פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים עד כמה שחיפשתי לא מצאתי נשא דומה.התקנתי XP על מחשב עם 4GB RAM. XP לא רואה 4GB אלא 3GB בלבד למרות שב BIOS ניתן לראות 4.למישהו יש הסבר?יתר מזה האם XP כן מנצל את מלוא ה 4GB?כיצד ניתן לגרום ל XP לראות את כל ה 4?
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים הכל תקין, הבעיה היא שWINDOWS 32BIT לא מסוגל למפות מעבר לכ-3GB.אם אתה רוצה לנצל את כל הזיכרון, עליך להתקין WINDOWS בגרסאת 64BIT, אך הגרסאות הנ"ל סובלות ממספר חסרונות ובעיות ביחס לגרסאות ה32BIT, ולכן נפוצות פחות בשלב זה.
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים אני לא יודע איך כבר יש לכם סבלנות לענות על זה... פשוט היית צריך לחפש בסטיקי זכרונות, זאת בערך השאלה הכי נפוצה בפורום הזה.
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים אני לא יודע איך כבר יש לכם סבלנות לענות על זה... פשוט היית צריך לחפש בסטיקי זכרונות, זאת בערך השאלה הכי נפוצה בפורום הזה.בידיוק. ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.