עבור לתוכן

התייעצות בנוגע לכרטיסי מסך פאסיביים

Featured Replies

פורסם

בימים אלו אני מרכיב מחשב חדש שיעודו המרכזי הוא ניגון של תכני מולטימדיה (כולל FHD) וכן מעט מאוד גיימינג.

חשוב לי מאוד נושא השקט ולכן כל הכרטיסים הרלוונטיים הם בעלי קירור פאסיבי.

הכרטיסים העומדים על הפרק הם:

Gigabyte ATI Radeon HD4550 Silent 512MB DDR3 PCIe

₪270

Sapphire ATI Radeon HD4550 Silent 512MB DDR3 PCIe

₪236

Sapphire ATI Radeon HD4650 Silent 1024MB DDR2 PCIe

₪347

PowerColor ATI Radeon HD4650 Silent 512MB DDR2 PCIe

₪268

Connect3D ATI Radeon HD4550 Silent 512MB DDR2 PCIe

₪221

מהו הכרטיס המומלץ ביותר מבניהם? האם קיים הבדל מהותי בין כרטיסי HD4550 לבין HD4650? ישנם הבדלי ביצועים בין כרטיסים בעלי זכרון DDR2 לבין כרטיסים בעלי זיכרון DDR3? והאם ג'יגה זיכרון הוא רק טריק שיווקי או שבאת ישנו הבדל בין כרטיס כזה לכרטיס בעל 512 מגה?

תודה מראש (:

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם
מהו הכרטיס המומלץ ביותר מבניהם?

למחשב מולטימדיה גם hd4550 יספיק אך למשחקים עדיף HD4650

האם קיים הבדל מהותי בין כרטיסי HD4550 לבין HD4650?

כןת רלוונטי למשחקים

ישנם הבדלי ביצועים בין כרטיסים בעלי זכרון DDR2 לבין כרטיסים בעלי זיכרון DDR3?

כן, רלוונטי רק לסדרת HD4600 ומעלה ולמשחקים

והאם ג'יגה זיכרון הוא רק טריק שיווקי או שבאת ישנו הבדל בין כרטיס כזה לכרטיס בעל 512 מגה?

טריק שיווקי, בכרטיסים שהבאת לא יהיה שום הבדל בין 512MB של זיכרון לבין 1024MB של זיכרון

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה (:

אם ארני מבין נכון את מה שאתה אומר, במידה ואני רוצה גם לשחק מעט, כדאי לי ללכת על כרטיס מבוסס HD4650?

הכרטיס של Sapphire יקר ללא הצדקה (מלבד הזיכרון המוגדל והמיותר), ולכן הבחירה הטובה ביותר היא הכרטיס של PowerColor, אמת?

פורסם
אם ארני מבין נכון את מה שאתה אומר, במידה ואני רוצה גם לשחק מעט, כדאי לי ללכת על כרטיס מבוסס HD4650?

נכון, הכרטיס יאפשר לך להריץ משחקים על הגדרות נמוכות

הכרטיס של Sapphire יקר ללא הצדקה (מלבד הזיכרון המוגדל והמיותר), ולכן הבחירה הטובה ביותר היא הכרטיס של PowerColor, אמת?

:xyxthumbs:

פורסם

אני חושב שעדיף לך לחפש כרטיס עם חיבור HDMI אמיתי, ולא כזה שצריך מתאם מ-DVI.

זה יחסוך לך הרבה כאב ראש אם אתה רוצה שהכרטיס יעביר גם קול. (אם בטעות אתה לא מקבל מתאם מקורי עם הכרטיס)

פורסם

זה יחסוך לך הרבה כאב ראש אם אתה רוצה שהכרטיס יעביר גם קול. (אם בטעות אתה לא מקבל מתאם מקורי עם הכרטיס)

ע''ע:

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=642

פורסם
  • מחבר

dj-ElectriC, הכל סבבה עם הכרטיס שהבאת כאן, חוץ מהעובדה הקטנה שמולבש עליו מאוורר. אני מאוד מתאמץ למצוא את הרכיב הכי שקט שיש בכל קטגוריה, ככה שכרטיס כזה לא מאוד מתאים לי.

לכרטיס של Gigabyte כן יש יציאת HDMI מובנת (ראה כאן: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2925)

הוא בחירה נבונה יותר בהתחשב בעובדה שמשחקים זה שימוש משני שלי, הרבה פחות משמעותי מסרטים לצורך הענייין?

דרך אגב, ראיתי שהזיכרון שלו הוא בממשק 64 ביט לעומת הכרטיס של PowerColor ששם זה 128. מה זה אומר בפועל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים