עבור לתוכן

עוד מישהו הרגיש עיכוב במשלוחים החודש?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבל זה פשוט מפגר, כי אם העיכוב הוא בדואר ואתם מאשימים את החנות, אתם מפגרים.

אז שהחנות תבדוק איפה זה נתקע, בתור לקוח לא אמור להיות משנה לו מי גורם לעיקוב.

• תגובות 45
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה נכון אבל שהלקוח לא יגיד "X החארות האלה כבר חודשיים שהY שלי לא הגיע"

פורסם
  • מחבר

אצלי אגב חבילה אחת הגיעה אתמול (שלשום?) ועוד אחת באותו מצב כמו שלו:

אתר הדואר של הונג קונג אומר ששלום המשלוח עזב לישראל אבל כשאני מזין את הקוד באתר של דואר ישראל זה כותב שאין מידע עדיין

למרות שתכלס אחרי 3 שבועות התיאשתי, קיבלתי את הכסף חזרה ואני אקנה את זה בארץ או ממישהו אחר.

ואגב, דווקא מ-HK לא נתקלתי בעיקובים, רק מ-chinapost\183

פורסם

עם משלוחי USPS אני יכול להגיד שכלל לא הייתה לי בעיה.

למען האמת זה היה אותו דבר עם דואר אוויר מHK.

פורסם

המכס תפסו לי שלט של ה-WII שהזמנתי מ-DX וזאת למרות שהוצהר עליו שהוא מתנה והם שלחו אותו בצרור, פעם שנייה תוך שבוע שמוצר נעצר לי במכס (לפני כשבוע עיכבו 2 חולצות שהזמנתי מחו"ל ובסניף הדואר נאלצתי לשלם מכס + מע"מ כדי לשחרר אותן, חשוב לציין שהחולצות והמשלוח ביחד הגיעו ל-85 דולר) וזאת למרות שאני מזמין מחו"ל כבר כמה שנים ורק 2 מוצרים נוספים נתפסו במכס בשנים האחרונות מלבד המוצרים הנ"ל.

פורסם

היום הגיע פתק של דואר רשום מהדואר והם כותבים שאני אוכל לקחת את הדואר רק ביום ראשון

זה פאקינג כרטיס קטן בגודל של כף יד! מה כל כך קשה כבר להביא את זה, אפשר לחשוב שהזמנתי טלוויזיה 50 אינץ'

פורסם

היום הגיע פתק של דואר רשום מהדואר והם כותבים שאני אוכל לקחת את הדואר רק ביום ראשון

זה פאקינג כרטיס קטן בגודל של כף יד! מה כל כך קשה כבר להביא את זה, אפשר לחשוב שהזמנתי טלוויזיה 50 אינץ'

תחשוב שבסיבוב אחד של דוור יש 20 חבילות קטנות כאלה שכל אחת שוקל 150 גרם... פתאום זה לא כ"כ קטן אה?

פורסם

אם לדוור כל כך קשה אז שימצא עבודה אחרת, אף אחד לא מאיים עליו עם אקדח

וזה בכלל לא הגיע לסיבוב של הדוור, זה בדואר והדוור לא מביא את זה אני אמור להביא את זה

פורסם

ממש לא קשור לדוור, במידה והכרטיס נשלח בדואר רשום אתה חייב לקחת מסניף הדואר.

פורסם

אם לדוור כל כך קשה אז שימצא עבודה אחרת, אף אחד לא מאיים עליו עם אקדח

וזה בכלל לא הגיע לסיבוב של הדוור, זה בדואר והדוור לא מביא את זה אני אמור להביא את זה

נו... כי השלב הבא זה הדוור, מן הסתם שיעצרו את זה לפניו ולא יתנו לו חבילה שהוא לא אמור למסור.

אם אתה רוצה שיביאו לך עד הבית פעם הבאה תשלם על שליח, אל תצפה לקבל משהו שעולה כסף בחינם ואז תתעצבן כשלא נותנים לך אותו.

פורסם

דווקא www.sendit.com שולחים עד לבית והם לא מחייבים אותי על שום שליח

וחוץ מזה למה את כל כך מבזבז את הזמן שלך בלהגן על דואר ישראל? זה לא שהם משלמים לך

פורסם

זה שהם שולחים עד הבית לא אומר שזה מגיע עם שליח. כולם שולחים עד הבית, לא כולם שולחים עם שליח.

פורסם

לא עם שליח, עם דוור

ואני לא מדבר על זה, אני מדבר על ההתנהלות המטומטמת של דיל אקסטרים שלקח להם להוציא למשלוח משהו כל כך הרבה זמן

אם זה לא היה משהו זול ביותר ונדיר אז בחיים לא הייתי קונה משם

ובשביל הרקורד www.play-asia.com הם מאסיה והמוצרים שלהם מגיעים די מהר

פורסם

אם זה מגיע עם דוור זה אומר ששלחו לך בדואר רגיל ולא רשום.

דיל אקסטרים החלו להתרשל אני ביטלתי שתי הזמנות שחיכיתי שבועיים (ועדיין לא שלחו) אז ביטלתי.

פורסם

לא עם שליח, עם דוור

ואני לא מדבר על זה, אני מדבר על ההתנהלות המטומטמת של דיל אקסטרים שלקח להם להוציא למשלוח משהו כל כך הרבה זמן

אם זה לא היה משהו זול ביותר ונדיר אז בחיים לא הייתי קונה משם

ובשביל הרקורד www.play-asia.com הם מאסיה והמוצרים שלהם מגיעים די מהר

אבל לא על זה כתבת בהודעה העצבנית שלך, נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים