עבור לתוכן

משהו בעניין האזהרות שמעניין אותי

Featured Replies

פורסם

באחד הדיונים פה מנהל הפורום אמר לאחד המשתמשים שהוא חס עליו ולא נותן לו אזהרה שישית כי הוא יעוף מהאתר לצמיתות.

למשתמש יש 4,500 ומשהו הודעות זאת אומרת שהוא נרשם לפה שהמציאו את האינטרנט בשלהי שנות ה80 להערכתי , כמעט 25 שנה(אני סתם מגזים אבל הרבה זמן..) הבן אדם קיבל רק 5 אזהרות זה נחשב טוב לא ?

פורסם

פה החוקים מאוד נוקשים, מעיפים אותך אחרי 3 אזהרות בדרך כלל.

לדעתי צריך נגיד ביום כיפור לנקות לכולם את האזהרות כי כולם לפעמים עושים שטויות וחבל להעיף מישהו עם אלפי הודעות (שהוא רוב הסיכויים תרם לקהילה) בגלל דברים קטנים

נ.ב. הדיון ינעל ע"י המנהלים ויגידו לך לפנות לצוות האתר אם זה מעניין אותך

פורסם
  • מחבר

כן אבל לא מצאתי מקום לזה..כן אני חושב שצריך לנקות כל כמה זמן

הבן אדם נוסטלגי יש לו אלפי הודעות הוא חי תפורום הזה

פורסם

זה לא משנה כמה הודעות יש .

לי יש אלף ומשהו ואני פה משנת 2005 . ויש פה פחות וותיקים שיש להם הרבה יותר הודעות .

אני לא קיבלתי אפילו אזהרה אחת (נראה לי ) .

וזה בגלל שהמנהלים פה בפורום סלחנים .

למשל בפורום משחקים רשום שאם אתה מדברים על הורדות של משחקים אז ישר נותנים אזהרה או באן .

ויש הרבה שפותחים דיונים על פריצות של משחקים ופשוט מזהירים אותם ולא עושים כלום .

המנהלים פה לא מחלקים אזהרות סתם ובדרך כלל פשוט נועלים את הדיון .

אם המנהלים היו פועלים על פי החוקים של עצמם אז כבר הרבה מאוד משתמשים לא היו פה .

כמו הדוגמא שאתה הבאת .

פורסם

זה לא רק כמות האזהרות זה גם החומרה שלהם

מעל 3 אזהרות אתה נמצא פה על תנאי ....אם לא תרסן את התגובות שלך מהר מאוד תקבל באן

אותו בחור עם 5 אזהרות כנראה עם אזהרות על עבירות " קטנות " לכן ריחמו עליו אבל מניסוני פה לא מרחמים הרבה אז פייטר תרגיע ! ;D

פורסם

אנחנו מפעילים שיקול דעת בכל נושא לגופו כשיש תחום אפור.

כשיש עברה כוללת על החוקים שפשוט זועקת חמס אז נותנים אזהרות

כשהמשתמש מתחצף או יורד על אוכלוסייה כולשהי (היה מקרה השבוע שאחד ירד על הומואים לאחר הפיגוע וקיבל בראש מטבע הדברים) אז הוא יכול גם לעוף מייד.

סה"כ כולנו אנשים ואני יכול (ואין לי שום רצון או סמכות אחרת לדבר לגבי אחרים) להעיד רק על עצמי שכמו שראית המשתמש הנ"ל לשיקול דעתי לא הגיע לו לעוף עקב המקרה שהזכרת בהתחלה וכן, לא הרגשתי צורך לתת לו אזהרה שישית.

זו לא הנאה לתת אזהרות או להעיף משתמשים אבל בכדי לשמור על פורום נעים עם תשובות מקצועיות ולפעמים גם שובבות\צחוקים יחד עם כל ההבנה שזה פורום כללי, נוסחו כללים נוקשים טיפה פחות ויחד עם זאת אני לא מהסס לטפל ב "שוליים" של הגולשים כשאחד מהם מפריע לכל השאר או פוגע במשתמש אחר.

אני פה כדי ליהנות מדיונים בנושאים כלליים וכדי לתת לאחרים ליהנות מהם כמוני, תוך שמירה על המשמעת.

אני רק רוצה להראות לרגע איך זה נראה כשעמיתי, מנהל פורום כללי באתר אחר עובד בדיוק לפי החוקים בצורה יבשה.

חפשו בגוגל "מה עם קצת חוש הומור".

נ.ב - הפרטי שלי פתוח לפני כולכם ואם למישהו יש/תהיה בעייה כולשהי לגבי נושא כולשהו הקשור לפורום הכללי, אז גם אני בן אדם ואתם מוזמנים לכתוב לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים