פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים מחבר אבל זה פשוט מפגר, כי אם העיכוב הוא בדואר ואתם מאשימים את החנות, אתם מפגרים.אז שהחנות תבדוק איפה זה נתקע, בתור לקוח לא אמור להיות משנה לו מי גורם לעיקוב.
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים מחבר אצלי אגב חבילה אחת הגיעה אתמול (שלשום?) ועוד אחת באותו מצב כמו שלו:אתר הדואר של הונג קונג אומר ששלום המשלוח עזב לישראל אבל כשאני מזין את הקוד באתר של דואר ישראל זה כותב שאין מידע עדייןלמרות שתכלס אחרי 3 שבועות התיאשתי, קיבלתי את הכסף חזרה ואני אקנה את זה בארץ או ממישהו אחר.ואגב, דווקא מ-HK לא נתקלתי בעיקובים, רק מ-chinapost\183
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים עם משלוחי USPS אני יכול להגיד שכלל לא הייתה לי בעיה.למען האמת זה היה אותו דבר עם דואר אוויר מHK.
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים המכס תפסו לי שלט של ה-WII שהזמנתי מ-DX וזאת למרות שהוצהר עליו שהוא מתנה והם שלחו אותו בצרור, פעם שנייה תוך שבוע שמוצר נעצר לי במכס (לפני כשבוע עיכבו 2 חולצות שהזמנתי מחו"ל ובסניף הדואר נאלצתי לשלם מכס + מע"מ כדי לשחרר אותן, חשוב לציין שהחולצות והמשלוח ביחד הגיעו ל-85 דולר) וזאת למרות שאני מזמין מחו"ל כבר כמה שנים ורק 2 מוצרים נוספים נתפסו במכס בשנים האחרונות מלבד המוצרים הנ"ל.
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים היום הגיע פתק של דואר רשום מהדואר והם כותבים שאני אוכל לקחת את הדואר רק ביום ראשוןזה פאקינג כרטיס קטן בגודל של כף יד! מה כל כך קשה כבר להביא את זה, אפשר לחשוב שהזמנתי טלוויזיה 50 אינץ'
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים היום הגיע פתק של דואר רשום מהדואר והם כותבים שאני אוכל לקחת את הדואר רק ביום ראשוןזה פאקינג כרטיס קטן בגודל של כף יד! מה כל כך קשה כבר להביא את זה, אפשר לחשוב שהזמנתי טלוויזיה 50 אינץ'תחשוב שבסיבוב אחד של דוור יש 20 חבילות קטנות כאלה שכל אחת שוקל 150 גרם... פתאום זה לא כ"כ קטן אה?
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים אם לדוור כל כך קשה אז שימצא עבודה אחרת, אף אחד לא מאיים עליו עם אקדחוזה בכלל לא הגיע לסיבוב של הדוור, זה בדואר והדוור לא מביא את זה אני אמור להביא את זה
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים ממש לא קשור לדוור, במידה והכרטיס נשלח בדואר רשום אתה חייב לקחת מסניף הדואר.
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים אם לדוור כל כך קשה אז שימצא עבודה אחרת, אף אחד לא מאיים עליו עם אקדחוזה בכלל לא הגיע לסיבוב של הדוור, זה בדואר והדוור לא מביא את זה אני אמור להביא את זהנו... כי השלב הבא זה הדוור, מן הסתם שיעצרו את זה לפניו ולא יתנו לו חבילה שהוא לא אמור למסור.אם אתה רוצה שיביאו לך עד הבית פעם הבאה תשלם על שליח, אל תצפה לקבל משהו שעולה כסף בחינם ואז תתעצבן כשלא נותנים לך אותו.
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים דווקא www.sendit.com שולחים עד לבית והם לא מחייבים אותי על שום שליחוחוץ מזה למה את כל כך מבזבז את הזמן שלך בלהגן על דואר ישראל? זה לא שהם משלמים לך
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים זה שהם שולחים עד הבית לא אומר שזה מגיע עם שליח. כולם שולחים עד הבית, לא כולם שולחים עם שליח.
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים לא עם שליח, עם דוורואני לא מדבר על זה, אני מדבר על ההתנהלות המטומטמת של דיל אקסטרים שלקח להם להוציא למשלוח משהו כל כך הרבה זמןאם זה לא היה משהו זול ביותר ונדיר אז בחיים לא הייתי קונה משםובשביל הרקורד www.play-asia.com הם מאסיה והמוצרים שלהם מגיעים די מהר
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים אם זה מגיע עם דוור זה אומר ששלחו לך בדואר רגיל ולא רשום.דיל אקסטרים החלו להתרשל אני ביטלתי שתי הזמנות שחיכיתי שבועיים (ועדיין לא שלחו) אז ביטלתי.
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים לא עם שליח, עם דוורואני לא מדבר על זה, אני מדבר על ההתנהלות המטומטמת של דיל אקסטרים שלקח להם להוציא למשלוח משהו כל כך הרבה זמןאם זה לא היה משהו זול ביותר ונדיר אז בחיים לא הייתי קונה משםובשביל הרקורד www.play-asia.com הם מאסיה והמוצרים שלהם מגיעים די מהראבל לא על זה כתבת בהודעה העצבנית שלך, נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.