עבור לתוכן

ייבוא 2 מחשבים מחול

Featured Replies

פורסם

כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה להביא איתי 2 מחשבים מחול, כאשר אחד מהם פתוח ונמצא בשימוש ויעלה איתי על המטוס. השני סגור וארוז במזוודה. האם זה אפשרי? האם אני צריך לשלם מעמ על שניהם? אחד מהם? או שאפשר להמנע מזה לגמרי... יש למישהו ניסיון?

פורסם

עדיף שאת השני תוציא מנניילונים ומהקופסא (אם אפשר לארגן קופסא חלופית) ותפתח אותו (או שתוציא את הסוללה ותשים את זה בתיק אחר, ככה שזה בכלל יראה משומש [נניח, אם יתפסו, תגיד שהיא אבדה]). בכל אופן, פשוט תתנהג רגיל ותעבור במסלול הירוק. הסיכוי שיתפסו אותך הוא נמוך בטירוף ואם כבר תפסו אז הנ"ל יעשה עבודה לא רעה.

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שאני רוצה למכור אותו אז אני מעדיף שהוא יהיה ארוז באריזה מקורית. אמרת גם שהסיכוי שיתפסו אותי נמוך מאוד. אשמח לדעת על מה ההנחה שלך מבוססת

פורסם

שהם לא סתם אומרים "אתה, בוא הנה". אני טסתי ואבא שלי טס עשרות פעמים וכל פעם הבאנו כל מני דברים, עברנו במסלול הירוק ואף אחד לא הסתכל עלינו. כל עוד לא יהיו לך 3 מזוודות, כשאתה אדם אחד או מזוודה אחת גדולה ומליון תיקים או שסתם תראה לחוץ, הם לא יעשו כלום

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שאתה צודק... תודה רבה על העזרה! אם יש למישהו עוד מה להגיד/ניסיון עם המסלול הירוק יותר ממוזמן.

פורסם

ייבאתי אייפון ומחשב נייד מאיטליה לפני כחודש .... כל עוד לא יהיו לך 3 מזוודות לבן אדם אחד ולא תראה לחוץ בטירוף אפחד לא יסתכל עלייך , אתה יכול להשאיר את זה באריזה המקורית

פורסם

תמיד יש את הסיכוי שיעצרו אותך לבדיקה, תלוי על מי נפלת ואיך עבר עליו היום, יש כאלו שחוזרים עם כמה מזוודות ואפילו קופסאות שרואים את התמונה של המוצר (קרטון מקורי) על עגלת המזוודות ולא עוצרים אותם, לעומת זאת הם יכולים לעצור מישהו שיש לו רק תיק גב....

אתה יכול להוציא אותו מהקופסא לשטח אותה ולשים אותה בדפנות של המזוודה, או לשלוח אותה בדואר.

פורסם
  • מחבר

לשלוח בדואר? הבנתי שככה בטוח יתפסו אותו במכס. כל הקטע שאני מגיע בעצמי לארץ ויכול לקחת איתי דברים

פורסם

הוא התכוון לשלוח רק את הקופסא בדואר, שזה רעיון די חכם

פורסם
  • מחבר

אבל שוב, פתחתי את הקופסא ומזה אני רוצה להמנע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים