פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים אני מחפש תוכנה שאני יוכל לשלוט איתה על הווליום של כל חלון בנפרד כמו בויסטה ו-7 (יש לי xp) רונן
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים מחבר לא נראה לי שתמצא כזאת זה ייחודי לויסטה אני חושב...תריץ חיפוש בגוגל...חיפשתי בגוגל ולא מצאתיתפסיק להשתמש במע' הפעלה מיושנת?ויסטה איטית (לפחות למחשב שלי)וגם יש בה בעיות שאין ב-xp
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים יש לי מחשב ישן והתקנתי 7, הוא רץ אחלה בינתיים.אבל למה אתה מתכוון? לי יש בכלל בעיות ואני לא מצליח להפעיל תסראונד
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים מחבר יש לי מחשב ישן והתקנתי 7, הוא רץ אחלה בינתיים.אבל למה אתה מתכוון? לי יש בכלל בעיות ואני לא מצליח להפעיל תסראונדאז הוא רץ אחלה או שאתה לא יכול להפעיל את הסאונדואם אתה לא יכול להפעיל את הסאונד תכתוב בנושא חדש וינסו לעזור לךמישהו מכיר את התוכנה שאני מחפש?
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים מחבר לא חייב תוכנה...אתה יכול להנמיך את הווליום דרך משחקים דרך נגנים וזהו..יש תוכנות שאין בהם אפשרות של סאונד
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים אז תעדכן לויסטה...זאת האפשרות היחידה, אם אתה לא מוצא תוכנה.אבל עדיף להשאר עם xp עד שווינדוס 7 תצא בגירסא רשמית.
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מחבר אז תעדכן לויסטה...זאת האפשרות היחידה, אם אתה לא מוצא תוכנה.אבל עדיף להשאר עם xp עד שווינדוס 7 תצא בגירסא רשמית.זהו זה הפיתרון היחיד?אין איזה תוכנה צד שלישי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.