עבור לתוכן

מה יש בטכניון שאין במכללות?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הוא טרול, תפסיקו להאכיל אותו.

נשארת חסר מילים כאשר חשפתי את האמת?

• תגובות 38
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רגע, במה שונה אוכל של טרולים מאשר אוכל של בני אדם?

מה, הקטשופ שלהם לא עשוי מאותן עגבניות?

פורסם
  • מחבר

ההבדל העקרי בין מכללות לאוניברסיטה הוא נושא המחקר, שלרוב אינו מתקיים במכללות.

הטכניון והאוניברסיטאות מלמדים אותך לחשוב, לא תצא משם דוקטור ל ++C או פרופסור ל NET.

אבל תצא עם מספיק כלים ויכולות למידה שיאפשרו לך להתמודד עם שפות חדשות ותחומים חדשים.

לרוב כל בוגר מכללת אנא-ג'אח או ביר זית יוצא עם יותר ידע מעשי מבוגר אוניברסיטה אך עקב צורת הלימוד השונה, הכלים החשובים באמת של יכול למידה וניתוח

בעיות חלשים אצלו משמעותית.

דרך אגב, לא כל המכללות נחשבות נחותות, המכללה האקמית תל אביב - יפו, נחשבת לטובה בתעשיה ובוגריה מתקבלים ללא כל בעיה.

שים לב כי חלק מהמכללות מעניקות BA ולא BSC

דבר נוסף, במידה וגילית שהנדסת תוכנה היא לא בשבילך ואילו הנדסה כימית כן, בטכניות תוכל להחליף מסלולים למגוון גדול יותר מאשר במכללה.

BA כבר כמעט לא קיים כשזה נוגע למדעים מדוייקים.

אז עכשיו הגענו לנקודה שאולי עושה את ההבדל, צורת החשיבה וכושר הניתוח.

זה משהו שאני אצטרך לבדוק, אחזור אליכם עם תשובה לאחר סיום התואר.

פורסם

נכון. בקיצור פותח הת'רד אני לא מבין מה אתה רוצה. אומנם יש מכללות שבתחומים מסויימים מגיעות לרמת האונברסיטאות אבל כבודן של האונברסיטות מונח.

מדובר במוסדות ותיקים עם שם ותשתיות ורק זה לעיתים שווה את הכסף. אתה רוצה להשוות את זה לארה"ב? זה בדיוק כמו שיעדיפו בוגר MIT על בוגר קולג',למה? כי זה מקום שקשה להתקבל אליו ואז סביר להניח שבגלל הרמה הגבוהה שתשרור בקורס האנשים יהיו יותר טובים. אז יכול להיות שתוכל להיות מהנדס מבריק גם במקום אחר,תואר טוב מהטכניון למשל בהנדסת תוכנה יתן לך נקודת פתיחה יותר טובה. לא רוצה לא צריך,שיהיה בהצלחה וליל מנוחה.

פורסם

הטכניון ירד מגדולתו בעתיד הלא רחוק עקב קיצוץ מאסיבי בתנאי המלגה (המעוררי גיחוך גם ככה) והלימודים של הסטודנטים לתארים גבוהים.

פורסם
  • מחבר

נעבור עשכיו לסוגיה אחרת.

למה מדען מצליח יותר ממהנדס?

פורסם

:s07: :s07: :s07:

מה זה מדען? ומה זה מצליח?

פורסם
  • מחבר

:s07: :s07: :s07:

מה זה מדען? ומה זה מצליח?

מצליח= יש לו יותר כסף בחשבון בנק.

מדען זה אדם שעוסק בחקירת תופעות מדעיות.

פורסם

אני מצטער, אבל לא קיבלתי שום הוכחה לכך שהטכניון טוב יותר ממכללות.

אני בטוח שזה נורא מעניין את הטכניון. למעשה, ברגע זה ממש נשיא הטכניון בדרכו אליך, על מנת להציג בפניך את כל ההוכחות שאתה מבקש.

אתה יצור, והת'רד הזה ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים