עבור לתוכן

מה יש בטכניון שאין במכללות?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני מעסיק, אני רוצה עובד לחברת היי-טק שלי.

מה עדיף? מישהו שלא הצליח להתקבל לאוניברסיטאות ולכן הלך ללמוד תואר קל יותר במכללה או מישהו שהתקבל לאוניברסיטה עבד קשה והשיג את התואר שלו.

עכשיו הבנתי סופית! זה בגלל שהמכללות נותנות מבחנים קלים מדי וכל אחד יכול לקבל 90+ ובטכניון נותנים לכם לשבור את הראש ולגרד בקושי את ה80 מלמטה.

• תגובות 38
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דבר ראשון אם תעשה ראיון לחברת הייטיק, הם יתעניינו בציונים שקיבלת בכל קורס, ואפילו יהיו להם דרישות לקורסים מסוימים לעבודות מסוימות.

והם יתנו לך לפתור תרגיל שקשור לחומר, ואיזו חידה מתמטית.

מקום כמו הטכניון יוצא אותך עם יותר ידע, ידע יותר עמוק, ויותר כלים להמשך.

למה רונלדו משחק איפה שהוא משחק ויש לו משכורת שמנה, ושחקן ליגה לאומית אצלנו איפה שהוא? כי רונלדו יותר טוב

למה אנשים יעדיפו אאודי מאשר רנו? כי אאודי יודעים לעשות את מה שהם עושים יותר טוב, ויש לזה מחיר.

אז הטכניון מוציא אותך יותר טוב במקצוע שלך. יותר ידע, הידע יותר איכותי, יותר כלים להמשך, וגם יותר נסיון בהתמודדות

ומבחינת ציוד במעבדות, למכללות יש עוד מרחק כדי שיהיו להן מעבדות כמו בטכניון

פורסם

פותח הת'רד- מה העניין איתך? יש לך משהו אישי נגד הטכניון?

פורסם

זה נורא פשוט להתמקד רק בלימודים כשאתה בטכניון, כשיחס הבחורות היפות/מכוערות הוא חד-משמעי. נסה להתרכז בלימודים כשאתה ב IDC.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון אם תעשה ראיון לחברת הייטיק, הם יתעניינו בציונים שקיבלת בכל קורס, ואפילו יהיו להם דרישות לקורסים מסוימים לעבודות מסוימות.

מקום כמו הטכניון יוצא אותך עם יותר ידע, ידע יותר עמוק, ויותר כלים להמשך.

למה רונדלנו משחק איפה שהוא משחק ויש לו משכורת שמנה, ושחקן ליגה לאומית אצלנו איפה שהוא? כי רונלדו יותר טוב

למה אנשים יעדיפו אאודי מאשר רנו? כי אאודי יודעים לעשות את מה שהם עושים יותר טוב, ויש לזה מחיר.

אז הטכניון מוציא אותך יותר טוב במקצוע שלך. יותר ידע, הידע יותר איכותי, יותר כלים להמשך, וגם יותר נסיון בהתמודדות

אין מה להשוות בין כדורגלנים אירופאיים לשחקנים בארץ כי ההתמדה והרצון של שחקן שרוצה להצליח באמת היא שונה.

אבל חומר הלימוד הוא זהה, ככה שתצטרך להביא דוגמה אחרת

אאודי לא יותר טובה מרנו, היא רק יותר יקרה ואוכלת יותר דלק, זהו.

פורסם

כל כך הרבה שטויות שאני לא יודע אם לענות

דבר ראשון יש מכללות שחזקות יותר מהאוניברסיטאות בתחומים מסויימים ומקבלים עדיפויות

דבר שני זה לא התואר אלא הרושם והבנאדם עצמו בראיון

כן, יש מכללות גרועות שיקבלו ישר איקס ויש שלא.

בנוגע לכל השאר אין לי כוח להגיב

פורסם
  • מחבר

כל כך הרבה שטויות שאני לא יודע אם לענות

דבר ראשון יש מכללות שחזקות יותר מהאוניברסיטאות בתחומים מסויימים ומקבלים עדיפויות

דבר שני זה לא התואר אלא הרושם והבנאדם עצמו בראיון

כן, יש מכללות גרועות שיקבלו ישר איקס ויש שלא.

בנוגע לכל השאר אין לי כוח להגיב

אתם רואים?[br]פורסם בתאריך: 5.08.2009 בשעה 13:30:07

שכחתי להתייחס לנקודה הזו.

אם יתעניינו בציון הקורסים, הרי שפה בוגר מכללה לוקח כי סיכמנו שהמבחנים שלו קלים יותרולכן יהיו לו ציונים גבוהים, לא?

ואני בטוח שבוגר במדעי המחשב מכל מקום שלא יהיה, מספיק אינטליגנטי כדי לפתור ''תרגיל שקשור לחומר,'' ו''חידה מתמטית'', בטח מאמנים אותו לזה במכללות.

פורסם

יופי שאתה "בטוח".

ברור שלא פתחת את השרשור כדי לקבל תשובות או חוות דעת אמיתיות, אלא רק כדי לשתף את האחרים בדעות הקדומות שיש לך, ולכן אתה מתעלם מכל התגובות שלא מסכימות עם הדעה המקובעת שהבאת מהבית.

זוהי זכותך, כמובן, אבל רוב הסיכויים שמסתתר מאחורי זה בן-אדם ממורמר שלא קיבלו אותו לטכניון (או לאוניברסיטה אחרת), ועכשיו הוא מחפש חיזוקים לאגו שלו.

ושלא תבין אותי לא נכון - אני לא למדתי בטכניון, ויש לי סלידה מהמקום במובנים מסוימים, אבל מכאן ועד לטענה שאוניברסיטאות והטכניון בפרט שוות ערך למכללות, הדרך רחוקה.

פורסם

יעדיפו בוגר טכניון עם ציון נמוך יותר, מאשר בוגר מכללה עם ציון גבוה יותר.

וזאת הנקודה, שזה לא בדיוק אותו חומר ואותו קורס. רמת החומר במכללה נמוכה יותר

פורסם
  • מחבר

יופי שאתה "בטוח".

ברור שלא פתחת את השרשור כדי לקבל תשובות או חוות דעת אמיתיות, אלא רק כדי לשתף את האחרים בדעות הקדומות שיש לך, ולכן אתה מתעלם מכל התגובות שלא מסכימות עם הדעה המקובעת שהבאת מהבית.

זוהי זכותך, כמובן, אבל רוב הסיכויים שמסתתר מאחורי זה בן-אדם ממורמר שלא קיבלו אותו לטכניון (או לאוניברסיטה אחרת), ועכשיו הוא מחפש חיזוקים לאגו שלו.

ושלא תבין אותי לא נכון - אני לא למדתי בטכניון, ויש לי סלידה מהמקום במובנים מסוימים, אבל מכאן ועד לטענה שאוניברסיטאות והטכניון בפרט שוות ערך למכללות, הדרך רחוקה.

אני מצטער, אבל לא קיבלתי שום הוכחה לכך שהטכניון טוב יותר ממכללות.

פורסם

אוקיי פשוט תראה את כל הפרסים וכל ההמצאות שיוצאות משם, למשל שנה שעברה ועדה בינלאומית שמה את הפקולטה להנדסת חשמל בטכניון במקום 14 בעולם.

פורסם

איזה סוג של הוכחה אתה מחפש בכלל?

אם זה מבחינת לימוד. בטכניון אתה יוצא עם יותר ידע, הידע יותר מעמיק, יותר כלים לעבודה, יותר יכולות וכלים ללימוד.

אם זה מבחינת עבודה. יעדיפו בוגר טכניון עם 75 מאשר בוגר מכללה עם 90, בגלל שהוא פשוט יותר טוב במה שמקצוע שלו בגלל מה שרשמתי בשורה הקודמת

פורסם
  • מחבר

אוקיי פשוט תראה את כל הפרסים וכל ההמצאות שיוצאות משם, למשל שנה שעברה ועדה בינלאומית שמה את הפקולטה להנדסת חשמל בטכניון במקום 14 בעולם.

זה כבר קשור למחקר, ואת זה עושים בתואר שני ושלישי. בוגרי תואר ראשון לא משתתפים במחקר. ובמחקר משתתפים גם בוגרי מכללות שעברו לטכניון לעשות תואר שני.

[br]פורסם בתאריך: 5.08.2009 בשעה 14:00:35

איזה סוג של הוכחה אתה מחפש בכלל?

אם זה מבחינת לימוד. בטכניון אתה יוצא עם יותר ידע, הידע יותר מעמיק, יותר כלים לעבודה, יותר יכולות וכלים ללימוד.

אם זה מבחינת עבודה. יעדיפו בוגר טכניון עם 75 מאשר בוגר מכללה עם 90, בגלל שהוא פשוט יותר טוב במה שמקצוע שלו בגלל מה שרשמתי בשורה הקודמת

אבל איך יוצאים עם אותו ידע אם חומר הלימוד הוא דומה? מה, בטכניון לומדים 6 שנים לתואר ראשון?

פורסם

הוא טרול, תפסיקו להאכיל אותו.

פורסם

ההבדל העקרי בין מכללות לאוניברסיטה הוא נושא המחקר, שלרוב אינו מתקיים במכללות.

הטכניון והאוניברסיטאות מלמדים אותך לחשוב, לא תצא משם דוקטור ל ++C או פרופסור ל NET.

אבל תצא עם מספיק כלים ויכולות למידה שיאפשרו לך להתמודד עם שפות חדשות ותחומים חדשים.

לרוב כל בוגר מכללת אנא-ג'אח או ביר זית יוצא עם יותר ידע מעשי מבוגר אוניברסיטה אך עקב צורת הלימוד השונה, הכלים החשובים באמת של יכול למידה וניתוח

בעיות חלשים אצלו משמעותית.

דרך אגב, לא כל המכללות נחשבות נחותות, המכללה האקמית תל אביב - יפו, נחשבת לטובה בתעשיה ובוגריה מתקבלים ללא כל בעיה.

שים לב כי חלק מהמכללות מעניקות BA ולא BSC

דבר נוסף, במידה וגילית שהנדסת תוכנה היא לא בשבילך ואילו הנדסה כימית כן, בטכניות תוכל להחליף מסלולים למגוון גדול יותר מאשר במכללה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים