עבור לתוכן

איך עלי להיפטר מהלאגים? *דרוש מומחה*

Featured Replies

פורסם

כן.

גם אני תקוע עם 012 לאגים, 5 מגה על 4 מחשבים (ובדר"כ רק שלי ושל אח שלי הגדול פועלים). *תשתית של הוט

כשרק הצטרפנו, היינו על 2.5 מגה, הכל עבד אחלה, שיחקתי:

archlord online, hero online, knight online, mu online, counter strike, warrock, אפילו שרדתי את הלאגים העצומים של silkroad online. ועוד מלא...

עם הזמן הלאגים התחזקו והתחזקו. אט אט פחתה כמות המשחקים שיכולתי לשחק בהם, ולבסוף- נשאר לי רק guild wars.

לאחר שיכנועים של אמא שלי שידרגנו ל5 מגה. השינוי במהירות הגלישה באתרים הישראלים היה נחמד, אך באתרים מחול לא, והפינג במשחקי רשת לא זז אפילו בקצת.

זה לא וירוס (כי פרמטתי את המחשב)

זה לא הראוטר (כי קנינו חדש)

זה לא המודם (גם חדש)

זה לא משהו במחשב (כי זה בכל המחשבים בבית)

זה לא תוכנות שעובדות בזמן המשחק (אני לא מוריד טורנטים... נראה לכם שאפשר עם אינטרנט כזה?)

זה לא הפיירוול (בדקתי בהגדרות)

זה לא האנטי וירוס (החלפתי כבר מליונים)

נמאס לי כבר. אחרי חודשים של חיפושים של איך לסדר את האינטרנט, ניתקלתי בשיטה של הורדת AOL (שזה לא היה מוכן להתקין לי משום מה, כנראה זיהה שאני לא מארה"ב. היה לי את error מספר 104), ולאחר מכן בתוכנה Hotspot Shield.

Hotspot Shield אמנם התחברה וקיבלתי את ה IP החדש, אך לא הייתה גלישה.

אני מיואש. אנא אל תגידו לי לעבור לבזק או כאלה דברים, אני יודע שהם יותר טובים אבל זה לא תלוי בי.

האם יש לכם פיתרון לאחת מהתוכנות, או פיתרון אחר ללאגים הנוראיים האלה?

נ.ב: מעדיף לשמוע פתרון ממי שיודע, ולא עצות מהמנחשים, תודה

עריכה: התשלום לשידרוג לחבילת גיימר מגוחך ברמות

פורסם

מכיר את זה היטב

זה מאוד פשוט, יש לך 2 אופציות:

1. לשדרג לגיימר בתוספת תשלום(אם אני לא טועה תוספת של עוד 20 ש"ח ב- 012)

2. לעבור לספקית אחרת

אני יכול להגיד לך שהתנתקתי מ- 012 לפני שבוע ולא מתחרט על כך

פורסם

תעבור ספק!

החברה דופקת את כל התחבורה שלה בערבים

ובסופי שבוע אין בכלל אפשרות לשחק ONLINE!

תעבור. פתרון הכי קל. ואין שוני בין 2.5 ו-5. אתה לא הרווחת כלום מזה..

פורסם

זה מאוד פשוט, יש לך 2 אופציות:

1. לשדרג לגיימר בתוספת תשלום(אם אני לא טועה תוספת של עוד 20 ש"ח ב- 012)

2. לעבור לספקית אחרת

:xyxthumbs: נכון או חשבון גיימר או ספקית טובה. רק שני חברות נותנות חשבון גיימר והן 012 ו014

אני קצת אפרט. אני בחשבון גיימר ב014 מאז שהוא קיים ואני מרוצה. אני לא אומר שלא היו להם תקלות אבל ממש נדיר והדרישה שלי קצת מוגזמת (פינג מתחת ל280 לקליפורניה בארה"ב או כמה שיותר נמוך) . מה שהכותב מרגיש זה את העומס על הספק שירות ובגלל שיש בארץ הרבה מורידי קבצים כבדים מרגישים את זה טוב מאוד.

אני יכול גם להמליץ על החשבון הרגיל של 014 כי להורים של אשתי יש ולפעמים אני מסוגל לשחק משם למרות שזה לא חשבון גיימר. אני לרוב מקבל פינג של 220-260 עם גיימר ומתי שאני בלי גיימר זה עולה באיזה 20-40 מילי שניות שזה מתחיל להיות גבולי .אחת הסיבות שאני חושב ש014 הם עם הרשת הכי יציבה היא בגלל הגודל שלהם והוותק שלהם ואני די בטוח שיש להם את הרוחב פס לחו"ל הכי רחב בארץ.

אני לא יודע איזה ספק שירות יש לבן דוד שלי אבל אצלו הפינג לקליפורניה בסביבות ה320 ואי אפשר לשחק infantry online אם יש לך יותר מ290 .

פורסם

ל- 013 נטוויז'ן גם יש גיימר

http://www.thecom.co.il/article.php?id=6007

חוץ מאורנג' ואקספון לכולם יש חבילות גיימר

דרך אגב זה הפינג שלי לניו יורק עם אקספון:

533812633.png

ללוס אנג'לס הפינג הוא 265 P=

פורסם

למה אתה בכלל מדברים על בזק וכאלו?... תלכו לאקספון! יותר זול ויותר טוב. כמובן לא להתחייב אף פעם(!) ככה יש לכם קלף מיקוח אם אתה לא מרוצים וגם אם זה לא עוזר, אתם יכולים לעזוב ברגע ולעבור לספקית אחרת.

פותח הת'רד, תנסה חשבון ניסיון באקספון.

פורסם

ל- 013 נטוויז'ן גם יש גיימר

http://www.thecom.co.il/article.php?id=6007

חוץ מאורנג' ואקספון לכולם יש חבילות גיימר

וואלה צודק אני לא ידעתי של012 יש גיימר 013 התחילו עם זה אחרי בזק התבלבתי במספרים.

דרך אגב זה הפינג שלי לניו יורק עם אקספון:<176 ms >

ללוס אנג'לס הפינג הוא 265 P=

תודה על הנתונים בשבילי הxphone האילו לא מתאימים 265 זה קצת גבוהה מדי אבל אני אבדוק בבית אם זה אותו דבר. אני חייב חשבון עם QOS כי אני מאמין שבארץ כל רוחב פס שמוסיפים אפשר למלא וכל ספקית חדשה תהפוך לספקית ישנה במהרה ואנחנו נקבל בסוף את אותו הזבל מכולם.

במקרה הזה עדיף ללכת על כזאת עם הנתונים הסטיסטים הכי טובים.

יכול להיות שבלי התחיבות xphone היא אופציה טובה כי ברגע שיש בעיות אתה בורח מהם וחשבון אינטרנט חדש אפשר לעשות תוך 10 דקות בטלפון. לבטל עושים בפקס ותוך 5 ימים הם חייבים לבטל. אין סיבה להתקשר אלא אם כן אתה רוצה לוודא שהפקס הגיע או שאתה אוהב לדבר עם מחלקת שימור לקוחות.

פורסם

533978532.png

::)

פורסם
  • מחבר

תודה על כל התגובות!

מה יש לכם להגיד על אורנג' ואקספון בנושא?

כדאי?

(אפשר לקבל מהירות יותר טובה במשחקי רשת באותו המחיר או פחות מ012?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים