עבור לתוכן

זמן הגעה של משלוח בUSPS EXPRESS INTERNATIONAL + כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

היום אני סוף כל סוף מזמין את הION DRUM ROCKER מeBay. למען האמת הסיבה היחידה שחיכיתי היא שראיתי שהדולר מאוד לא יציב, חשבתי אולי יצא לי חיסכון של איזה 100 ש"ח.

בסוף הוא בכלל אתמול עלה ל3.88 וקיצר הבנתי שאני סתם מבזבז זמן :kopfpatsch:

עכשיו השאלה שלי תוך כמה ימי עסק המוצר אמור להגיע אם שולחים לי את החבילה דרך USPS EXPRESS MAIL INTERNATIONAL (מארה"ב לישראל כמובן).

משקל החבילה הוא 14.98 ק"ג (אולי יוצא טיפה יותר אחרי שאורזים את זה למשלוח). את הגודל לא הצלחתי למצוא אבל פה אפשר לראות באיזה גודל בערך מדובר.

מעבר לזמן הגעה, מישהו יודע אם יש סבירות גבוהה שזה יתקע במכס ואני אצטרך לנסוע לת"א ולחכות בשביל לקבל את זה, או שזה יגיע עד אליי (גר ביישוב ליד ראש העין. עד עכשיו כל דבר בערך (חוץ מEEE שהזמנתי לפני איזה שנה) הגיע עד לסניף דואר הקרוב לביתי. היה אפילו איזה שטיח ריקוד שאח שלי הזמין ששקל יותר מ20 ק"ג). מישהו יודע אם לוקחים על זה משהו מעבר למע"מ? אם זה משנה משהו המוצר חדש לחלוטין באריזה מקורית, factory sealed.

פורסם
  • מחבר

טוב כבר הזמנתי כך שפחות איכפת לי אבל עדיין לא יזיק אם למישהו יש מושג לגבי מכס. בכל אופן אני אעדכן כשיגיע מה הלך עם זה :)

או-ווה, שכחתי מחוק הDP הארור. :'(

פורסם

לפי טבלת מיסים מרוכזים של המכס (עמוד 4 בסוף הטבלה), יש על תופים רק 16.5% מע"מ.

המשלוח אמור לקחת כ- 14 יום אך לעיתים לוקח עד חודש, שים לב שמדובר ב- Air Mail ולא דרך הים (לוקח כשלושה חודשים+).

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי נכון

אחרי שקניתי ושילמתי דרך פאיפאל באיביי ובחרתי בUSPS EXPRESS (היה גם PRIORITY) הוא כתב שהמשלוח לוקח 4-6 ימי עסק ושהמוצר אמור להגיע אליי בין ה11 ל13 באוגוסט ;D

בכל מקרה טוב לדעת שאין משהו חוץ מה16.5%

פורסם

בד"כ זה כ- 14 יום, יכול להיות שתקבל לפני, העיקוב העיקרי הוא בארץ מה שלא בשליטת חברת השילוח.

פורסם

המשלוח עצמו ב USPS Express mail international לוקח כ 3-5 ימי עסקים, כל אלו שאומרים 14- קודם תסתכלו בכלל על איזה סוג משלוח הוא מדבר.

אחרי ה 3-5 ימים האלו... זה כבר תלוי במכס ובדואר ישראל. אני קיבלתי חבילה ששלחו לי ככה תוך 8 ימים מרגע ששלחו אותה.

פורסם

המשלוח עצמו ב USPS Express mail international לוקח כ 3-5 ימי עסקים, כל אלו שאומרים 14- קודם תסתכלו בכלל על איזה סוג משלוח הוא מדבר.

אחרי ה 3-5 ימים האלו... זה כבר תלוי במכס ובדואר ישראל. אני קיבלתי חבילה ששלחו לי ככה תוך 8 ימים מרגע ששלחו אותה.

קרא שוב את ההודעות שלי, לא התייחסתי לזמן הרשמי של USPS, אלא לניסיון של עשרות משלוחים.

פורסם

מכס מכס מכס... אבל גם עם המפגרים האלו, נדיר שלוקח 14 יום לקבל משלוח אקספרס, ה 8 ימים האלו של החבילה האחרונה שקיבלתי באקספרס היו גם הזמן הכי ארוך שזה לקח.

אולי סתם יש לי מזל, אבל לא שמעתי על הרבה מקרים שסתם מעכבים פריט במכס 10 ימים.

פורסם

חבילות בדואר מהיר מחוייבות להשתחרר מהמכס ביום העסקים הקרוב, חבילות של דואר אקספרסס מחוייבות להשתחרר מהמכס ביום העסקים שהן הגיעו.

זה כל עוד הצהרת המכס עם החבילה היא תקנית, בגלל זה יש גם עמלה על EMS\כל סוג אחר של expedited/express mail...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים