים שמעונינים לרכוש את המוצר בקניה קבוצתית שבטח תוזיל את המחיר לכולם

אין צורך כרגע לכתוב פרטים או מספרי טלפון כי לא יצרנו אפילו קשר אם חנות

לפני זה אנחנו רוצים לראות אם יש מספיק ביקוש שיהיה לנו כוח קניה

חוץ מזה אני רוצה להדגיש שקניה כזאת אם תיהיה לא תיהיה פיסית ביחד אלה כל אחד יקנה בזמנו ישירות מהחנות שתיבחר

ולא יהיו דברים כמו לעביר כספים לצד שלישי או שטויות אחרות

כמו כן חנות שתיבחר צריכה להיות מוסכמת על רוב הקונים אחרת אין טעם

בכל מקרה אם הקניה תצליח אני חושב שבעתיד יוזמות כאלו יהיו יכולות לצאת לפועל גם בקונסולות ותוספים אחרים

פורסם

אז כמו שקרירין אמר גם אני רוצה לקנות אחד (או אפילו שניים)

פורסם

לא מעוניין בנתיים . אפשר לקנות את זה מvideogamesplus.ca ב32.5 דולרים קנדים (כ30 דולר) כולל משלוח שזה בערך 120 שקל. בארץ ראיתי אותו נמכר ב200-300 שקל או במילים אחרות גם ימכרו לכם אותו ביותר מ150 שקל כנראה שזה לא ישתלם . ראיתי שמוכרים אותו במדיה גיים ב190 שקל.

בהצלחה. חבל בכלל לתרוח לקנות בארץ גם ככה המחיר של זה פחות מ50$ וזה יהיה פתור ממכס ומע"מ .

פורסם
  • מחבר

Niseg לא כולם אוהבים לחכות לדואר ולהתחיל לשלם דרך הרשת וכו

אני אדם עובד אין לי כוח לזה

אם לא יהיו מספיק אנשים אני כבר יקנה ב200 שקל חבל אבל אני לא יחכה למשיח

פורסם

מעוניין לקנות 2 ,

ציין האם אחד מהם מגיע גם עם ה WSR, ואם כן באיזו גירסה.

פורסם
  • מחבר

The ACE כמו שאמרתי אם זה יצא לפועל כל אחד יקנה פיזית מהחנות שתבחר

אני לא חושב שתיהיה לך בעיה במקרה כזה להזמין את WSR מהחנות

אבל צריך מספיק אנשים להתחיל לחפש חנויות לערכתי בערך 10 קונים לפחות וכרגע יש רק 3

פורסם

צריך לקנות קבוצתי מחו"ל,לא מוכן לשלם לחנות פי כמה על משהו שעולה 20 דולר

פורסם
  • מחבר

מה זה יעזור לך קבוצתית מחול ?

המחיר הרישמי זה 20$ גם ככה ואם אתה מוסיף משלוח ומס מקומי (בחול) המחיר בטח יהיה בסביבות 130-150 שקל

קניה קבוצתית כזאת לא תעזור לך אלה אם יהיו לך מאות קונים ותקנה ישירות מנינטנדו במחיר חנות

רק שנינטנדו לא עושה משלוחים לארץ ולא תמכור בבודדים גם ככה

בכל מקרה אתרים כמו פלי אסיה ואחרים די גורמים לקניה קבוצתית מחול להיות די מיותרת

הנטח רווח על מוצר שהם לוקחים גם ככה נמוך ואתה יכול להזמין מהם ב25$ (לא כולל משלוח)

לאומת זאת בארץ כן יש סיכוי להוריד במחיר כי הרווח על מוצר גדול יותר

פורסם

צריך לקנות קבוצתי מחו"ל,לא מוכן לשלם לחנות פי כמה על משהו שעולה 20 דולר

בחול לא קונים קבוצתי. אם השווי של החבילה עולה על 50$ משלמים על זה מכס ומע"מ ובמקרה של M+ זה יכול להגיע ל30% בגלל שזה אביזר קונסולות. חבילה גדולה לרוב נעצרת במכס. לא מזמן ראיתי הודעה בפורום אחר שמישהו קנה wii sport resort מplay asia והמשחק נעצר במכס והדואר שלחו לו הודעה שהוא צריך לשלם להם 100 שקל כדי לקבל את החבילה. אני לא בטוח אם זה 35 שקל עמילות + 65 שקל מכס. אני פעם קיבלתי חבילה שהיתה במכס והיה מוצהר עליה 20$ ולא שילמתי כלום. הסיבה היחידה שאני יודע שהיא היתה במכס היא שהיתה עליה חותמת "פתור ממכס" והיא הגיע יומיים אחרי אנשים אחרים.

נ.ב. אתה מהיר קרירין

עריכה :

חוץ מזה לקניה בארץ יש ערך מוסף ברור מקבלים את המוצר על המקום ברוב המקרים ולא צריך לחכות לדואר. אני מכיר אנשים שקנו משחק ב350-400 שקל כי הם לא רצו לחכות שבוע כדי שיגיע מארה"ב וככה לחסוך כ100-150 שקל.

פורסם
  • מחבר

Niseg אחרי שסימתי את ליטל קינג סטורי שלקח המון שעות

ואחרי שסימתי שלשום אם מטרואיד פריים 2 (ביקורת בקרוב ) שלקח המון שעות

המשחק העיקרי שלי היום זה

Rogue Squadron III

שסוף סוף השגתי אותו ובינתים מצוין אבל כיף לשחק בו כל פעם קצת 10-15 דקות לעשות הפסקה קצרה ואז להמשיך

המשחק אינטנסיבי כל הזמן ואין לך מקומות לירגע כמובהרבה משחקים אחרים בגלל זה אני מגיב די מהר כרגע

ממנוחות מהמשחק

אוב אני הולך לנסות עוד משימה

פורסם

צודקים,קבוצתי מחול לא שווה אבל יחיד כן

קניה מחול עם משלוח זה 120 שקל

אני לא מתעצל לקום וללכת לדואר

אם זה יהיה קבוצתי פחות מ150 זה אולי יהיה שווה (אולי)ךל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים