עבור לתוכן

מפרט ב-2500-3000 למשחקים וOC

Featured Replies

פורסם

מחפש מחשב למשחקים כבדים {מה אפשר להגדיר כ-"כבד" חוץ מקרייסיס אולי?} בתקציב הנ"ל לא משנה AMD INTEL לא יודע אם יצא הWINDOWS 7 אם כן ואם זה יעזור במשו אז.. אני אשים אותו..

צריך מפרט מלא {ללא מסך יש לי 24" של סמסונג } עם יהיה אפשר לדחוס גם שיהיה שקט בצורה סבילה זה יהיה סבבה..

לא אכפת לי גם לבנות אותו לבד

עדיף מחנות בראשון דוגמת SKYPC או TMS&FOXPC

תודה רבה

פורסם

בתקציב הזה לגיימינג למסך 24 זה הכי הגיוני שאפשר להוציא

התפשרות טיפה במעבד ובמארז לטובת כרטיס מסך

5.Tms&Fox X63 HD4850

מעבד

INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX ¤466

קירור למעבד

Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤116

לוח אם

Gigabyte GA-EP43-DS3 ¤442

זיכרון

DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 2GBX2 CL5 Adata/Gskill/Geil ¤275

כרטיס מסך

Gainward nVidia GeForce GTX260 Golden Sample 896MB 216SP PCie ¤975

דיסק קשיח

Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤242

כונן אופטי

צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤138

ספק כוח

Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348

מארז

Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP ¤165

הרכבה

הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ + המהרת מעבד ¤75

סה"כ מחיר למערכת:¤3079

המפרט הורכב באתר:

TMS&FOX We Build It, You Play It

פורסם

מפרט מעולה ובאמת המקסימאלי שניתן לדחוס בתקציב הזה.

מה שכן, אני ממליץ בחום להוסיף עוד מאוורר אחד לפחות, שכן הולך להתבצע אוברקלוק והדגם הספציפי הזה כולל קירור טוב אבל לא מוציא את החום אל מחוץ המארז כמו קירור סטוק, לכן כדי שהמערכת שלך לא תתחמם יתר על המידה כדאי מאוד להוסיף עוד מאוורר כגון זה-

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2563 סה"כ תהיה חריגה של כ110 שקלים בערך.

פורסם
  • מחבר

יהיה אפשר לדחוף מארז אחר בתקציב? כי זה המארז שיש לי במחשב {ראו מפרט} ואני לא ממש אוהב אותו כי הוא די מרעיש {אומנם יש לי את הכרטיס מסך הזה גם אולי ממנו הרעש} זה בשבילי

אני מחפש מפרט למחשב שיעבוד עם CUDA ושיהיה לאפליקציות ותוכנות יותר מאשר למשחקים {חוץ מסוליטר..} תודה רבה

פורסם
יהיה אפשר לדחוף מארז אחר בתקציב? כי זה המארז שיש לי במחשב {ראו מפרט} ואני לא ממש אוהב אותו כי הוא די מרעיש {אומנם יש לי את הכרטיס מסך הזה גם אולי ממנו הרעש} זה בשבילי

אתה בטוח שהמאוורר על המארז מרעיש ולא החלקים המכניים שבתוכו (הארדיסק/מאוורר של המעבד או כרטיס המסך/ספק וכדומה)?

בכל מקרה, יש לך כמה אופציות למארזים- מבחינת איכותי, זרימת אויר ורעש הם די זהים.

ב190 שקלים יש לך את NZXT אפולו ואלפה.

ב160 שקלים יש לך את ריידמקס אפקס.

אם אתה רוצה מארז איכותי יותר, יש לך בסביבות ה300 שקלים את אנטק 300 (יש גם את קולרמסטר סילאו ו590 אבל הם יקרים יותר).

אני מחפש מפרט למחשב שיעבוד עם CUDA ושיהיה לאפליקציות ותוכנות יותר מאשר למשחקים {חוץ מסוליטר..} תודה רבה

בשביל CUDA גם 9600GT יספיק, תחליט כי בכותרת רשמת שהמחשב למשחקים כבדים.

כרטיס המסך הזה שקט יחסית. ניתן להחליפו באחד עם קירור סטוק שמוציא את האויר החם אל מחוץ למארז, אבל במשחקים הייתי ממליץ להגדיר את המאוורר על מהירות גבוהה יותר כדי שלא יתחמם מאוד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה עזרתם מאד..

אעדכן עם יהיה עוד שאלות....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים