עבור לתוכן

בעיה אחרי שידרוג של פלאפון ...

Featured Replies

פורסם

שלום ..

"בשעה טובה" הלכתי לנקודת שירות של אורנג' כשברצוני לשדרג את הפלאפון שלי , עכשיו לא ידעתי שאם משדרגים עדיין ממשיכים לשלם על הפלאפון הישן והנציג בכלל לא אמר לי שום דבר על זה ולא אמר לי שאני אמשיך לשלם על הישן . עכשיו הגיעה חשבונית וראיתי שאני משלם על שני מכשירים !!!! .. מה דעתכם יש טעם לפנות לעורך דין???

פורסם

בקניה החלטת לפרוס את זה להמון תשלומים אז מן הסתם אתה עדיין משלם לאשראי מה שאתה חייב להם.

מבחינת פלאפון המכשיר שולם באותו רגע, חברת האשראי היא זאת שפרסה לך את מחיר המכשיר ולהם אתה ממשיך לשלם.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לזה , הוא לא אמר לי שאני ממשיך לשלם על המכשיר הקודם אם הוא היה אומר לי אני לא היתיי משדרג בכלל הוא היה חייב לומר לי את זה . והמכשיר הקודם היה החזר מעל 100 .

פורסם

באיזו חשבונית ראיתה את זה ?

של אורנג או של חברת האשראי ?

כששדרגת החזרת להם את המכשיר ?

פורסם
  • מחבר

אני רואה את זה בחשבונית של אורנג לא בחשבונית של האשראי , ולא החזרתי להם את המכשיר כי גם אם היתיי מחזיר להם זה לא היה משנה כלום והם היו ממשיכים לגבות את המחיר של הישן .

פורסם

ולא החזרתי להם את המכשיר כי גם אם היתיי מחזיר להם זה לא היה משנה כלום והם היו ממשיכים לגבות את המחיר של הישן.

אז כן היית מודע לזה.

פורסם

המכשיר אצלך ?

לא שילמת עליו במלואו .

אז למה נראה לך שאתה תפסיק לשלם עליו ?

לא שידרגת את המכשיר אתה פשוט קנית חדש .

אם היית מחזיר להם את המכשיר(משדרג) אז היית מקבל זיכויים על המכשיר החדש .

הנציג לא חייב להגיד לך כלום , אתה הגעת לאורנג וקנית מכשיר חדש .

גם שהנציג רואה שיש לך מכשיר אחר זה לא עניינו מה תעשה עם המכשיר הישן .

זה נראה לך הגיוני לקנות כל יום מכשיר חדש ולהשאיר אצלך את הישן ולא לשלם עליו ?

פורסם

לך לאורנכ' תסביר להם את המצב ואני בטוח שהם יעזרו לך בנושא.

פורסם

נראה לי שהדבר יחידי שהוא יכול לעשות זה להחזיר להם את הישן .

אם תחזיר להם את הישן אז לפחות תקבל זיכויים על החדש.

פורסם

או להחזיר את החדש

או למצוא תוכנית שהוא יקבל החזרים או כל מני דברים אחרים.

פורסם
  • מחבר

אני הלכתי ושידרגתי , לא קניתי חדש הייתה לי אפשרות או לתת להם את המכשיר ולקבל זיכוי 130 עליו או להאשיר אצלי , אחרי כל מה שקרה בדקתי את האפשרות אם היתיי מחזיר להם אבל זה אותו דבר אני עדיין אמשיך לשלם על הישן . והוא כן חייב להגיד לי שאני ממשיך לשלם על הישן זאת עבודה שלו לתת לי את כל הפרטים על העסקה .

פורסם

הוא ממש לא חייב להגיד לך.

אתה קונה בחנות מחשב, ולוקח עליו 36 תשלומים.

חוזר אחרי חצי שנה קונה עוד מחשב, הם מחוייבים להגיד לך שאתה משלם על מוצר שקנית כבר?

לא!!

פורסם

אם אתה יכול למכור את הישן במחיר גבוה מ-130 ש"ח, מכור אותו, אם לא, תחזיר ותקבל את הזיכוי.

פורסם

יש לך מכשיר חדש ?

המכשיר הישן אצלך ?

אז איך שידרגת בדיוק עם הישן אצלך ?

הלכת לקחת מכשיר חדש והשארת אצלך את הישן .

לא שידרגת כלום .

והוא לא חייב להגיד לך את זה כי אתה צריך לדעת לבד שעל המכשיר הישן את ממשיך לשלם .

לפי ההגיון שלך אני יכול כל יום ללכת "לשדרג" מכשיר ולהשאיר אצלי את הישן מבלי לשלם עליו .

תקרא את התגובה של Ariel-Ro זאת דוגמא מצויינת .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים