עבור לתוכן

מתנה\מעשה לחברה שלי עוד מעט בת 20 (כפרה עלייה)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תשמע, זה כישרון טבעי :)

אתה מת לחטוף איזה BEN ....תראה נגד מי אתה מתגרה ...

• תגובות 64
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

GSM, זה BAN :*(

פורסם

1000\1500 גמיש.

כמה זמן אתם ביחד?

כמה אתם רציניים? אתה אוהב אותה?

במידה וכל התשובות שלך חיוביות, ואתם מספיק זמן ביחד:

אני הייתי הולך על צימר, פלוס מתנות קטנות ואישיות.

תכין לה דברים שהיא אוהבת, אולי גם תבשל לה שם.

פורסם

GSM, זה BAN :*(

וכמו שאמרת, אני לא רוצה לחטוף בן :)

פורסם
  • מחבר

אין ממש לדעת מה היה בנינו בעתיד.

בכל אופן בחרתי בצניחה.

שזה קצת יקר...אבל לפי מה שהבנתי זה משהו אחר מכל דבר.

פורסם

בחירה טובה!

חוויה חזקה מאד מניסיון אישי (רק צניחות אוטומטיות,אז חופשית בטח הרבה יותר ..).

מציע לך לאמר לה מראש לאן נוסעים אם היא לא כ"כ אוהבת הפתעות.

יש מספיק ריגושים בצניחה עצמה ולא צריך גם את גורם ההפתעה.

פורסם

בכל אופן בחרתי בצניחה.

שזה קצת יקר...אבל לפי מה שהבנתי זה משהו אחר מכל דבר.

זה מה שרציתי לעשות לחברה שלי ליום הולדת ( היא אמרה לי לפני הרבה זמן שזה משהו שהיא רוצה לעשות ) אבל אחרי שדיברתי איתה שוב על זה -סתם זרקתי את זה, היא אמרה שהיא לא חושבת שהיא תעשה את זה וזה מפחיד בענייה אז אתה לוקח פה סיכון אם אתה עושה לה צניחה בהפתעה

תנסה לברר אם היא תהיה מוכנה לעשות אתזה

פורסם

:s05:

פורסם
  • מחבר

...אני אמרתי לה ...פחדתי...להפתיע אותה.בזה..אבל עם היא תגיד להורים שלה...הסיכוי שנלך הוא אפסי...הם לא אוהבים אותי במיוחד

פורסם

תכלס, בתור אבא הייתי מעדיף שאת הבת שלי יזרוק מהמטוס מישהו שאני מחבב. יחי ההבדל הקטן

פורסם
:lol: :lol: :lol:
פורסם

אחי אל תקשיב פה לאנשים בחיים לא הייתה להם חברה.

תקח אותה לשייט של שעתיים ביאכטה ( עולה 800 שקל )

מקשטים לך את היאכטה בבלונים, ארוחה קלה יש אפשרות לשדרג את זה לשייט - ספא (לא אצל כל החברות) שאחרי או לפני(עפי החלטתך) השייט לוקחים אותכם לספא לשעה שלמה.

יש אפשרות לשדרג את הארוחות וכו'

בנוסף יש ביאכטה טלוויזיה שאתה יכול להקרין לה משהו שעשית עבורה, ערכת לה במחשב כמו ברכה מכל החברים בווידאו - אפשר לעשות את זה.

תוודא גם שיש אפשרות לרדת למים ויש אבוב ו"תקפיץ" את הבגד ים שלה מהארון ושלא תדע לאן אתם נוסעים.

אני חייב להגיד שזה הדבר הכי מטומטם ששמעתי...

היא רק חברה, שלו יש סיכוי שהיא חושבת לזרוק. אותו אפילו ולהשקיע בחברה 800 שקל :kopfpatsch: (אתה משוגע).

הוא אפילו העלה את האפשרות לזרוק אותה, ואתה מציע לבזבז 800 שקל מאוד חכם...

