עבור לתוכן

מתנה\מעשה לחברה שלי עוד מעט בת 20 (כפרה עלייה)

Featured Replies

פורסם

אני לא מציע לך צניחה..אמא שלי הפתיעה אותי ליום הולדת עם צניחה חופשית של 1500 שקל ולא קפצתי מהמטוס , אני לא יודע כמה אמיצה החברה שלך אבל לי יש פחד גבהים והייתי מספיק אמיץ לשרת בגבעתי אבל לא לקפוץ מהמטוס הזה

איזו פדיחה. ;D

• תגובות 64
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי חברה...אוטוטו בת 20

מה אתם מצעים לעשות?

יש מספר דברים שניתן לעשות...

1) צניחה...(איפה זה ממש יקר...)

2) מסעדה(נדוש)

3)לקנות לה אופניים

4) לזרוק אותה ולחסוך את הכסף

5)לעשות לה משהו מיוחד...(מה\איך\למה)

אם היא חברה שלך תגביל מאוד את עצמך עם הכסף, לא צריך לרושש את עצמך בגלל שבאותו יום היא נולדה לפני 20 שנה... היא עדיין לא נשואה לך והיא יכולה לעזוב אותך בקלות כמו שאתה יכול... תזמין אותה למסעדה, לא יותר, או אפילו מתנה צנועה.

פורסם

תעשה לה "סופרמן"

או "השור המשתולל"

פורסם

תביא לה שובר לניתוח פלסטי להגדלת החזה חינם.

אם היא תעשה - הרווחת

ואם היא תזרוק אותך - לא הוצאת כלום (תוודא שאפשר להחזיר השובר בלי קנס).

פורסם

אחי אל תקשיב פה לאנשים בחיים לא הייתה להם חברה.

תקח אותה לשייט של שעתיים ביאכטה ( עולה 800 שקל )

מקשטים לך את היאכטה בבלונים, ארוחה קלה יש אפשרות לשדרג את זה לשייט - ספא (לא אצל כל החברות) שאחרי או לפני(עפי החלטתך) השייט לוקחים אותכם לספא לשעה שלמה.

יש אפשרות לשדרג את הארוחות וכו'

בנוסף יש ביאכטה טלוויזיה שאתה יכול להקרין לה משהו שעשית עבורה, ערכת לה במחשב כמו ברכה מכל החברים בווידאו - אפשר לעשות את זה.

תוודא גם שיש אפשרות לרדת למים ויש אבוב ו"תקפיץ" את הבגד ים שלה מהארון ושלא תדע לאן אתם נוסעים.

פורסם

תעשה לה "סופרמן"

או "השור המשתולל"

אם כבר הוא רוצה להפתיע אותה, שיעשה את האחד והיחיד - "הודיני".

פורסם

תכף אני אעשה לכם את "שלום עליכם".

פורסם

אחי אל תקשיב פה לאנשים בחיים לא הייתה להם חברה.

תקח אותה לשייט של שעתיים ביאכטה ( עולה 800 שקל )

מקשטים לך את היאכטה בבלונים, ארוחה קלה יש אפשרות לשדרג את זה לשייט - ספא (לא אצל כל החברות) שאחרי או לפני(עפי החלטתך) השייט לוקחים אותכם לספא לשעה שלמה.

יש אפשרות לשדרג את הארוחות וכו'

בנוסף יש ביאכטה טלוויזיה שאתה יכול להקרין לה משהו שעשית עבורה, ערכת לה במחשב כמו ברכה מכל החברים בווידאו - אפשר לעשות את זה.

תוודא גם שיש אפשרות לרדת למים ויש אבוב ו"תקפיץ" את הבגד ים שלה מהארון ושלא תדע לאן אתם נוסעים.

ההצעה הכי רצינית שהיתה כאן בינתיים.

אני מורשם.

השאלה אם אתה מסוגל להוציא סכומים כאלה של כסף, ואם אתה בכלל מעוניין.

ואלכס, DONT BE HATING

סתם משתעשעים.

פורסם
  • מחבר

כל המטרה לראות הם היה רעיונות נפלאים

לא טרול ולא אחר.

חבל שאתם מורדים גם את האשכול הפשוט התמים הזה לרמה נמוכה.

בקשר ליאכטה אני יבדוק את זה

פורסם

מחזק^^

פורסם

ההצעה הכי רצינית שהיתה כאן בינתיים.

אני מורשם.

השאלה אם אתה מסוגל להוציא סכומים כאלה של כסף, ואם אתה בכלל מעוניין.

ואלכס, DONT BE HATING

סתם משתעשעים.

אין משתעשעים בלי קשר לנושא. רוצה משתעשע? הולך סופרלנד, הולך דיסנילנד ולא בא בHWzone יותר בחיים שלך.

GSM, זה יפתור לך את כל התהיות בקשר למתנה מקורית:

http://www.crazyshop.co.il

פורסם

אז אתה בעצם אומר שאין מקום לסרקזם בפורום?

פורסם

תכתוב כמה כסף אתה מוכן להשקיע.

אלכס-נדר [תמונה בצד] מפקד ברית המועצות הייתי נותן לך ;) .

פורסם

אל תשכח לקנות לה פרחים או פרח כשאתה בא לאסוף אותה לא משנה הגודל כי עדיף לא להסחב איתם.

אתמול רציתי לקנות לאשתי מתנה כי יש איזה חג אהבה או משהו היום. חשבתי אולי עט שמתחבר למחשב כי היא ראתה ואמרה שהיא רוצה את זה. הלכתי לבאג לקחתי קטלוג ולא מצאתי משהו מתאים. אז נזכרתי שהיא כל הזמן מתלוננת על הרדיו שיש במטבח. אז הלכתי לשקם אלקטריק בקניון ובדקתי מה היה להם הכל זה מערכות או מיני מערכות במחיר של 300+ שקל שנראה לי קצת יקר בשביל רדיו למטבח. אז הלכתי לשופרסל כי לפעמים יש להם מכשירי חשמל זולים והייתי צריך לקנות כמה דברים. ראיתי שם משהו לא יקר ודי סביר מבחינת ביצועים באיזה 220 שקל אבל הקופסא נראתה כאילו מישהו שיחק איתה מסירות והיא נפלה על הרצפה. בסוף הלכתי למחלקת משקאות קלים וקניתי לה נביאות בטעם אשכולית עדינה (משהו חדש והם לא משלמים לי) שהיא אוהבת והלכתי הביתה. ואת כל זה עשיתי עם הבת שלי בת השנה וחצי על הידיים ( 11.5 קג 86 ס"מ ממש חמודה אבל מעדיפה להיות על הידיים)

הגעתי הביתה , השכבתי את הילדה לשון (מקלחת, בקבוק וכו) וכשאשתי חזרה הביתה הראתי לה את המתנה שקניתי לה והיא היתה מרוצה. אמרתי לה שניסיתי למצוא את הדברים האחרים אבל לא מצאתי משהו מתאים וחבל לקנות סתם.

לא לבזבז אלפי שקלים זה הכל הכוונה . אבל מה אתה צריך להכיר אותה מספיק טוב כדי לדעת מה היא אוהבת או רוצה.

פורסם

^^

בלתי ייאמן,

כתבת כאן 11 שורות חסרות תכלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים