פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים שלום לכולם. אחרי הרבה זמן שלא עשיתי ללפטופ שלי ריסטרט עשיתי לו היום אבל אז נהייתה בעיה. הוא כותב לי שקובץ Royal.sys מקולקל. עשיתי start in last known configuration לא עבד. ניסיתי סייפ מוד, לא הלך. הכנסתי את הדיסק של ויסטה, ואי אפשר לתקן את הקובץ הזה. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו כמו המקרה שלי.. היה לי גם לינוקס במחצית הדיסק אבל מסתבר שגם הוא התקלקל ואין לי מושג בלינוקס כל כך כדי לתקן הוא רוצה שאני אעשה FSCK או משהו כזה. אני אשמח אם מישהו יציע לי פתרון. תודה רבה.
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים איך לא מצאת כלום בגוגל אם יש לך 276,000 תוצאות בחיפוש של הערך "Royal.sys"? תבדוק את מה שכתוב פה שזאת התוצאה הראשונה של החיפוש אגב...
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים מחבר חיפשתי כבר ומצאתי את זה אבל זה לא המקרה שלי, אני לא מצליח להיכנס לסייפ מוד וגם לא למערכת הפעלה השניה..
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים אם אתה לא מצליח להיכנס דרך safe mode כדי למחוק אותו תעשה את זה מהקונסולה של ה rapair או live cd כלשהו.
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים מחבר לא משנה הסתדרתי, התקנתי מחדש את המערכת הפעלה על מחיצה אחרת ומחקתי את הקובץ הבעייתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.