אם אתה באמת רוצה לזרוק אתה זרוק אותה, אבל תזהר שזה לא יצא ביומולדת שלה (לא ממש נחמד).

פשוט זרום עם זה אתה לא צריך להלחץ מהיומולדת של חברה שלך, היא סה"כ חברה היא לא מישהו מיוחד שצריך לתת לו יחס מיוחד.

אני גם לא בטוח שהיא תרגיש בנוח עם זה שהוצאת עליה כ"כ הרבה כסף.

פורסם

אל תשכח לקנות לה פרחים או פרח כשאתה בא לאסוף אותה לא משנה הגודל כי עדיף לא להסחב איתם.

אתמול רציתי לקנות לאשתי מתנה כי יש איזה חג אהבה או משהו היום. חשבתי אולי עט שמתחבר למחשב כי היא ראתה ואמרה שהיא רוצה את זה. הלכתי לבאג לקחתי קטלוג ולא מצאתי משהו מתאים. אז נזכרתי שהיא כל הזמן מתלוננת על הרדיו שיש במטבח. אז הלכתי לשקם אלקטריק בקניון ובדקתי מה היה להם הכל זה מערכות או מיני מערכות במחיר של 300+ שקל שנראה לי קצת יקר בשביל רדיו למטבח. אז הלכתי לשופרסל כי לפעמים יש להם מכשירי חשמל זולים והייתי צריך לקנות כמה דברים. ראיתי שם משהו לא יקר ודי סביר מבחינת ביצועים באיזה 220 שקל אבל הקופסא נראתה כאילו מישהו שיחק איתה מסירות והיא נפלה על הרצפה. בסוף הלכתי למחלקת משקאות קלים וקניתי לה נביאות בטעם אשכולית עדינה (משהו חדש והם לא משלמים לי) שהיא אוהבת והלכתי הביתה. ואת כל זה עשיתי עם הבת שלי בת השנה וחצי על הידיים ( 11.5 קג 86 ס"מ ממש חמודה אבל מעדיפה להיות על הידיים)

הגעתי הביתה , השכבתי את הילדה לשון (מקלחת, בקבוק וכו) וכשאשתי חזרה הביתה הראתי לה את המתנה שקניתי לה והיא היתה מרוצה. אמרתי לה שניסיתי למצוא את הדברים האחרים אבל לא מצאתי משהו מתאים וחבל לקנות סתם.

לא לבזבז אלפי שקלים זה הכל הכוונה . אבל מה אתה צריך להכיר אותה מספיק טוב כדי לדעת מה היא אוהבת או רוצה.

או שפשוט אתה קמצן אש ומסכנה אישתך... :lol:

פורסם
  • מחבר

יש חיכוכים בנינו.

אבל זה משהו שרציתי לעשות...ולעשות את זה איתה (ללא קשר לעתיד הקשר שלנו)

ואני חושב שאני יכול להרשות לעצמי את זה ...כי גם לי יש יום הולדת...2 אחרי...

פורסם

יש ביס פלאנט בחיפה וגם נראה לי שבסינימה סיטי הקרנות פרטיות כאלה שיש לך מזנון חופשי וכורסאות נוחות ומגניבות באולם יחסית קטן, זה אמנם לא מפתיע כמו צניחה ממטוס או שייט ביכטה אבל זה יוצא משהו כמו 200 וזה ממש מגניב וגם אתה יכול אחרי זה להזמין מקום למסעדה נחמדה או ללכת לפאב (להזמין חברות שלה לפאב זה גם רעיון) או גם וגם , היא תהיה מאושרת, והסכום לא יעלה על 700 לשניכם וגם היא בטוח לא תשכח את הערב ויהיה לה ממש כיף שכל הערב סובב סביבה.

אל תשכח שהיא חברה שלך, לא אשתך וגם זו לא בדיוק יום הולדת ארבעים שלה שצריך לעשות משהו מטורף, תעשה משהו כיפי ואינטימי (או פחות אינטימי, לשיקולך...) וסביר. מקווה שעזרתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים